Home > Verzorging > Beaphar > Beaphar Uierzalf 700 g
vrijdag, 07 oktober 2022
Beaphar Uierzalf 700 g

Beaphar Uierzalf 700 g

7,25 - 9,35
Bestel nu direct voor € 7,25

Uierzalf houdt de huid soepel en biedt een goede bescherming tegen weersinvloeden.uierzalf is zo samengesteld dat zij een uitermate goede bescherming geeft aan de huid. doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor tevens een goede bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. de zalf helpt bij o.a. ruwe handen en een schrale huid. bogena uierzalf verzorgt en ontsmet.; (Dierspecialist.nl)

Bogena UierzalfUierzalf is zo samengesteld dat zijn een uitermate goede bescherming geeft aan de huid. Doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor tevens een goede bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. De zalf helpt bij o.a. ruwe handen en een schrale huid. Bogena Uierzalf verzorgt en ontsmet. (Plein.nl)

Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 700 g direct bestellen in onze webshop! Uierzalf is een veelgebruikt middel en is breed inzetbaar. Deze zalf vormt een beschermende laag over de huid terwijl deze wordt gevoed en zo soepel blijft. Uierzalf is te gebruiken voor je eigen handen, bijvoorbeeld bij strenge weersinvloeden, maar ook voor je dieren. Uierzalf kan gebruik worden bij schrale huid en kloofjes maar ook ter bevordering van de genezing van kleine wondjes. Beschadigingen in de huid worden beschermd tegen bacteriën en vuil. . Alle Beaphar voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710729015835
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BOG UIERZALF 700GR 00001
€ 11,24
BOG UIERZALF 700GR 00001 bestellen
Bogena Uierzalf 700 gr
€ 12,35
Bogena Uierzalf 700 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 700 g
€ 13,34
Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 700 g bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: