Home > Kattenvoer > Yarrah > Yarrah Bio Kattenvoer Vis 10 kg
Thursday, 28 March 2024

Yarrah Bio Kattenvoer Vis 10 kg

70,950 - 142,990
Bestel nu direct voor € 70,95

Yarrah Biologisch Adult Vis - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokjes met heerlijke vis Wil je jouw kat een lekkere maaltijd voorschotelen met MSC-haring, biologische kip, erwten en lupine? Kies dan voor Biologisch Adult Kattenvoer met Vis van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor volwassen katten van alle rassen. Deze voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Tip: Biologisch Adult Kattenvoer is ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Paté met Kip 400 g, Chunks met Kip en Kalkoen 100 g en Kauwstaafjes voor Katten van Yarrah. Boordevol verantwoorde ingrediënten De MSC-haring in Biologisch Adult Kattenvoer bevat gezonde omega 3- en 6-vetzuren, deze hebben een ontstekingsremmend effect op de huid en vacht en zullen helpen om de spieren soepel te houden. Naast de heerlijke haring, bevat het voer ook 19,5% gedroogde kip. Dit vlees is afkomstig van biologische kippen die een beter leven hebben gehad dan de gemiddelde kip. Ze hebben buiten mogen scharrelen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip. Als laatste zorgen de toegevoegde biologische erwten voor genoeg vezels. Ook helpen ze om de bloedsuikerspiegel laag te houden. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Adult Kattenvoer met Vis is verkrijgbaar in 800 g, 2,4 kg en 10 kg. . Alle Yarrah voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Yarrah Bio Kattenvoer Adult VisYarrah biologisch kattenvoer is een krokant brokje met MSC-haring, biologische kip, erwten en lupine, voor volwassen katten. Het biologische kattenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft.Naast MSC-haring bevat deze zak 19,5% gedroogde kip, afkomstig van bijna 10 kg verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. MSC-haring bevat omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op huid en vacht en helpt de spieren soepel te houden. De biologische erwten in het adult droogvoer met vis voor de kat zijn rijk aan vezels. Ze helpen daarnaast de bloedsuikerspiegel laag te houden. * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO * Rijk aan vezels * Complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat (Plein.nl)

Heerlijke vis uit duurzame vangst in combinatie met smaakvolle, biologische kip: Yarrah Bio kattenvoer met vis is precies wat jouw veeleisende kat nodig heeft. Het droogvoer wordt niet alleen gekenmerkt door een delicate smaak, maar bevat ook veel voedingsstoffen. Zo is het perfect voor de dagelijkse voeding van volwassen katten. Yarrah Bio kattenvoer met vis voorziet je kat van licht verteerbare, dierlijke eiwitten die onder andere belangrijk zijn voor het behoud van de spiermassa. De vis uit duurzame vangst dient bovendien als bron van voedzame omega 3- en 6-vetzuren. Het kattenvoer is verrijkt met erwten die extra vezels leveren. Het droogvoer is geproduceerd met geselecteerde, biologische ingrediënten en bevat geen chemische toevoegingen. Yarrah Bio Kattenvoer met Vis in één oogopslag: Biologisch droogvoer voor volwassen katten Iedere dag goed verzorgd: evenwichtige, volwaardige en voedingsstofrijke samenstelling Vis uit duurzame vangst: haring uit MSC-gecertificeerde visvangst voor waardevolle omega 3- en 6-vetzuren Biologische kip: zeer smaakvol en licht verteerbaar, bron van hoogwaardige eiwitten Verrijkt met biologische erwten: voor extra vezels Optimaal eiwit- en vetgehalte: 30% eiwit en 13% vet, aangepast aan de behoeften van volwassen katten Hoge acceptatie: zeer goede smaak, wordt nauwelijks afgeslagen Puur natuur: zonder kunstmatige toevoegingsmiddelen, pesticiden en ggo's 100% recyclebaar: verpakking van herbruikbaar materiaal (Zooplus.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8714265070143; 8714265000126
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Adult Vis - Kattenvoer - 10 kg
€ 70,95
Yarrah Bio Kattenvoer Adult Vis 10 kg
€ 70,95
Thuiswinkel Waarborg
10kg Yarrah Bio met Vis Kattenvoer droog
€ 75,99
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Kattenvoer Adult Vis 10 kg
€ 84,50