Acana Classics Prairie Poultry Hond 11,4 kg

Acana Classics Prairie Poultry Hond 11,4 kg

55,95 - 59,95
Bestel nu direct voor € 55,95

Acana Classics Prairie Poultry hondenvoer is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. * Gebaseerd op het natuurlijke dieet * Bevat omega-3 vetzuren en eiwitten * Geen geur- kleur- en smaakstoffen (Brekz.nl)

Acana Hondenvoer Classics Prairie Poultry Jouw hond heeft vanuit zijn natuur behoefte aan voeding dat rijk is aan eiwitten van hoogwaardige dierlijke ingrediënten. Met scharrelkip en kalkoen in WholePrey-verhoudingen van gevogelte, organen en kraakbeen, en eieren, zit Acana Prairie Poultry boordevol ingrediënten die jouw hond nodig heeft om gelukkig, gezond en sterk te blijven. * Gevogelte en ei * Beperkt in koolhydraten * Vrije uitloop dieren (Plein.nl)

Acana Classics Prairie Poultry Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 11.4 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokken voor jouw viervoeter Jij wilt natuurlijk het beste geven aan je hond en honden blijven gezond en fit als ze hetzelfde eiwitrijke dieet eten als hun voorouders! Classics Prairie Poultry van ACANA zit boordevol voedende eiwitten van ingrediënten waaronder gevogelte, organen, kraakbeen en eieren van scharrelkippen en kalkoen. Zo krijgt je hond alles heeft wat hij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven! * Gevogelte en ei * Beperkt in koolhydraten * Vrije uitloop dieren Waarom Acana? De voeding van ACANA is volgens het Biologically Appropriate-principe bereid en zit vol waardevolle voedingsstoffen voor een perfecte voeding van honden van alle rassen en leeftijden. ACANA Prairie Poultry bestaat uit 50% dierlijke ingrediënten en 50% plantaardige ingrediënten. Zij maken gebruik van glutenvrije haver voor een gelijkmatige energieafgifte. Prairie Poultry is verkrijgbaar in: 340g, 2kg, 6kg, 11.4kg en 17kg. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Acana Classics Prairie Poultry is een smakelijke voeding voor uw hond. Het voer is gemaakt van het vlees van vrije uitloopkippen en -kalkoenen en bevat vleeseiwitten en Omega 3-vetzuren die de conditie van uw hond ondersteunen. Prairie Poultry is geschikt voor alle hondenrassen en levensfasen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992560119
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana Classics Prairie Poultry hondenvoer 11.4 kg
€ 55,95
Acana Classics Prairie Poultry hondenvoer 11.4 kg bestellen
Acana Hondenvoer Classics Prairie Poultry 11,4 kg
€ 55,95
Acana Hondenvoer Classics Prairie Poultry 11,4 kg bestellen
Acana - Classic Prairie Poultry
€ 56,95
Acana - Classic Prairie Poultry bestellen
Acana Classics Prairie Poultry
€ 57,16
Acana Classics Prairie Poultry bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Prairie Poultry
€ 57,16
Acana Classics Prairie Poultry bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Prairie Poultry Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 11.4 kg
€ 59,95
Acana Classics Prairie Poultry Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 11.4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Prairie Poultry - 11,4 kg
€ 61,55
Acana Classics Prairie Poultry - 11,4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: