Home > Verzorging > Beaphar > Beaphar Uierzalf 300 gr
dinsdag, 07 december 2021
Beaphar Uierzalf 300 gr

Beaphar Uierzalf 300 gr

4,85 - 5,89
Bestel nu direct voor € 5,89

Een dikke ontsmettende zalf welke beschermt tegen kloven en wonden. (Marcovet.nl)

Uierzalf houdt de huid soepel en biedt een goede bescherming tegen weersinvloeden.uierzalf is zo samengesteld dat zij een uitermate goede bescherming geeft aan de huid. doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor tevens een goede bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. de zalf helpt bij o.a. ruwe handen en een schrale huid. bogena uierzalf verzorgt en ontsmet.; (Dierspecialist.nl)

Bogena UierzalfUierzalf is zo samengesteld dat zij een uitermate goede bescherming geeft aan de huid. Doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor tevens een goede bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. De zalf helpt bij o.a. ruwe handen en een schrale huid. Bogena Uierzalf verzorgt en ontsmet. (Plein.nl)

Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 300 g direct bestellen in onze webshop! Uierzalf is een veelgebruikt middel en is breed inzetbaar. Deze zalf vormt een beschermende laag over de huid terwijl deze wordt gevoed en zo soepel blijft. Uierzalf is te gebruiken voor je eigen handen, bijvoorbeeld bij strenge weersinvloeden, maar ook voor je dieren. Uierzalf kan gebruik worden bij schrale huid en kloofjes maar ook ter bevordering van de genezing van kleine wondjes. Beschadigingen in de huid worden beschermd tegen bacteriën en vuil. . Alle Beaphar voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710729015842
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Uierzalf Bogena
€ 5,89
Uierzalf Bogena bestellen
BOG UIERZALF 300GR N 00001
€ 8,84
BOG UIERZALF 300GR N 00001 bestellen
Bogena Uierzalf 300 gr
€ 8,85
Bogena Uierzalf 300 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 300 g
€ 8,94
Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 300 g bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: