Home > Kattenvoer > Eukanuba > Eukanuba Kitten Healthy Start 10 kg
vrijdag, 07 oktober 2022
Eukanuba Kitten Healthy Start 10 kg

Eukanuba Kitten Healthy Start 10 kg

45,95 - 54,25
Bestel nu direct voor € 45,95

Eukanuba Kitten kattenvoer is speciaal voer voor katten jonger dan 1 jaar. Het is ook uitermate geschikt voor drachtige en lacterende katten. Extra veel kip houdt de kitten gezond en sterk. Deze kattenvoeding is het ideale voer om uw jonge huisdier een goede start te geven. (Brekz.nl)

Eukanuba Kat Kitten - Junior Kip - Lever 10 kgEukanuba Gezonde Start droogvoer voor kittens, rijk aan kip, is volledig en uitgebalanceerd om alle voedingsstoffen te leveren die jouw kitten nodig heeft.Naast een hoog gehalte aan dierlijk eiwit ter ondersteuning van soepele spieren bevat dit voer ook DHA om een gezonde hersenontwikkeling te bevorderen. Het bevat ook calcium en andere belangrijke mineralen die zorgen voor sterke botten en een gezond gebit.Het antioxidant vitamine E ondersteunt de ontwikkeling van de natuurlijke weerstand en draagt bij aan een sterk immuunsysteem. Eukanuba kittenvoer bevat bietenpulp om de gezondheid van de darmen te bevorderen en is gemaakt met omega 6- en omega 3-vetzuren ter bevordering van een gezonde huid en vacht. * Ondersteunt een gezonde groei met voeding van topkwaliteit * Helpt de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen met antioxidant * Helpt de tanden gezond te houden * Bevordert de darmgezondheid met prebiotica en vezels * Helpt bij de opbouw en het onderhoud van slanke spieren dankzij een hoog gehalte aan dierlijk eiwit * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met visolie en een optimale verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren (Plein.nl)

Eukanuba Kitten is speciaal samengesteld voor opgroeiende jonge katten die extra ondersteuning nodig hebben. De voeding is geschikt voor kittens vanaf 1 maand tot de leeftijd van 12 maanden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121673; 8710974895435
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Kitten kip kattenvoer 10 kg
€ 45,95
Eukanuba Kitten kip kattenvoer 10 kg bestellen
Eukanuba Cat & Kitten - Kip/Lever - Kattenvoer - 10 kg
€ 54,25
Eukanuba Cat & Kitten - Kip/Lever - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Cat & Kitten - Kip/Lever - Kattenvoer - 10 kg
€ 54,25
Eukanuba Cat & Kitten - Kip/Lever - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Eukanuba Kat Kitten - Junior Kip - Lever 10 kg
€ 54,25
Eukanuba Kat Kitten - Junior Kip - Lever 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Kitten Healthy Start - 10kg
€ 58,20
Eukanuba Kitten Healthy Start - 10kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: