Home > Hondenvoer > Yarrah > Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg
dinsdag, 06 december 2022
Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg

Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg

18,46 - 25,46
Bestel nu direct voor € 18,46

Yarrah droogvoeding is een volledige voeding voor de oudere hond van 7 jaar of ouder. deze brokken zijn biologisch en 100% organische op basis van kip en vis. de samenstelling van deze voeding is erop gericht om oudere honden te ondersteunen bij het ouder worden. deze voeding bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is vrij van hormonen, additieven en genetisch gemodificeerde materialen.ingrediënten: granen, vlees* en dierlijke bijproducten, 4% vis* en vis bijproducten*, oliën en vetten*, mineralen*, gist. fruit* en groenten*. *= biologisch goedgekeurd door skal 1301.analyse: ruw eiwit 21%, ruw vet 8%, ruw celstof 52%, ruw as 6%, ruw vezel 3%, vocht 10%  (Dierspecialist.nl)

Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip Overheerlijke brokken met biologische kip, MSC-vis, biologische duivelsklauw, heermoes en rozenbottel voor honden van 7 jaar en ouder. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je oudere hond. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-,kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.Deze zak bevat 17,5% gedroogde kip, afkomstig van tenminste 1,5kg verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. Het voer bevat kip vanwege de goede verteerbaarheid en omdat honden er dol op zijn.MSC-haring bevat omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op huid en vacht en helpt de spieren soepel te houden. De toegevoegde visolie is een bron van essentiële omega-3 vetzuren EPA en DHA. De biologische duivelsklauw, heermoes en rozenbottel in het voer zijn goed voor de gewrichten van je oudere hond en zorgen voor een vitale oude dag. Het Yarrah Senior droogvoer is lager in energie en vormt een perfecte match met minder actieve, oudere honden.  * Biologische duivelsklauw, heermoes en rozenbottel voor de gewrichten * Complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticidenen GMO (Plein.nl)

Actie: Ontvang nu tijdelijk bij aankoop van een 10 kg zak Yarrah droogvoer voor honden, een leuke Yarrah Frisbee. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Yarrah's Dog food Senior is een biologische brok voor oudere honden. (Medpets.nl)

Yarrah Biologisch Senior - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokjes met heerlijke kip en vis Wil je jouw oudere hond een lekkere maaltijd voorschotelen met biologische kip en vis gecombineerd duivelsklauw, heermoes en rozenbottel? Kies dan voor Biologisch Senior Hondenvoer van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor honden van 7 jaar en ouder. Deze voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Tip: Biologisch Senior Hondenvoer is ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Paté met Varkensvlees 400 g, Chunks met Kip en Rund 150 g en Kauwstaafjes voor Honden van Yarrah. Boordevol verantwoorde ingrediënten De voeding bevat 17,5 gedroogde kip. Dit vlees is afkomstig van biologische kippen die een beter leven hebben gehad dan de gemiddelde kip. Ze hebben buiten mogen scharrelen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip. De toegevoegde duivelsklauw, heermoes en rozenbottel zijn goed voor de gewrichten van je viervoeter en zorgen voor een vitale oude dag. Er zit ook MSC-haring in de brokken, boordevol omega 3- en 6-vetzuren. Deze vetzuren hebben een ontstekingsremmend effect op de huid en vacht en helpen om de spieren soepel te houden. De toegevoegde visolie is een belangrijke bron van de essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA. Biologisch Senior Hondenvoer is lager in energie en past daarom perfect bij het leven van minder actieve, oudere honden. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Senior Hondenvoer is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714265973734; 8714265000331
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
YA DOG SENIOR KIP 2KG N 00001
€ 22,45
YA DOG SENIOR KIP 2KG N 00001 bestellen
Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg
€ 25,45
Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg bestellen
Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg
€ 25,46
Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg
€ 25,46
Yarrah Bio Hondenvoer Senior Kip 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Droogvoer Hond Senior Bio - 2 kg
€ 25,50
Yarrah - Droogvoer Hond Senior Bio - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Senior - Hondenvoer - 2 kg
€ 28,68
Yarrah Biologisch Senior - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: