Almo Nature Holistic Kitten Kip & Rijst 2 kg

Almo Nature Holistic Kitten Kip & Rijst 2 kg

12,25 - 17,95
Bestel nu direct voor € 12,25

Almo Nature Holistic Kitten kip kattenvoer is een volledig, uitgebalanceerd droogvoer en is gericht op kittens. * Vers en hoogwaardig kippenvlees * Bevat Omega-3 vetzuren * Zonder dierlijke bijproducten (Brekz.nl)

Almo Nature Cat Holistic Kitten zijn droge brokjes voor kittens die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Speciaal voor kittens heeft Almo Nature de 'Holistic Kitten food'. Deze droge brokjes met kip en rijst bevatten een hoog percentage vlees en ingrediënten die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de kitten. (Medpets.nl)

Almo Nature Holistic Kattenvoer Kitten Kip&Rijst 2 kgHolistic Kitten is een complete voeding voor kittens en is ook geschikt voor drachtige of zogende katten. Het recept is speciaal geformuleerd om te kunnen voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van kittens. Daarbij is het hoofdingrediënt verse kip, wat het recept voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert.Het smakelijke recept is verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemische conserveermiddelen. Holistic Kitten biedt hoge kwaliteit in de meest transparante vorm. * Voor kittens * Speciaal geformuleerd om te kunnen voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van kittens * Verrijkt met mineralen en vitamines * Geformuleerd zonder kleurstoffen (Plein.nl)

Almo Nature Cat Holistic Kitten 2 kg - Kattenvoer - Kip&Rijst Holistic direct bestellen in onze webshop! Almo Holistic kitten is een speciaal samengestelde brok voor de kitten. Het is een droge, voedzame en licht verteerbare voeding bereid met vers vlees zonder toevoegingen van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Het is een gezonde brok met vers vlees en een combinatie van granen die vakkundige gekozen zijn. Zo voldoet Almo Holistic optimaal aan de voedingsbehoeften van je kitten.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
800115412169; 8001154121698
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Almo Nature Holistic Kitten kip kattenvoer 2 kg
€ 15,20
Almo Nature Holistic Kitten kip kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Holistic Kitten - Kip en Rijst 2kg
€ 16,85
Almo Nature Holistic Kitten - Kip en Rijst 2kg bestellen
Almo Nature Holistic Kattenvoer Kitten Kip&Rijst 2 kg
€ 17,85
Almo Nature Holistic Kattenvoer Kitten Kip&Rijst 2 kg bestellen
Almo Nature Holistic Kitten - Kattenvoer - 1 x 2 kg
€ 17,95
Almo Nature Holistic Kitten - Kattenvoer - 1 x 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Holistic Kitten - Kattenvoer - 1 x 2 kg
€ 17,95
Almo Nature Holistic Kitten - Kattenvoer - 1 x 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Cat Holistic Kitten 2 kg - Kattenvoer - Kip&Rijst Holistic
€ 17,98
Almo Nature Cat Holistic Kitten 2 kg - Kattenvoer - Kip&Rijst Holistic bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: