Home > Kattenvoer > Whiskas > Whiskas Kattenbrokjes Rund 1,9 kg
maandag, 05 december 2022
Whiskas Kattenbrokjes Rund 1,9 kg

Whiskas Kattenbrokjes Rund 1,9 kg

9,59 - 10,69
Bestel nu direct voor € 10,69

Whiskas Brokjes 1+ met rund kattenvoer is een smaakvol en volledig droogvoer voor volwassen katten. * Met gezonde Omega-6 vetzuren * Ondersteunt de urinewegen * Vrij van chemische toevoegingen (Brekz.nl)

Whiskas Brokjes Adult - Kattenvoer - Rund 1.9 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke droogvoer voor je volwassen kat Een gezonde kat begint bij de juiste brokjes. Whiskas 1+ Adult Droge Brokjes Rund is een volledige en gebalanceerde voeding met rundsmaak en met een optimale balans van vitaminen en mineralen, voor een sterke en gezonde kat. Geschikt voor katten ouder dan 1 jaar. Boordevol gezonde ingrediënten De onweerstaanbaar knapperige brokjes met rundsmaak geven je kat iedere maaltijd precies wat ze nodig heeft. Zo bevatten de brokjes calcium voor sterke botten, eiwitten voor een gezonde groei, omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht en vitamine A voor een sterk gezichtsvermogen. Natuurlijk vind je in de voeding ook alle natuurlijke oliën en mineralen die je kat nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Uniek aan Whiskas is de structuur van de brokjes. Deze zijn namelijk hard van buiten en heerlijk mals van binnen. De licht schurende brokjes zorgen er ook nog eens voor dat het gebit gezond blijft. Zo is elk brokje een feestje en zullen zelfs de meest kieskeurige katten van deze voeding genieten. Een laatste voordeel van Whiskas is dat de zakken hersluitbaar zijn, zo houd je de brokjes altijd vers en knapperig. Whiskas 1+ Adult Droge Brokjes Rund is verkrijgbaar in 900 g, 1,9 kg en 3,8 kg. . Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Whiskas Droog Adult Rund Whiskas 1+ droge brokjes is volledige en gebalanceerde voeding met een optimale balans van vitaminen en mineralen, om te helpen de best mogelijke verzorging te geven aan jouw volwassen kat. * Volledige en gebalanceerde voeding * Voor volwassen katten vanaf 1 jaar * Rijk aan vitaminen en mineralen (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5900951258558
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Whiskas Brokjes 1+ met rund kattenvoer 1.9 kg
€ 13,64
Whiskas Brokjes 1+ met rund kattenvoer 1.9 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Whiskas Brokjes Adult - Kattenvoer - Rund 1.9 kg
€ 14,58
Whiskas Brokjes Adult - Kattenvoer - Rund 1.9 kg bestellen
Whiskas Droog Adult Rund 1,9 kg
€ 14,59
Whiskas Droog Adult Rund 1,9 kg bestellen
Bekijkt u ook: