Yarrah Bio Hondenvoer Graanvrij Kip-Vis 10 kg

Yarrah Bio Hondenvoer Graanvrij Kip-Vis 10 kg

82,85 - 98,57
Bestel nu direct voor € 82,85

De graanvrije brokken zijn gemaakt met 26% biologische kip en 4% msc vis. de granen die normaliter in het voer zitten zijn vervangen door aardappel, groene en gele erwten. aardappel en erwten zijn beide bronnen van hoogwaardige eiwitten waardoor de eiwitten die normaal in de granen zitten helemaal gecompenseerd worden. het recept van de brokken is volledig uitgebalanceerd en yarrah garandeert dat honden die deze brokken op het menu hebben staan, een een volwaardige maaltijd voorgeschoteld krijgen met alle vitamines, mineralen en eiwitten die ze nodig hebben voor een gezond en actief leven. (Dierspecialist.nl)

Yarrah Bio Hondenvoer Adult Kip De biologische brokken van Yarrah zijn met biologische kip, MSC-vis, biologische erwten en baobab en zijn geschikt voor (middel)grote volwassen honden. Het hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. De brokken zijn zuiver biologisch en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.Deze brokken bevatten bijna 20% gedroogde kip, afkomstig van tenminste 2kg verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. Het voer bevat kip vanwege de goede verteerbaarheid en omdat honden er dol op zijn.MSC-haring bevat omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op huid en vacht en helpt de spieren soepel te houden. De biologische erwten in het droogvoer zijn rijk aan vezels. Ze helpen daarnaast de bloedsuikerspiegel laag te houden. De biologisch gecertificeerde baobab die is toegevoegd, is rijk aan vitamine C en calcium en maakt de brokken nóg smakelijker. * Geschikt voor de (middel)grote volwassen hond * Complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO (Plein.nl)

Ben je op zoek naar hoogwaardig compleetvoer voor je hond dat met ingrediënten uit biologische teelt is bereid? Dan ben je met Yarrah Bio Graanvrij met Biologische Kip aan het juiste adres. Het droogvoer is dankzij zijn graanvrije receptuur zeer geschikt voor honden met dergelijke intoleranties. Daarnaast heeft het een verhoogd vet- en eiwitgehalte, wat goed is voor actieve honden. Yarrah Bio Graanvrij met Biologische Kip voorziet je hond van hoogwaardige dierlijke en plantaardige eiwitten van biologische kip en biologische soja en lupinen. Haring uit duurzame vangst en toegevoegde visolie dienen als bronnen van omega 3- en 6-vetzuren. Daarnaast bevat het hondenvoer erwten en tapioca die extra vezels leveren. Yarrah Bio Graanvrij met Biologische Kip in één oogopslag: Biologisch droogvoer voor volwassen honden van alle rassen Volwaardig en evenwichtig: voorziet je hond van alle belangrijke voedingsstoffen Graanvrij: geschikt voor dergelijke intoleranties en allergieën Met biologische kip: smaakvolle en licht verteerbare bron van eiwitten Met haring en visolie: vis uit MSC-gecertificeerde vangst en extra visolie leveren omega 3- en 6-vetzuren, kunnen onder andere huid en vacht ondersteunen. Ideale verhouding van eiwit vet: ook geschikt voor actievere honden Biologische erwten en biologische tapioca: als bron van vezels Biologische lupine en biologische soja: extra eiwitten Hoge acceptatie: weinig honden slaan het hondenvoer af Vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en ggo's 100% recyclebaar: verpakking van recyclebaar materiaal (Zooplus.nl)

Yarrah's biologische én graanvrije brokken voor volwassen honden, bereid met biologische kip en MSC vis. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714265974649; 8714265000300
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 82,85
Geen titel bestellen
Yarrah Bio Hondenvoer Graanvrij Kip - Vis 10 kg
€ 83,61
Yarrah Bio Hondenvoer Graanvrij Kip - Vis 10 kg bestellen
Yarrah - Biologisch Hondenvoer Graanvrij Kip - Vis - Hondenvoer - 10 kg
€ 85,74
Yarrah - Biologisch Hondenvoer Graanvrij Kip - Vis - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Biologisch Hondenvoer Graanvrij Kip - Vis - Hondenvoer - 10 kg
€ 85,74
Yarrah - Biologisch Hondenvoer Graanvrij Kip - Vis - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Graanvrij met Biologische Kip Hondenvoer - 10 kg
€ 89,99
Yarrah Bio Graanvrij met Biologische Kip Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Droogvoer Hond Graanvrij Bio - 10 kg
€ 96,25
Yarrah - Droogvoer Hond Graanvrij Bio - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: