Home > Vlooien - Teken > Beaphar > Beaphar Vlooienband Hond Wit
dinsdag, 22 januari 2019
Beaphar Vlooienband Hond Wit

Beaphar Vlooienband Hond Wit

6,95 - 8,95
Bestel nu direct voor € 6,95

Beaphar Diagnos vlooienband helpt bij de bestrijding van vlooien bij honden vanaf 6 maanden. De Beaphar Vlooienband is na 2 tot 4 dagen volledig werkzaam en bestrijdt gedurende 6 maanden vlooien. De halsband heeft een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de band in noodsituaties oprekt. De band is waterbesteding en verliest zijn werking niet als hij nat wordt. Hij hoeft dus niet bij regen, zwemmen of wassen verwijderd te worden. Gebruiksaanwijzing: Bevestig de band losjes om de nek van het dier. Een band die te strak zit kan huidirritatie veroorzaken. Knip het overtollige gedeelte van de band af, rekening houdend met eventuele groei van het dier. Kleur van de halsband: Wit Werkzame stof: Diazion (Discount4pets.nl)

Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.Vlooienband voor honden, 6 maanden werkzaam tegen vlooien. Diergeneesmiddel voor honden ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam tegen vlooien en bestrijdt gedurende 6 maanden de vlo. De band verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Geschikt voor honden vanaf 6 maanden. (Tims.nl)

Beaphar Vlooienband HondVlooienband voor de bestrijding van vlooien (Ctenocephalides felis) bij honden met kort of middellang haar. En halsband per dier. De werking van de band is optimaal na 2-4 dagen en duurt 6 maanden. De band is waterbestendig. Water als gevolg van regen, zwemmen of wassen heeft geen invloed op de werking van de band. * Waterbestendig; * 6 maanden werkzaam; * op maat te knippen. (Plein.nl)

De Beaphar vlooienband hond is een middel ter bestrijding van vlooien en is geschikt voor honden met een leeftijd vanaf 6 maanden. * Werkzaam na 2-4 dagen * Bestrijd vlooien gedurende 6 mnd * Waterbestendig (Brekz.nl)

Beaphar Vlooienband 6 Mnd Hond 65 cm - Anti vlooienmiddel - Wit direct bestellen in onze webshop! Diergeneesmiddel voor honden ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam tegen vlooien en bestrijdt gedurende 6 maanden vlooien. De band verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Geschikt voor honden vanaf 6 maanden. Vroeger werden vlooienbanden op een andere manier gefabriceerd waardoor de hond of kat soms niet volledig beschermd was en er toch vlooien op het dier aanwezig konden zijn. Tegenwoordig verspreid de band de werkzame stof over het hele lichaam (op dezelfde manier als een pipet dit doet). Het verschil met een pipet is dat de band langer werkzame stof af kan geven waardoor het maar liefst 6 maanden bescherming biedt.. Alle Beaphar voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De Beaphar Vlooienband beschermt uw hond gedurende 6 maanden tegen vlooien. De werking van de band is optimaal na 2 tot 4 dagen en duurt 6 maanden. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. (Medpets.nl)

Deze vlooienband met diazinon van beaphar is geschikt voor de hond. de band werkt 2 tot 4 dagen na aanbrengen optimaal en werkt wel 6 maanden door. zwemmen, wassen of regen heeft geen invloed op de werkzaamheid. de band is op maat te knippen. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8711231126538
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Webshop Keurmerk
Beaphar Diagnos Vlooienband Hond
€ 6,95
Beaphar Diagnos Vlooienband Hond bestellen
Beaphar vlooienband hond wit 6 mnd
€ 7,15
Beaphar vlooienband hond wit 6 mnd bestellen
Beaphar Vlooienband Hond Wit
€ 7,15
Beaphar Vlooienband Hond Wit bestellen
Beaphar vlooienband hond Wit
€ 7,19
Beaphar vlooienband hond Wit bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar vlooienband wit - 1 st
€ 7,99
Beaphar vlooienband wit - 1 st bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Vlooienband 6 Mnd Hond 65 cm - Anti vlooienmiddel - Wit
€ 8,95
Beaphar Vlooienband 6 Mnd Hond 65 cm - Anti vlooienmiddel - Wit bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Vlooienband Hond - 6 maanden - Wit
€ 8,95
Beaphar Vlooienband Hond - 6 maanden - Wit bestellen
BEA VLOOIENBAND HOND WIT 00001
€ 8,95
BEA VLOOIENBAND HOND WIT 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: