Yarrah Bio Hondenvoer Graanvrij Kip-Vis 10 kg

68,490 - 165,740
Bestel nu direct voor € 68,49

Yarrah Biologisch Graanvrij - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Graanvrije brokjes met heerlijke kip en vis Wil je jouw hond een lekkere graanvrije maaltijd voorschotelen met biologische kip en vis gecombineerd erwten en lupine? Kies dan voor Biologisch Grain-Free Hondenvoer van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor volwassen honden. Deze voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Tip: Biologisch Grain-Free Hondenvoer is ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Paté met Kip 400 g, Paté met Kip en Rund 150 g en Kippennekken voor Honden van Yarrah. Boordevol verantwoorde ingrediënten De voeding bevat 18% gedroogde kip. Dit vlees is afkomstig van biologische kippen die een beter leven hebben gehad dan de gemiddelde kip. Ze hebben buiten mogen scharrelen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip. De toegevoegde biologische erwten zorgen voor genoeg vezels. Daarbij helpen ze om de bloedsuikerspiegel laag te houden. Er zit ook MSC-haring in de brokken, boordevol omega 3- en 6-vetzuren. Deze vetzuren hebben een ontstekingsremmend effect op de huid en vacht en helpen om de spieren soepel te houden. De toegevoegde visolie is een belangrijke bron van de essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA en lupine en soja zorgen voor extra eiwit. Biologisch Grain-Free Hondenvoer is ideaal voor mensen die liever geen granen voeren aan hun hond. Ook is het zeer geschikt voor actieve honden vanwege het hogere eiwit- en vetgehalte. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Grain-Free Hondenvoer is verkrijgbaar in 2 kg, 5 kg, 10 kg en 15 kg. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Ben je op zoek naar hoogwaardig compleetvoer voor je hond dat met ingrediënten uit biologische teelt is bereid? Dan ben je met Yarrah Bio Graanvrij met Biologische Kip aan het juiste adres. Het droogvoer is dankzij zijn graanvrije receptuur zeer geschikt voor honden met dergelijke intoleranties. Daarnaast heeft het een verhoogd vet- en eiwitgehalte, wat goed is voor actieve honden. Yarrah Bio Graanvrij met Biologische Kip voorziet je hond van hoogwaardige dierlijke en plantaardige eiwitten van biologische kip en biologische soja en lupinen. Haring en toegevoegde visolie dienen als bronnen van omega 3- en 6-vetzuren. Daarnaast bevat het hondenvoer erwten en tapioca die extra vezels leveren. Yarrah Bio Graanvrij met Biologische Kip in één oogopslag: Biologisch droogvoer voor volwassen honden van alle rassen Volwaardig en evenwichtig: voorziet je hond van alle belangrijke voedingsstoffen Graanvrij: geschikt voor dergelijke intoleranties en allergieën Met biologische kip: smaakvolle en licht verteerbare bron van eiwitten Ideale verhouding van eiwit vet: ook geschikt voor actievere honden Biologische erwten en biologische tapioca: als bron van vezels Biologische lupine en biologische soja: extra eiwitten Hoge acceptatie: weinig honden slaan het hondenvoer af Vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en ggo's 100% recyclebaar: verpakking van recyclebaar materiaal Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod droog biologisch hondenvoer. (Zooplus.nl)

Yarrah Bio Hondenvoer Adult Kip De biologische brokken van Yarrah zijn met biologische kip, MSC-vis, biologische erwten en baobab en zijn geschikt voor (middel)grote volwassen honden. Het hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. De brokken zijn zuiver biologisch en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.Deze brokken bevatten bijna 20% gedroogde kip, afkomstig van tenminste 2kg verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. Het voer bevat kip vanwege de goede verteerbaarheid en omdat honden er dol op zijn.MSC-haring bevat omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op huid en vacht en helpt de spieren soepel te houden. De biologische erwten in het droogvoer zijn rijk aan vezels. Ze helpen daarnaast de bloedsuikerspiegel laag te houden. De biologisch gecertificeerde baobab die is toegevoegd, is rijk aan vitamine C en calcium en maakt de brokken nóg smakelijker. * Geschikt voor de (middel)grote volwassen hond * Complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8714265974649; 8714265000300
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Graanvrij - Hondenvoer - 10 kg
€ 68,49
Thuiswinkel Waarborg
10kg Graanvrij met Biologische Kip Yarrah Bio Hondenvoer
€ 83,72
Yarrah Bio Hondenvoer Graanvrij Kip - Vis 10 kg
€ 92,99
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Biologisch Hondenvoer Graanvrij Kip - Vis - Hondenvoer - 10 kg
€ 95,40