Acana Classics Prairie Poultry Hond 11,4 kg

Acana Classics Prairie Poultry Hond 11,4 kg

55,95 - 59,95
Bestel nu direct voor € 55,95

Acana Classics Prairie Poultry hondenvoer is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. * Gebaseerd op het natuurlijke dieet * Bevat omega-3 vetzuren en eiwitten * Geen geur- kleur- en smaakstoffen (Brekz.nl)

Acana Classics Prairie Poultry is een smakelijke voeding voor uw hond. Het voer is gemaakt van het vlees van vrije uitloopkippen en -kalkoenen en bevat vleeseiwitten en Omega 3-vetzuren die de conditie van uw hond ondersteunen. Prairie Poultry is geschikt voor alle hondenrassen en levensfasen. (Medpets.nl)

Acana Classics Prairie Poultry Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 11.4 kg direct bestellen in onze webshop! Prairie Poulty van Acana De Prairie Poultry variant van Acana is een (h)eerlijke voeding voor je hond. De hondenvoeding bevat vrije uitloop-kip, kalkoen en hele nesteieren. Deze worden dagelijks vers of rauw aangeleverd door lokale prairieboerderijen. De voeding wordt geproduceerd in de eigen keukens van Acana. Vlees is essentieel Er zijn veel overeenkomsten tussen moderne honden en hun wilde voorouders en daarom vindt Acana dat zij ook dezelfde voeding nodig hebben. De Acana Prairie Poultry is dan ook vrij van plantaardige eiwitconcentraten en bevat 50% vlees. Dit is relatief gezien twee keer zoveel als de meeste andere hondenvoeders.  1/3e deel van het vlees in dit hondenvoer is vers en levert essentiële voedingsstoffen op. Het overige deel is gedroogd en vormt een goede bron voor eiwitten. In de Prairie Poultry vindt je 3 verse vleessoorten terug. Dit zijn vrije uitloop kippen, kalkoenen en nesteieren. Ook bevat deze voeding toegevoegde supplementen zoals vitaminen A, B5, D3 en E, choline en zink.  Calorieverdeling Acana levert meer caloriën uit eiwitten en vetten en minder caloriën uit koolydraten in vergelijking met conventionele diervoeders. Zo blijft de kans op overgewicht klein en blijft je hond in optimale conditie. De metaboliseerbare energie is 3493 kcal/kg (419 kcal per maatbeker van 250ml/120g), waarvan 30% uit eiwit, 30% uit groenten en fruit en 40% uit vet. Deze voeding is geschikt voor alle rassen en levensfasen. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992560119
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana Classics Prairie Poultry 11,4 kg - Hond
€ 55,95
Acana Classics Prairie Poultry 11,4 kg - Hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Prairie Poultry 11,4 kg - Hond
€ 55,95
Acana Classics Prairie Poultry 11,4 kg - Hond bestellen
Acana Classics Prairie Poultry hondenvoer 11.4 kg
€ 55,95
Acana Classics Prairie Poultry hondenvoer 11.4 kg bestellen
Acana - Classic Prairie Poultry
€ 56,95
Acana - Classic Prairie Poultry bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Prairie Poultry - 11,4 kg
€ 59,90
Acana Classics Prairie Poultry - 11,4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Prairie Poultry Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 11.4 kg
€ 59,95
Acana Classics Prairie Poultry Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 11.4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: