Home > Hondenvoer > Yarrah > Yarrah Bio Kauwstaafjes Hond Rund 3 stuks
zaterdag, 04 december 2021
Yarrah Bio Kauwstaafjes Hond Rund 3 stuks

Yarrah Bio Kauwstaafjes Hond Rund 3 stuks

1,74 - 4,99
Bestel nu direct voor € 1,74

Yarrah Biologische KauwsticksYarrah Bio Kauwstaafjes zijn onweerstaanbaar voor honden. De staafjes zijn makkelijk in stukjes te breken en ideaal om mee te trainen. De ingredinten zijn biologisch gecertificeerd.De biologische kauwstaafjes: * Bevatten 93% vlees * Zijn door toevoeging van diverse kruiden een gezond tussendoortje * Bevatten geen kunstmatige toevoegingen wat kans op allergien minimaliseertYarrah Bio Hondenkauwstaafjes Rund is gemaakt van maar liefst 93% vlees, waarvan 81% rund. De staafjes kunnen makkelijk in stukjes worden gebroken en tijdens training als beloning worden gegeven. Natuurlijk zijn geen kunstmatige toevoegingen of suikers toegevoegd aan de Yarrah Bio Hondenkauwstaafjes Rund. Zeewier is toegevoegd, omdat zeewier erom bekend staat dat het kan helpen om de vacht en huid in optimale conditie te brengen. Zeewier is verder rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren. Spirulina is toegevoegd, omdat spirulina erom bekend staat dat het weerstandsverhogend kan werken. Daarnaast bevat spirulina van nature diverse vitaminen (o.a. B12) en mineralen zoals calcium, ijzer, zink, magnesium en kalium. (Plein.nl)

Yarrah Bio Hondenkauwstaafjes - Hondensnacks - Rund Spirulina 33 g direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke vleesrijke hondensnack Wil je jouw hond een lekker vleesrijk tussendoortje voorschotelen? Kies dan voor de Biologische Kauwstaafjes van Yarrah. Een lekkere en handzame traktatie die je in zijn geheel kunt geven, maar die je ook in kleinere stukjes kunt breken. De kauwstaafjes zijn gedroogd met de hitte van de generatoren die worden gebruikt bij de productie van andere producten, dit maakt de Kauwstaafjes een milieubewust tussendoortje. De staafjes bevatten biologisch vlees (95%) en enkel zuivere ingrediënten, dus geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO. Ze zijn geschikt voor alle honden, van puppy tot senior. Tip: de Biologische Kauwstaafjes zijn ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Adult Hondenvoer met Kip, Chunks met Kip en Rund 405 g en Paté met Kip en Kalkoen 150 g van Yarrah. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. De Biologische Kauwstaafjes bevat 3 x 11 gram. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Geef je hond een zachte, biologische snack gemaakt van bioligsch vlees en geheel natuurlijk. De biologische kauwsticks van Yarrah zijn bijzonder smakelijk en omdat honden van nature carnivoren zijn heeft het een hoog vleesgehalte van 95%. De toevoegingen van biologisch spirulina zorgt voor een mooie vacht en kan de weerstand en gezondheid van je hond verhogen. De staafjes zijn vrij van chemische toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit zorgt er voor dat de Yarrah biologische kauwstaafjes een speciale traktatie voor je hond zijn! Yarrah biologische kauwstaafjes in één oogopslag: Aanvullend voer voor honden Met ingrediënten uit gecontroleerde biologische landbouw: o.a. biologisch vlees, zeewier en duindoorn Biologisch spirulina: voor een mooie vacht, kan het immuunsysteem en de vitaliteit van je trouwe viervoeter bevorderen Zorgvuldig bereid: voedingsstoffen worden behouden Geschikt als beloning en tussendoortje Zonder kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GGO's Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer. Bio is voor Yarrah geen hype, maar een bewuste keuze om een positieve verandering teweeg te brengen. Leveranciers worden persoonlijk bezocht om de hechte relatie te onderhouden en de kwaliteit van de biologische producten verder te verbeteren. Geen verborgen ingrediënten, geen chemische toevoegingen, gewoon zuiver biologisch voer voor honden en katten sinds 1992. (Zooplus.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714265971716
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Yarrah Biologische Kauwstaafjes Hond Rund 3 stuks
€ 5,64
Yarrah Biologische Kauwstaafjes Hond Rund 3 stuks bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Hondenkauwstaafjes - Hondensnacks - Rund Spirulina 33 g
€ 6,08
Yarrah Bio Hondenkauwstaafjes - Hondensnacks - Rund Spirulina 33 g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
3x33g biologische kauwstaafjes Yarrah Hondensnacks
€ 8,28
3x33g biologische kauwstaafjes Yarrah Hondensnacks bestellen
Bekijkt u ook: