Applaws Adult Small & Medium Kip Hond 7,5 kg

Applaws Adult Small & Medium Kip Hond 7,5 kg

37,95 - 50,00
Bestel nu direct voor € 37,95

Applaws Adult Small & Medium Kip hondenvoer is een volledig en natuurlijk droogvoer voor honden van kleine en middelgrote rassen. * Bevat vlees en fruit, groenten en kruiden * Bevat geen kunstmatige zoetstoffen of kleurstoffen * Bevordert de spijsvertering (Brekz.nl)

Applaws Small Medium Breed Adult Kip is een volledig natuurlijk droogvoer voor honden van kleine en middelgrote rassen. Het bevat 75% vlees met toevoeging van fruit, groente en kruiden. Applaws droogvoer is zo ontwikkeld dat het honden helpt voeding in droge vorm te stimuleren. Applaws bevat geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of chemische toevoegingen. Honden kunnen eiwitten veel beter omzetten in energie dan granen, omdat ze van nature vleeseters zijn. Applaws is daarom gemaakt met veel vlees en weinig granen, omdat honden granen moeilijk kunnen verteren. Daarnaast bevat Adult Breed actieve pro-biotica bestanddelen voor een goede spijsvertering. Het voer is hypo-allergeen en dus geschikt voor gevoelige honden. Applaws Adult Small Medium Breed – Kip in één oogopslag: Gemaakt met natuurlijke ingrediënten Zonder granen of zaden Handige hersluitbare verpakking Beschikbare hoeveelheden: 2kg = ca 40 maaltijden (kleine honden), ca 24 maaltijden (middelgrote honden) 7.5kg = ca 280 maaltijden (kleine honden, ca 150 maaltijden (middelgrote honden) Applaws gebruikt alleen de beste ingrediënten: Actieve pro-biotica: Al het Applaws compleet droogvoer voor honden bevat een natuurlijk hypo-allergeen en actieve pro-biotica die het spijsverteringskanaal stimuleren. Bèta-glucanen: Applaws droogvoer voor honden bevat ook zuivere bèta glucanen. Deze komen voort uit gist en helpen de verbetering van het imuunsysteem. Brouwers gist-extract: Eén van de beste bronnen voor de vitamine B groep. Noodzakelijk voor koolhydraten, vet en eiwit metabolisme. Rozemarijn olie-extract: rozemarijn bevat een aantal actieve componenten die kunnen helpen om het immuunsysteem te ondersteunen door de afscherming van vrije radicalen (beschadigde cellen). Taurine: Applaws is rijk aan taurine, een aminozuur dat essentieel is voor gezonde ogen. Vitamine E: Een belangrijk anti-oxidant. Ondersteund de voortplanting en bescherming van de cellen. Daarnaast is dit aminozuur ook essentieel voor spierfuncties. (Zooplus.nl)

Applaws Adult Small & Medium - Chicken is voeding met 75% kippenvlees en 25% groente. De brokken bevatten geen granen waardoor het voer beter verteerbaar is voor uw hond. Verkrijgbaar in zakken van 2, 7.5 en 15 kg. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5060333436223
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Applaws Adult Small & Medium Kip hondenvoer 7,5 kg
€ 37,95
Applaws Adult Small & Medium Kip hondenvoer 7,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
7,5kg Adult Small & Medium Breed Kip Applaws Hondenvoer
€ 38,99
7,5kg Adult Small & Medium Breed Kip Applaws Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Applaws Dog - Adult Small & Medium - Chicken - 7,5 kg
€ 47,00
Applaws Dog - Adult Small & Medium - Chicken - 7,5 kg bestellen
Applaws Dog Adult Small / Medium Chicken - 7.5 KG
€ 50,00
Applaws Dog Adult Small / Medium Chicken - 7.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Applaws Dog Adult Small / Medium Chicken - 7.5 KG
€ 50,00
Applaws Dog Adult Small / Medium Chicken - 7.5 KG bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: