Home > Hondenvoer > Yarrah > Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg
Thursday, 22 February 2024

Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg

23,550 - 26,100
Bestel nu direct voor € 24,49

Als honden ouder worden, veranderen hun behoeften qua voeding. Het kan o.a. liggen aan een verandering in het metabolisme. Daarnaast zijn oudere honden minder actief. Met Yarrah Bio Senior Kip geef je je dier een evenwichtig droogvoer van biologische kwaliteit dat hem voorziet van alle belangrijke voedingsstoffen. Het hondenvoer heeft een verlaagd caloriegehalte wat het gewichtsbeheer voor oudere, minder actieve honden vergemakkelijkt. De verwerkte biologische kip levert goed verteerbare eiwitten, terwijl vis en visolie als bron van voedzame omega-vetzuren dienen. De haring stamt uit duurzame visvangst. Daarnaast is Yarrah Bio Senior Kip verrijkt met voedzame, plantaardige ingrediënten zoals Afrikaanse duivelsklauw, rozenbottel en heermoes. Yarrah Bio Senior Kip in één oogopslag: Biologisch droogvoer voor volwassen honden vanaf 7 jaar Speciale receptuur: voor senioren, evenwichtig en volwaardig Biologische kip: levert licht verteerbare eiwitten, belangrijk voor het behoud van de spiermassa Vis uit duurzame vangst: haring uit MSC-gecertificeerde vangst, levert omega 3- en 6-vetzuren, kan onder andere huid en vacht ondersteunen Samenstelling vol vitale stoffen: verrijkt met biologische Afrikaanse duivelsklauw, rozenbottel en heermoes Minder calorieën: de receptuur met verlaagd energiegehalte is geschikt voor oudere, minder actieve honden en ondersteunt het gewichtsbeheer Evenwichtig eiwit-/vetgehalte 25% eiwit en 10% vet, afgestemd op de voedingsbehoeften van oudere honden Natuurlijke ingrediënten: zonder kunstmatige toevoegingsmiddelen, pesticiden en ggo's 100% recyclebaar: milieuvriendelijk verpakt Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod droog biologisch hondenvoer. (Zooplus.nl)

Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip Overheerlijke brokken met biologische kip, MSC-vis, biologische duivelsklauw, heermoes en rozenbottel voor honden van 7 jaar en ouder. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je oudere hond. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-,kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.Deze zak bevat 17,5% gedroogde kip, afkomstig van tenminste 1,5kg verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. Het voer bevat kip vanwege de goede verteerbaarheid en omdat honden er dol op zijn.MSC-haring bevat omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op huid en vacht en helpt de spieren soepel te houden. De toegevoegde visolie is een bron van essentiële omega-3 vetzuren EPA en DHA. De biologische duivelsklauw, heermoes en rozenbottel in het voer zijn goed voor de gewrichten van je oudere hond en zorgen voor een vitale oude dag. Het Yarrah Senior droogvoer is lager in energie en vormt een perfecte match met minder actieve, oudere honden.  * Biologische duivelsklauw, heermoes en rozenbottel voor de gewrichten * Complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticidenen GMO (Plein.nl)

Yarrah Biologisch Senior - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokjes met heerlijke kip en vis Wil je jouw oudere hond een lekkere maaltijd voorschotelen met biologische kip en vis gecombineerd duivelsklauw, heermoes en rozenbottel? Kies dan voor Biologisch Senior Hondenvoer van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor honden van 7 jaar en ouder. Deze voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Tip: Biologisch Senior Hondenvoer is ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Paté met Varkensvlees 400 g, Chunks met Kip en Rund 150 g en Kauwstaafjes voor Honden van Yarrah. Boordevol verantwoorde ingrediënten De voeding bevat 17,5 gedroogde kip. Dit vlees is afkomstig van biologische kippen die een beter leven hebben gehad dan de gemiddelde kip. Ze hebben buiten mogen scharrelen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip. De toegevoegde duivelsklauw, heermoes en rozenbottel zijn goed voor de gewrichten van je viervoeter en zorgen voor een vitale oude dag. Er zit ook MSC-haring in de brokken, boordevol omega 3- en 6-vetzuren. Deze vetzuren hebben een ontstekingsremmend effect op de huid en vacht en helpen om de spieren soepel te houden. De toegevoegde visolie is een belangrijke bron van de essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA. Biologisch Senior Hondenvoer is lager in energie en past daarom perfect bij het leven van minder actieve, oudere honden. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Senior Hondenvoer is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8714265973734; 8714265000331
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Senior Kip Hondenvoer - 2 kg
€ 24,49
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg
€ 26,10
Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg
€ 27,45
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Senior - Hondenvoer - 2 kg
€ 30,24