Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Maxi-Bite Kat 10 kg
Thursday, 02 May 2024

Fokker Maxi-Bite Kat 10 kg

39,420 - 89,990
Bestel nu direct voor € 39,42

Gemaakt met 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten, verzorgt Fokker Cat Nutri-Fit een bijzonder smakelijke en gebalanceerde maaltijd voor uw diertje. Het droogvoer beschikt over een gebalanceerd voedingsstofprofiel dat afgestemd is op de behoeften van volwassen katten vanaf 1 jaar. Zo voorziet de receptuur uw dier van vele vitaalstoffen, die het welzijn verbeteren en een optimale conditie ondersteunen. De 14% lekkere kip zorgt voor de beste smaak en bevat ook hoogwaardige dierlijke eiwitten. De bijkomende 14% rijst draagt bij aan licht te verteren koolhydraten. Bovendien zit er in het voer ook waardevolle gerst, die een laag glycerol gehalte bevat. Tijdelijke aanbieding! Profiteer nu van 5% korting op Fokker katten droogvoer! Let op: deze aanbieding geldt alleen onder artikelnummer 1298509 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. (Zooplus.nl)

Fokker Maxi-Bite kattenvoer is een volledige premium kattenvoeding en is speciaal ontwikkeld voor volwassen, grotere katten. * Geschikt voor volwassen katten van grotere rassen * Verzorgt het gebit * Hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

Fokker Maxi-Bite Kattenvoer speciaal voor large breed kattenMaxi-Bite kattenbrokken van Fokker zijn speciaal ontwikkeld voor de grotere katten rassen. Door de grotere brokken en de aangepaste ingrediënten zijn deze brokken perfect voor grote katten. De grotere brokken zorgen ervoor dat de kat bewust en goed kan kauwen. Daarnaast draagt het voer bij aan soepele gewrichten en sterke botten. * Groter brokformaat * Zorgt voor glanzende vacht en gezonde huid * Tarwe(gluten) vrij * Ondersteuntde darmfunctie (Plein.nl)





Categorie
Merk
EAN(s)
8713447048109
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg Cat Maxi-Bite Fokker Kattenvoer
€ 39,42
Fokker Maxi-Bite kattenvoer 10 kg
€ 45,49
Fokker Maxi-Bite Large Breed 10 kg
€ 45,49
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Maxi-Bite - Kattenvoer - 10 kg
€ 50,05