Home > Hondenvoer > Yarrah > Yarrah Bio Multipack Pate Hond 6 kuipjes
zaterdag, 13 augustus 2022
Yarrah Bio Multipack Pate Hond 6 kuipjes

Yarrah Bio Multipack Pate Hond 6 kuipjes

7,89 - 12,65
Bestel nu direct voor € 7,89

De volledige voeding van yarrah is biologisch en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. deze heerlijke paté is graanvrij en bevat geen kunstmatige toevoegingen, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie verkleint.door de gevarieerde samenstelling van het multipack zal de hond altijd een lekkere en afwisselende maaltijd hebben. deze verpakking bevat 6 kuipjes van 150 gram, 2 kuipjes met kalkoen, 2 met kip en 2 met rund.samenstelling:kalkoen:55% vlees en dierlijke bijproducten (kalkoen 4%), oliën en vetten (zonnebloemolie), plantaardige bijproducten (1,5% van gedroogde aloë vera), mineralen.kip:55% vlees en dierlijke bijproducten (kip 27,8%), algen (zeewier 0,5%), oliën en vetten (zonnebloemolie), mineralen.rund:55,6% vlees en dierlijke bijproducten (rund 35%), oliën en vetten (zonnebloemolie), algen (1% van gedroogde spirulina), mineralen. (Dierspecialist.nl)

Met het biologische Multi Pack van Yarrah kunt u uw hond afwisselende smaken paté voorschotelen. In één doos zitten drie verschillende smaken paté: kip, kalkoen en rundvlees. Ieder kuipje bevat 150 gram voer. Een doos bevat in totaal 6 handige portieverpakkingen. (Medpets.nl)

Yarrah Bio Hondenvoer Multipack Paté Graanvrij Kip - Kalkoen - Rund Een gevarieerd menu voor je hond met drie smaken graanvrije paté. Voor alle honden, van puppy’s tot senior honden. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. De multi pack bestaat uit drie verschillende smaken natvoer in alu-kuipje: twee kuipjes paté met kip en kalkoen, twee kuipjes paté met kip en twee kuipjes paté met kip en rund. De biologische kippen, kalkoenen en runderen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze vrij buiten hebben mogen lopen, puur biologisch hebben gegetenen langer hebben mogen leven dan reguliere kippen, kalkoenen en runderen. Kip en kalkoen hebben een goede verteerbaarheid en honden zijn er dol op. Biologisch rund is gecombineerd met biologische kip in de paté met rund en kip om de impact op het milieu te beperken, omdat kip een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan rundvlees.  * Bevat 3 heerlijke smaken * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO * Graanvrij (Plein.nl)

Yarrah Bio Hond Mult-Pack Alu Kuip - Hondenvoer - Kip 6x150 g direct bestellen in onze webshop! Graanvrije chunks in 3 verschillende smaken Wil je jouw hond een lekkere graanvrije vleesmaaltijd voorschotelen met biologische kip, kalkoen en/of rund? Kies dan voor Biologisch Hondenvoer Paté Multipack van Yarrah. Een handig pakket met 6 kuipjes voor alle honden, van puppy tot senior. De voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Praktische voeding in een kuipje Natvoer is belangrijk voor je hond, het bevat veel vocht en het helpt je hond om gehydrateerd te blijven. De Paté Multipack bevat 3 smaken: 2 x Kip-Kalkoen, 2 x Kip en 2 x Rund-Kip. De biologische kippen, kalkoen en runderen in de voeding hebben een beter leven hebben gehad dan het gemiddelde dier. Ze hebben buiten mogen lopen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip, rund of kalkoen Naast rund, bevat deze variant ook kip, omdat kip een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan een koe. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Hondenvoer Paté Multipack bevat 6 x 150 g. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714265975103
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
YA DOG ORG.MULTI-PACK 6X150GR 00001
€ 11,88
YA DOG ORG.MULTI-PACK 6X150GR 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Multi Pack Hond Bio
€ 12,20
Yarrah - Multi Pack Hond Bio bestellen
Yarrah Bio Hondenvoer Multipack Paté Graanvrij Kip - Kalkoen - Rund 6 x 150 gram
€ 12,25
Yarrah Bio Hondenvoer Multipack Paté Graanvrij Kip - Kalkoen - Rund 6 x 150 gram bestellen
Yarrah organic hond multipack pate kalkoen / kip / rund (6X150 GR)
€ 12,65
Yarrah organic hond multipack pate kalkoen / kip / rund (6X150 GR) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah organic hond multipack pate kalkoen / kip / rund (6X150 GR)
€ 12,65
Yarrah organic hond multipack pate kalkoen / kip / rund (6X150 GR) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Hond Mult-Pack Alu Kuip - Hondenvoer - Kip 6x150 g
€ 14,28
Yarrah Bio Hond Mult-Pack Alu Kuip - Hondenvoer - Kip 6x150 g bestellen
Bekijkt u ook: