Home > Verzorging > Beaphar > Beaphar Uierzalf 700 g
dinsdag, 31 januari 2023
Beaphar Uierzalf 700 g

Beaphar Uierzalf 700 g

7,25 - 9,75
Bestel nu direct voor € 7,25

Uierzalf houdt de huid soepel en biedt een goede bescherming tegen weersinvloeden.uierzalf is zo samengesteld dat zij een uitermate goede bescherming geeft aan de huid. doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor tevens een goede bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. de zalf helpt bij o.a. ruwe handen en een schrale huid. bogena uierzalf verzorgt en ontsmet.; (Dierspecialist.nl)

Bogena UierzalfUierzalf is zo samengesteld dat zijn een uitermate goede bescherming geeft aan de huid. Doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor tevens een goede bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. De zalf helpt bij o.a. ruwe handen en een schrale huid. Bogena Uierzalf verzorgt en ontsmet. (Plein.nl)

Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 700 g direct bestellen in onze webshop! Verzorgende zalf Soms kan de huid van je dier wel wat ondersteuning gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de voetkussentjes van je hond of kat in de winter met al het strooizout. Of wanneer je dier kleine wondjes heeft. Met Beaphar Uierzalf haal je een voedende en verzachtende zalf in huis die geschikt is voor het insmeren van bijvoorbeeld de voetkussentjes van honden en katten of voor de mondhoeken van je paard. De uierzalf geeft goede bescherming tegen ongunstige weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestralen. Met de zalf bescherm je de huid voor invloeden van buitenaf terwijl de huid soepel blijft en gevoed wordt. Wist je dat? Deze Uiercrème is ook geschikt voor mensen! Wanneer je snel last hebt van een schrale huid is deze crème een uitweg! Beaphar Uiercrème is verkrijgbaar in 300g, 700g en 5kg. . Alle Beaphar voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710729015835
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BOG UIERZALF 700GR 00001
€ 11,24
BOG UIERZALF 700GR 00001 bestellen
Bogena Uierzalf 700 gr
€ 11,84
Bogena Uierzalf 700 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 700 g
€ 14,74
Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 700 g bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: