Home > Hondenvoer > Acana > Acana Cobb Chicken & Greens Hond 11,4 kg
Thursday, 22 February 2024

Acana Cobb Chicken & Greens Hond 11,4 kg

65,920 - 133,950
Bestel nu direct voor € 65,92

Acana Dog AdultACANA Adult Dog wordt bereid in de gecertificeerde keuken in Canada met de beste ingrediënten van lokale boeren en telers. Deze hondenvoeding is rijk aan lokaal gefokte scharrelkip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis en zongerijpt fruit en groenten. Alle ingrediënten dragen bij aan een optimale fysieke conditie van jouw hond. Acana maakt hondenvoeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Ontdek het verschil. * Rijk aan proteïne * 60% vlees en vis * Verbetert de spijsvertering (Plein.nl)

Acana Adult Dog hondenvoer is volledig voer voor honden van alle rassen en leeftijden. * Hoogwaardige voeding met 60% dierlijke eiwitten * Complete voeding, rijk aan proteïne * Bevordert de spijsvertering (Brekz.nl)

Dit hondenvoer van Acana voor de volwassen hond bevat 60% vlees, bestaande uit biologische gekweekte en gevangen kip, vis en eieren. Met deze hondenbrok voor de volwassen hond haal je een kwalitatief hoogwaardig voer in huis dat... (Dierenwinkelxl.nl)

Acana Adult Dog Recipe - Hondenvoer - Kip 11.4 kg direct bestellen in onze webshop! Als het gaat om ACANA® hondenvoer, is elk ingrediënt belangrijk. Daarom is ons recept voor volwassen honden zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van volwassen honden van alle verschillende groottes en rassen. Rijk aan 60% hoogwaardige dierlijke ingrediënten zoals verse Canadese kip en rauwe bot, uitgebalanceerd met 40% fruit, groenten en plantaardige ingrediënten, dit recept biedt de voeding en dierlijke eiwitten die uw volwassen hond nodig heeft om zijn beste leven te leiden. Met hoogwaardige dierlijke ingrediënten uitgebalanceerd met fruit, groenten en plantaardige ingrediënten die dagelijks worden geleverd, is elke maaltijd van ACANA Adult Dog Recept alsof deze van de boerenmarkt komt.. Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
64992520113; 64992525118
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Acana Heritage Adult Dog 11,4 KG
€ 65,92
Acana Dog Adult 11,4 kg
€ 66,95
Acana Adult Dog hondenvoer 11,4 kg
€ 67,40
Acana Dog - Adult Dog Recipe
€ 68,95
Thuiswinkel Waarborg
Acana Adult Dog Recipe - Hondenvoer - Kip 11.4 kg
€ 79,95