Almo Nature Holistic Kitten Kip & Rijst 2 kg

12,750 - 50,990
Bestel nu direct voor € 13,25

Almo Nature - Cat - Holistic Kitten Almo Nature Cat Holistic Kitten zijn droge brokjes voor kittens die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Speciaal voor kittens heeft Almo Nature de 'Holistic Kitten food'. Deze droge brokjes met kip en rijst bevatten een hoog percentage vlees en ingrediënten die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de kitten. Hierdoor zijn ze geschikt voor jonge katjes vanaf 3 a 4 weken tot 10-12 maanden. Bereidingswijze Alle ingrediënten in deze brokjes zijn natuurlijk, zo is de kip afkomstig uit de vrije houding, dat wil zeggen dat tijdens het fokken geen hormonen en antibiotica zijn gebruikt. Ook is de kip extra geselecteerd op kwaliteit, waardoor het vlees rijk is aan natuurlijke vitaminen en mineralen. Almo Nature gebruikt nooit chemische conserveermiddelen, kleurstoffen en/of andere chemische toevoegingen en is altijd op een natuurlijke wijze geconserveerd. Dit maken deze brokjes een bewuste en gezonde keuze voor kittens. Holistic brokjes voor Kittens zijn verkrijgbaar in een zak van 400 gram of 2 kilo. (Medpets.nl)

Almo Nature Holistic Kattenvoer Kitten Kip&Rijst 2 kgHolistic Kitten is een complete voeding voor kittens en is ook geschikt voor drachtige of zogende katten. Het recept is speciaal geformuleerd om te kunnen voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van kittens. Daarbij is het hoofdingrediënt verse kip, wat het recept voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert.Het smakelijke recept is verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemische conserveermiddelen. Holistic Kitten biedt hoge kwaliteit in de meest transparante vorm. * Voor kittens * Speciaal geformuleerd om te kunnen voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van kittens * Verrijkt met mineralen en vitamines * Geformuleerd zonder kleurstoffen (Plein.nl)

Speciaal afgestemd op de voedingsbehoeften van groeiende kittens van 2 tot 12 maanden en is ook geschikt voor het voeren aan zwangere of zogende katten van alle rassen: Almo Nature Holistic Kitten Kip Rijst heeft een zeer hoog gehalte aan vlees. Hiervan komt 26% uit vers gekookte, zachtgegaarde en natuurlijke kip. Dus het droge voedsel is erg smakelijk en licht verteerbaar. Bovendien biedt het uw kitten waardevolle eiwitten en voedingsstoffen die het nodig heeft voor een gezonde groei. Naast hoogwaardige vleescomponenten bestaat de voedzame en gezonde formule uit granen, rijst, vitaminen en mineralen. FOS en MOS bevorderen de balans van de darmflora, zodat de aanwezige voedingsstoffen optimaal kunnen worden verteerd en geabsorbeerd. Biotine kan een glanzende en zachte vacht ondersteunen. Bovendien helpt taurine, dat essentieel is voor katten, het organisme om een ​​gezond hart, hersenen en zenuwen te ontwikkelen. Een holistisch en natuurlijk voedsel dat uw kitten verwent en vrij is van kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Almo Nature Holistic Kitten Kip Rijst in een oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor opgroeiende kittens en zwangere of zogende katten van alle rassen Speciaal afgestemd op de voedingsbehoeften van het groeiseizoen Zeer hoog vleesgehalte: met 26% verse kip Vers extrusieproces: zachte bereidingswijze waarbij het vlees niet chemisch wordt behandeld en de voedingsstoffen op natuurlijke wijze worden bewaard Verleidelijke smaak: zeer goede acceptatie dankzij het hoge vleesgehalte en de juiste formulering Goed verteerbaar: het kookproces met stoom zorgt voor verteerbaarheid, een hoog gehalte aan licht verteerbare rijst Met MOS FOS: om een ​​gezonde darmflora te ondersteunen Uitgebalanceerde formule: met granen en waardevolle vitaminen en mineralen, afgestemd op de behoeften van het opgroeien Bevat taurine ter ondersteuning van een gezonde ontwikkeling van het hart, de ogen, de hersenen en de zenuwen Rijk aan biotine voor een gezonde huid en een glanzende vacht Vrij van kunstmatige conserveermiddelen, lokstoffen en kleurstoffen (Zooplus.nl)

Almo Nature Cat Holistic Kitten - Kattenvoer - Kip Rijst 2 kg Holistic direct bestellen in onze webshop! Almo Holistic kitten is een speciaal samengestelde brok voor de kitten. Het is een droge, voedzame en licht verteerbare voeding bereid met vers vlees zonder toevoegingen van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Het is een gezonde brok met vers vlees en een combinatie van granen die vakkundige gekozen zijn. Zo voldoet Almo Holistic optimaal aan de voedingsbehoeften van je kitten.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
800115412169; 8001154121698
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Holistic Kitten - Kip en Rijst 2kg
€ 13,25
Almo Nature Holistic Kattenvoer Kitten Kip&Rijst 2 kg
€ 16,65
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Holistic Droogvoer voor Kittens - Holistic Kitten - Kip - 2kg
€ 17,19
Thuiswinkel Waarborg
2x12kg Kitten Kip & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer
€ 18,18
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Cat Holistic Kitten - Kattenvoer - Kip Rijst 2 kg Holistic
€ 19,49