Almo Nature Holistic Adult Cat Kalkoen & Rijst 12 kg

Almo Nature Holistic Adult Cat Kalkoen & Rijst 12 kg

48,99 - 59,95
Bestel nu direct voor € 48,99

Lekker en populair bij volwassen katten van alle rassen: Almo Nature Holistic Kalkoen Rijst heeft een bijzonder hoog vleesgehalte met 44% kalkoen. Het is goed voor 26% van de verse kalkoen, die op een natuurlijke manier voorzichtig wordt gekookt en geconserveerd. Dus het hoogwaardige droge voedsel is bijzonder smakelijk en zeer goed verteerbaar. Bovendien voldoet de uitgebalanceerde formule op een holistische en soort-geschikte manier aan de voedingsbehoeften van uw neus. De natuurlijke en verteerbare mix van hoogwaardige ingrediënten bestaat uit vlees van granen en rijst, vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen. FOS en MOS dienen als natuurlijke stabilisatoren voor een evenwichtige darmflora. Bovendien kan de ingesloten biotine een stralend glanzende en zachte vacht en een gezonde huid ondersteunen. Almo Nature Holistic Turkey Rice bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Almo Nature Holistic Kalkoen Rijst in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor volwassen katten van alle rassen Zeer hoog vleesgehalte: met 26% verse kalkoen Vers extrusieproces: zachte bereidingswijze, het vlees wordt niet chemisch behandeld en de voedingsstoffen worden op een natuurlijke manier geconserveerd Verleidelijke smaak: zeer goede acceptatie dankzij het hoge vleesgehalte en de juiste formulering Goed verteerbaar: het kookproces met stoom zorgt voor verteerbaarheid, een hoog gehalte aan licht verteerbare rijst Met MOS FOS: om een ??gezonde darmflora te ondersteunen Uitgebalanceerd recept: met granen en waardevolle vitaminen en mineralen Bevat taurine om een ??vitale functie van de ogen, hersenen en zenuwen te ondersteunen Rijk aan biotine voor een gezonde huid en een glanzende vacht Vrij van kunstmatige conserveermiddelen, lokstoffen en kleurstoffen Almo Nature kattenvoer is net zo uniek en onbeschrijflijk als alle natuurlijke dingen. Almo Nature - vanuit het perspectief van dieren. (Zooplus.nl)

Almo Nature Holistic Maintenance Adult kalkoen kattenvoer is een volledige voeding voor katten ouder dan één jaar.  * Bevat veel vlees * Geen gluten * Natuurlijke ingrediënten (Brekz.nl)

Almo Nature Holistic Adult Kattenvoer zijn droge brokjes voor de kat die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8001154124569
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Kalkoen & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer
€ 48,99
12kg Kalkoen & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer bestellen
Almo Nature Holistic Maintenance Adult kalkoen kattenvoer 12 kg
€ 49,95
Almo Nature Holistic Maintenance Adult kalkoen kattenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature - Holistic - Kalkoen - 12kg
€ 55,50
Almo Nature - Holistic - Kalkoen - 12kg bestellen
Almo Nature Kat Droog Holistic Kalkoen - 12 kg
€ 59,95
Almo Nature Kat Droog Holistic Kalkoen - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Kat Droog Holistic Kalkoen - 12 kg
€ 59,95
Almo Nature Kat Droog Holistic Kalkoen - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: