Home > Hondenvoer > Acana > Acana Cobb Chicken & Greens Hond 6 kg
Thursday, 22 February 2024

Acana Cobb Chicken & Greens Hond 6 kg

42,950 - 48,450
Bestel nu direct voor € 42,95

Acana Dog AdultACANA Adult Dog wordt bereid in de gecertificeerde keuken in Canada met de beste ingrediënten van lokale boeren en telers. Deze hondenvoeding is rijk aan lokaal gefokte scharrelkip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis en zongerijpt fruit en groenten. Alle ingrediënten dragen bij aan een optimale fysieke conditie van jouw hond. Acana maakt hondenvoeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Ontdek het verschil. * Rijk aan proteïne * 60% vlees en vis * Verbetert de spijsvertering (Plein.nl)

Acana Adult Dog hondenvoer is volledig voer voor honden van alle rassen en leeftijden. * Hoogwaardige voeding met 60% dierlijke eiwitten * Complete voeding, rijk aan proteïne * Bevordert de spijsvertering (Brekz.nl)

Acana Heritage Cobb Chicken & Greens Dog heet voortaan Acana Heritage Adult Dog. De samenstelling van dit product is niet gewijzigd. Acana Heritage Adult Dog De hond is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Acana Heritage wordt voor het grootste deel gemaakt van voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in de ingrediënten. Acana Heritage Adult Dog bestaat voor 60% uit vers vlees en verse vis. Dit voer bevat alle ingrediënten om uw hond in goede conditie te houden. Acana Heritage Adult Dog is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Acana Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de hond; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte en levensfase van uw hond. Biologically Appropriate™ Biologically Appropriate diervoeding bestaat voor een groot deel uit verse ingrediënten. Een ander facet van Biologically Appropriate is dat de voeding is afgestemd op het verteringskanaal van het dier. De producten bevatten dan ook geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen en zijn GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij. Voordelen Gemaakt met lokaal (Alberta, Canada) verkregen ingrediënten Rijk aan proteïne Laag in koolhydraten ( (Medpets.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
64992520601; 64992525606
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana Dog Adult 6 kg
€ 42,95
Thuiswinkel Waarborg
Acana Adult Dog 6 kg - Hond
€ 43,00
Acana Dog - Adult Dog Recipe
€ 45,95
Acana Adult Dog hondenvoer 6 kg
€ 46,95
Thuiswinkel Waarborg
Acana Heritage Adult Dog - 6 kg
€ 48,45