Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Maine Coon 31 4 kg
Tuesday, 19 March 2024

Royal Canin Maine Coon 31 4 kg

37,820 - 54,990
Bestel nu direct voor € 37,82

Royal Canin Maine Coon Adult kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen Maine Coon katten vanaf 15 maanden tot 12 jaar.  * Helpt voor gezonde botten en gewrichten * Ondersteunt het hart * Bevordert een mooie glanzende vacht (Brekz.nl)

Als eigenaar van een Maine Coon, de grootste huiskat ter wereld, weet je alles van het lieve karakter van je kat. De zware botten en het gespierde lichaam zorgen ervoor dat deze kat tot drie keer zo zwaar kan worden als een gemiddelde huiskat. ROYAL CANIN® Maine Coon Adult is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van dit ras in het achterhoofd. Een goede voeding voor je Maine Coon is voor ons net zo belangrijk als voor jou. ROYAL CANIN® Maine Coon Adult bevat specifieke voedingsstoffen die een goede hartfunctie helpen ondersteunen. De voeding is verrijkt met taurine en omega 3 vetzuren (EPA en DHA). EPA en DHA ondersteunen daarnaast de gezonde botten en gewrichten van je kat. De grootte en beenderstructuur vereisen dat de botten en gewrichten van een Maine Coon speciale aandacht nodig hebben. Specifieke aminozuren, vitaminen, omega 3 en omega 6 vetzuren in de voeding ondersteunen de gezonde huid en vacht. De Maine Coon heeft een dichte, halflange vacht met een fijne zachte ondervacht. Regelmatig borstelen is, naast een goede voeding, onontbeerlijk voor een mooie vacht. De Maine Coon heeft grote kaken en een speciale manier van eten. De brokken in ROYAL CANIN® Maine Coon Adult zijn extra groot en vierkant en helpen je kat intensiever te kauwen. ROYAL CANIN® Maine Coon Adult is ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoer voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Breed Maine Coon Adult in één overzicht: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen Maine Coon katten van 15 maanden Evenwichtige darmactiviteit: door prebiotica Psyllium, FOS MOS Sterke hartfunctie: taurine, EPA en DHA Een gezonde huid en mooie vacht: aminozuren, vitaminen, omega-3 en -6 vetzuren L.I.P.-eiwitten: dragen bij aan een optimale spijsvertering Bescherming van de ademhalingsorganen: L-lysine beperkt de intensiteit van de herpesvirussen transmissie en klinische symptomen Sterke botten en gewrichten: ondersteund door glucosamine en chondroïtinesulfaat Evenwichtige minerale inhoud: bevordert de urinewegen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Maine Coon Adult eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Maine Coon Adult natvoer Royal Canin Maine Coon Adult is ook beschikbaar als natvoer in een zachte en overheerlijke paté. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. (Zooplus.nl)

De Maine Coon De grootste raskat met mooie lange manen: de Maine Coon. Zoals elk ras heeft ook de Maine Coon specifieke raskenmerken. Zo is de Maine Coon gekenmerkt met zijn grootte en sterke en grote kaken. Onderanderen deze kenmerken kunnen worden ondersteunt met speciale voeding. Door een grotere brok wordt de kat gestimuleerd om goed te kauwen, wat goed is voor de kaken en spijsvertering. De mooie manen mogen natuurlijk niet vergeten worden en het is belangrijk dat de huid gezond en glanzend blijft. Tevens is er een heerlijke natvoeding die ideaal te combineren is met de brokken. Royal Canin Maine Coon Adult Ben jij op zoek naar smakelijk voer voor jouw Maine Coon? Royal Canin Maine Coon Adult is droogvoer dat bijdraagt aan een mooie vacht, sterke botten en soepele gewrichten. Hiervoor heeft de kattenvoeding een aangepast eiwitgehalte. Voor een gezonde huid en mooie glanzende vacht bevat Royal Canin Maine Coon Adult omega-3, omega-6 en bernagieolie. Verder ondersteunt dit voer de urinewegen en het hart. De uitgebalanceerde voedingsstoffen zoals taurine en EPA en DHA helpen een handje bij deze ondersteuning. De unieke vierkante brokjes zorgen ervoor dat jouw kat goed moet kauwen. De Maine Coon staat er namelijk om bekend dat het een gulzige eter is. Doordat jouw kat nu goed moet kauwen, worden de gezonde ingrediënten beter opgenomen. Het vierkante formaat van de brok heeft nog een functie. Met de snijtanden kan de Maine Coon de brok namelijk veel gemakkelijker oppakken. Eigenschappen Bevat omega-3 en omega-6 vetzuren voor de ondersteuning van een gezonde huid en vacht Ondersteunt het hart, met extra voedingsstoffen zoals taurine en EPA en DHA Met een aangepast energiegehalte, voor het bijdragen aan sterke botten en soepele gewrichten Ondersteunt gezonde urinewegen Speciaal formaat brok: vierkant. Aangepast aan de sterke kaken van jouw kat om kauwen te stimuleren Geschikt voor Maine Coons van 15 maanden tot 12 jaar. Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2, 4 of 10 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, visolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 20,00%, ruwe as: 7,30%, ruwe celstof: 5,10%, Omega-3 vetzuren: 9,70 g, EPA & DHA: 3,50 g, ruw eiwit: 31,00% Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 28000.00 IE/kg, Vitamine D3: 700.00 IE/kg, E1 (ijzer): 39,00 mg/kg, E2 (jodium): 3.90 mg/kg, E4 (koper): 5,00 mg/kg, E5 (mangaan): 50,00 mg/kg, E6 (zink): 151,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,08 mg/kg, Taurine: 3,00 g/kg (Medpets.nl)

Royal Canin Cat Main Coon 31 Aanbevolen voor: de Maine Coon tussen 1 en 10 jaar Maine Coon: Een zachtaardige kat van formaat: Kan tot 10kg wegen en 1 meter lang worden, speelt en jaagt en heeft daarom veel ruimte en energie... (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550710657
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Maine Coon kattenvoer 4 kg
€ 37,82
Thuiswinkel Waarborg
4kg Maine Coon Adult Royal Canin Breed Kattenvoer droog
€ 44,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maine Coon Adult - Kattenvoer - 4 kg
€ 45,01
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maine Coon Adult - 4 kg
€ 48,15
Royal Canin - Mainecoon 31
€ 54,99