Yarrah Bio Hondenvoer Small Breed Kip 2 kg

Yarrah Bio Hondenvoer Small Breed Kip 2 kg

14,02 - 23,00
Bestel nu direct voor € 14,02

Yarrah Biologisch Small Breed - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokjes met heerlijke kip en vis Wil je jouw kleine hond een lekkere maaltijd voorschotelen met biologische kip en vis gecombineerd erwten? Kies dan voor Biologisch Small Breed Hondenvoer van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor puppy's en volwassen honden van kleine rassen (tot 15 kg). Deze voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Tip: Biologisch Small Breed Hondenvoer is ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Chunks met Kip en Rund 405 g, Paté met Kip en Kalkoen en Mini Snacks voor Honden van Yarrah. Boordevol verantwoorde ingrediënten De voeding bevat 19% gedroogde kip. Dit vlees is afkomstig van biologische kippen die een beter leven hebben gehad dan de gemiddelde kip. Ze hebben buiten mogen scharrelen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip. De toegevoegde biologische erwten zorgen voor genoeg vezels. Daarbij helpen ze om de bloedsuikerspiegel laag te houden. Er zit ook MSC-haring in de brokken, boordevol omega 3- en 6-vetzuren. Deze vetzuren hebben een ontstekingsremmend effect op de huid en vacht en helpen om de spieren soepel te houden. Het voer is geschikt voor puppy's en volwassen honden van kleine rassen en bevat een hoger eiwitgehalte voor extra energie voor je kleine hond. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Small Breed Hondenvoer is verkrijgbaar in 2 kg en 5 kg. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Speciaal voor kleine rassen heeft Yarrah Dog food Small Breed, een 100% biologische brok. (Medpets.nl)

Yarrah Biologisch Hondenvoer Adult Small Breed KipBrokken met biologische kip, MSC-vis en biologische erwten voor kleine hondenrassen. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kleine, opgroeiende of volwassen hond. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.Deze zak bevat 19% gedroogde kip, afkomstig van zo'n 2kg verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. Het voer bevat kip vanwege de goede verteerbaarheid en omdat honden er dol op zijn.MSC-haring bevat omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op huid en vacht en helpt de spieren soepel te houden. De biologische erwten in het droogvoer zijn rijk aan vezels. Ze helpen daarnaast de bloedsuikerspiegel laag te houden. Yarrah Small Breed droogvoer is geschikt voor puppy's en volwassen dieren van kleine hondenrassen en bevat een hoger eiwitgehalte voor extra energie voor je kleine hond. * Rijk aan vezels * Complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO (Plein.nl)

Yarrah droogvoeding is een volledige voeding voor pups en honden van kleine rassen. deze brokken zijn biologisch en 100% organisch op basis van kip en groenten. deze voeding bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is vrij van hormonen, additieven en genetisch gemodificeerde materialen.ingrediënten:groenten*, 23% vlees* en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten*, sojabonen*, oliën en vetten*, mineralen, gist en eipoeder*. *= biologisch goedgekeurd door skal 1301.analyse:ruw eiwit 26%, ruw vet 12,5%, ruw celstof 42%, ruw as 7%, ruw vezel 3%, vocht 9,5% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714265973901; 8714265000454
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Small Breed - Hondenvoer - 2 kg
€ 18,01
Yarrah Biologisch Small Breed - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Droogvoer Hond voor kleine rassen Bio - 2 kg
€ 19,60
Yarrah - Droogvoer Hond voor kleine rassen Bio - 2 kg bestellen
Yarrah Biologisch Hondenvoer Adult Small Breed Kip 2 kg
€ 19,93
Yarrah Biologisch Hondenvoer Adult Small Breed Kip 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Hondenvoer Adult Small Breed Kip 2 kg
€ 19,93
Yarrah Biologisch Hondenvoer Adult Small Breed Kip 2 kg bestellen
Yarrah Biologisch Hondenvoer Adult Small Breed Kip 2 kg
€ 20,05
Yarrah Biologisch Hondenvoer Adult Small Breed Kip 2 kg bestellen
YA DOG SMALL BREED KIP 2KG N 00001
€ 20,58
YA DOG SMALL BREED KIP 2KG N 00001 bestellen
Bekijkt u ook: