Home > Vlooien - Teken > Beaphar > Beaphar Vlooienband Hond Zwart
dinsdag, 31 januari 2023
Beaphar Vlooienband Hond Zwart

Beaphar Vlooienband Hond Zwart

8,25 - 15,25
Bestel nu direct voor € 8,25

De Beaphar vlooienband hond is een middel ter bestrijding van vlooien en is geschikt voor honden met een leeftijd vanaf 6 maanden. * Werkzaam na 2-4 dagen * Bestrijd vlooien gedurende 6 mnd * Waterbestendig (Brekz.nl)

Beaphar Anti Vlooienband Hond ZwartVlooienband voor de bestrijding van vlooien (Ctenocephalides felis) bij honden met kort of middellang haar. Eén halsband per dier. De werking van de band is optimaal na 2-4 dagen en duurt 6 maanden. De band is waterbestendig. Water als gevolg van regen, zwemmen of wassen heeft geen invloed op de werking van de band. * Waterbestendig * 6 maanden werkzaam * Op maat te knippen (Plein.nl)

De Beaphar Vlooienband beschermt uw hond gedurende 6 maanden tegen vlooien. De werking van de band is optimaal na 2 tot 4 dagen en duurt 6 maanden. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. (Medpets.nl)

Beaphar Vlooienband 6 Mnd Hond 65 cm - Anti vlooienmiddel - Zwart direct bestellen in onze webshop! Diergeneesmiddel voor honden ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam tegen vlooien en bestrijdt gedurende 6 maanden vlooien. De band verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Geschikt voor honden vanaf 6 maanden. Vroeger werden vlooienbanden op een andere manier gefabriceerd waardoor de hond of kat soms niet volledig beschermd was en er toch vlooien op het dier aanwezig konden zijn. Tegenwoordig verspreid de band de werkzame stof over het hele lichaam (op dezelfde manier als een pipet dit doet). Het verschil met een pipet is dat de band langer werkzame stof af kan geven waardoor het maar liefst 6 maanden bescherming biedt.. Alle Beaphar voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie Merk EAN(s)
8711231126514
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beaphar vlooienband hond Zwart
€ 11,20
Beaphar vlooienband hond Zwart bestellen
Beaphar Vlooienband Hond - Zwart - 1 Stuk
€ 12,83
Beaphar Vlooienband Hond - Zwart - 1 Stuk bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Vlooienband Hond - Zwart - 1 Stuk
€ 12,83
Beaphar Vlooienband Hond - Zwart - 1 Stuk bestellen
Beaphar Anti Vlooienband Hond Zwart
€ 12,85
Beaphar Anti Vlooienband Hond Zwart bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Vlooienband Hond - 6 maanden - Zwart
€ 14,05
Beaphar Vlooienband Hond - 6 maanden - Zwart bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Vlooienband 6 Mnd Hond 65 cm - Anti vlooienmiddel - Zwart
€ 15,88
Beaphar Vlooienband 6 Mnd Hond 65 cm - Anti vlooienmiddel - Zwart bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: