Home > Kattenvoer > Yarrah > Yarrah Bio Kattenvoer Vis 10 kg
woensdag, 25 mei 2022
Yarrah Bio Kattenvoer Vis 10 kg

Yarrah Bio Kattenvoer Vis 10 kg

63,19 - 79,99
Bestel nu direct voor € 63,19

Yarrah Bio Kattenvoer Adult VisYarrah biologisch kattenvoer is een krokant brokje met MSC-haring, biologische kip, erwten en lupine, voor volwassen katten. Het biologische kattenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft.Naast MSC-haring bevat deze zak 19,5% gedroogde kip, afkomstig van bijna 10 kg verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. MSC-haring bevat omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op huid en vacht en helpt de spieren soepel te houden. De biologische erwten in het adult droogvoer met vis voor de kat zijn rijk aan vezels. Ze helpen daarnaast de bloedsuikerspiegel laag te houden. * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO * Rijk aan vezels * Complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat (Plein.nl)

Het graanvrije bio kattenvoer met kip vis van Yarrah is voor katten onweerstaanbaar. Alle ingrediënten uit gecontroleerde biologische teelt en ook de bewust gekozen vis is MSC-gecertificeerd - met dit lekkere droogvoer overtuig je zelfs kieskeurige katten. Katten met een graanintolerantie hebben speciaal voer nodig, omdat zij anders spijsverteringsklachten krijgen. Het Yarrah bio kattenvoer met kip vis graanvrij is vrij van graan en daarom ook voor gevoelige katten met graanintolerantie uitstekend geschikt. Maar ook alle andere katten zullen dit droogvoer met de hoogwaardige, handgeselecteerde ingrediënten lekker vinden. Het voer bevat zeewier en daardoor ook jodium. Bovendien kunnen algen bij regelmatig voeren het immuunsysteem versterken, de maag- en darmflora activeren, de celstofwisseling verbeteren en allergische reacties voorkomen. Dankzij het biergist in het voer is het voer tevens rijk aan vitamine B, aminozuren, sporenelementen en mineralen. Biergist levert bovendien diverse immuun- en vitaalstoffen evenals hoogwaardig eiwit en smaakt bijzonder lekker. Tijdelijke aanbieding! Jouw aankoop van Yarrah Bio Kattenvoer is nu extra voordelig met 20% korting! Let op: deze aanbieding geldt alleen onder artikelnummer 678550 en zolang de voorraad strekt. Yarrah bio kattenvoer met kip vis graanvrij in één oogopslag: Compleetvoer voor volwassen katten Graanvrij: optimaal voor katten met graanintolerantie Bio-kwaliteit: ingrediënten uit gecontroleerde biologische teelt Met MSC-vis hoge kwaliteit van de vis, uit duurzame visvangst Zeewier bevat jodium en kunnen bij regelmatig voeren het immuunsysteem versterken, de maag- en darmflora activeren, de celstofwisseling verbeteren en allergische reacties voorkomen. Biergist is rijk aan vitamine B, aminozuren, sporenelementen, mineraalstoffen en diverse immuun- en vitaalstoffen De receptuur is vrij van: chemische additieven, hormonen, genetisch gemanipuleerde bestanddelen of conserveringsstoffen, suiker (Zooplus.nl)

Yarrah Biologisch Adult Vis - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokjes met heerlijke vis Wil je jouw kat een lekkere maaltijd voorschotelen met MSC-haring, biologische kip, erwten en lupine? Kies dan voor Biologisch Adult Kattenvoer met Vis van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor volwassen katten van alle rassen. Deze voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Tip: Biologisch Adult Kattenvoer is ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Paté met Kip 400 g, Chunks met Kip en Kalkoen 100 g en Kauwstaafjes voor Katten van Yarrah. Boordevol verantwoorde ingrediënten De MSC-haring in Biologisch Adult Kattenvoer bevat gezonde omega 3- en 6-vetzuren, deze hebben een ontstekingsremmend effect op de huid en vacht en zullen helpen om de spieren soepel te houden. Naast de heerlijke haring, bevat het voer ook 19,5% gedroogde kip. Dit vlees is afkomstig van biologische kippen die een beter leven hebben gehad dan de gemiddelde kip. Ze hebben buiten mogen scharrelen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip. Als laatste zorgen de toegevoegde biologische erwten voor genoeg vezels. Ook helpen ze om de bloedsuikerspiegel laag te houden. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Adult Kattenvoer met Vis is verkrijgbaar in 800 g, 2,4 kg en 10 kg. . Alle Yarrah voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer vis 10 kg (Dierspecialist.nl)

Yarrah's Adult Cat Food Fish is een biologisch brok voor de volwassen kat. (Medpets.nl)

Categorie Merk EAN(s)
8714265070143; 8714265000126
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Yarrah Bio Kattenvoer Adult Vis 10 kg
€ 63,19
Yarrah Bio Kattenvoer Adult Vis 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Vis Yarrah Bio Kattenvoer
€ 63,99
10kg Vis Yarrah Bio Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Adult Vis - Kattenvoer - 10 kg
€ 65,69
Yarrah Biologisch Adult Vis - Kattenvoer - 10 kg bestellen
YA CAT ADULT VIS 10KG 00001
€ 65,95
YA CAT ADULT VIS 10KG 00001 bestellen
Yarrah Bio Kattenvoer Adult Vis 10 kg - NL-BIO-01
€ 68,69
Yarrah Bio Kattenvoer Adult Vis 10 kg - NL-BIO-01 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Kattenvoer Adult Vis 10 kg - NL-BIO-01
€ 68,69
Yarrah Bio Kattenvoer Adult Vis 10 kg - NL-BIO-01 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Droogvoer Kat met Vis Bio - 10 kg
€ 79,95
Yarrah - Droogvoer Kat met Vis Bio - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: