Whiskas Kattenbrokjes Senior Kip 1,9 kg

Whiskas Kattenbrokjes Senior Kip 1,9 kg

9,59 - 12,33
Bestel nu direct voor € 10,49

Whiskas Brokjes Senior 7+ met kip kattenvoer is een volledig kattenvoer voor oudere katten. * Ondersteunt het gebit * Voor een optimale spijsvertering * Een gezond urinekanaal (Brekz.nl)

Whiskas Brokjes Senior Kip - Kattenvoer - 1.9 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke droogvoer voor je oudere kat Met de juiste brokjes kan jouw oudere kat op een hogere leeftijd fit en vitaal blijven. Whiskas 7+ Senior Droge Brokjes Kip is een volledige en gebalanceerde voeding met kipsmaak en met een optimale balans van vitaminen en mineralen, zodat jouw kat gezond oud kan worden. Geschikt voor katten ouder dan 7 jaar. Boordevol gezonde ingrediënten De onweerstaanbaar knapperige brokjes met kipsmaak geven je kat iedere maaltijd precies wat ze nodig heeft om vitaal te blijven. De seniorbrokjes hebben een hogere voedingswaarde per gram, zowel in vitaminen als mineralen. Ook bevat het recept hoogwaardige eiwitten voor een goede spijsvertering, taurine ter ondersteuning van het hart en het gezichtsvermogen en uitgebalanceerde mineralen om het urinesysteem te ondersteunen. De brokjes zijn daarnaast verrijkt met Dental Protection, ze bevatten een actief ingrediënt die de mondhygiëne helpt te verbeteren door de vermindering van de opbouw van tandplak en tandsteen. Uniek aan Whiskas is de structuur van de brokjes. Deze zijn namelijk hard van buiten en heerlijk mals van binnen. De licht schurende brokjes zorgen er ook nog eens voor dat het gebit gezond blijft. Zo is elk brokje een feestje en zullen zelfs de meest kieskeurige seniorkatten van deze voeding genieten. Een laatste voordeel van Whiskas is dat de zakken hersluitbaar zijn, zo houd je de brokjes altijd vers en knapperig. Whiskas 7+ Senior Droge Brokjes Kip is verkrijgbaar in 950 g en 1,9 kg. . Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Whiskas Droog Senior Kip Whiskas Senior Droge Brokjes zijn nu nog beter afgestemd op de voedingsbehoeften die passen bij de levensfase van jouw kat. De Senior Droge Brokjes hebben vanaf nu een hogere voedingswaarde per gram, zowel in vitaminen als mineralen. Bovendien bevat het nieuwe recept van Whiskas Senior nu hoogwaardige eiwitten voor een goede spijsvertering, en uitgebalanceerde mineralen die het urinesysteem van jouw kat gezond helpen te houden. Daarnaast hebben ook de Whiskas Senior Droge Brokjes ‘Dental Protection’. Ze bevatten een actief ingrediënt, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het de mondhygiëne helpt te verbeteren door de vermindering van de opbouw van tandplak en tandsteen. * Hoogwaardige eiwitten voor een goede spijsvertering * Dental Protection * Voor senior katten vanaf 7 jaar (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5900951258626
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Whiskas Brokjes Senior 7+ met kip kattenvoer 1.9 kg
€ 13,44
Whiskas Brokjes Senior 7+ met kip kattenvoer 1.9 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Whiskas Brokjes Senior Kip - Kattenvoer - 1.9 kg
€ 13,58
Whiskas Brokjes Senior Kip - Kattenvoer - 1.9 kg bestellen
Whiskas Droog Senior Kip 1,9 kg
€ 16,23
Whiskas Droog Senior Kip 1,9 kg bestellen
Bekijkt u ook: