Home > Kattenvoer > Whiskas > Whiskas Kattenbrokjes Kip 3,8 kg
Thursday, 22 February 2024

Whiskas Kattenbrokjes Kip 3,8 kg

17,990 - 94,490
Bestel nu direct voor € 17,99

Whiskas Adult droogvoeding wordt bereid met vers vlees en bevat veel belangrijke vitaminen en mineraalstoffen. Zo krijgt uw kat al het benodigde. En niet alleen dat:Het bijzondere aan Whiskas droogvoeding zijn de lekkere knackits, knapperig van buiten en van binnen heerlijk gevuld. Whiskas 1+ Kip is een complete voeding voor de volwassen kat en draagt bij aan het behoud van een goede gezondheid en tevredenheid. Het natuurlijke karakter van het voer ondersteunt een gezond gebit van uw lieveling. Door middel van een zacht schurend effect wordt tandsteen voorkomen. Dat kan uw kleine tijger niet weerstaan. Whiskas 1+ Kip droogvoer is 100% volwaardige voeding voor volgroeide katten, dat ze compleet tevreden en gezond houdt. Whiskas 1+ Kip in een overzicht: Droog enkelvoer voor katten vanaf 12 maanden Met heerlijk gevulde knackits: krokant aan de buitenkant, met een zachte vulling aan de binnenkant Ondersteunt de gebitsverzorging: Door middel van een zachte slijtage wordt tandsteen voorkomen Voor de gezondheid van de urinewegen: Ondersteunt de urinewegen en voorkomt ziektes aan de urinewegen Voor een beter zicht: Een verhoogd Vitamine A gehalte ondersteunt het zicht van uw kat Hoogwaardige en gezonde ingrediënten voor een evenwichtige voeding Geen kunstmatige smaakstoffen Met praktische kunststof sluiting:Met de praktische plastic sluiting kunt u de zak hersluiten na iedere maaltijd. Zo blijft de voeding langer heerlijk vers. (Zooplus.nl)

Whiskas Brokjes Adult Kip - Kattenvoer - 3.8 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke droogvoer voor je volwassen kat Een gezonde kat begint bij de juiste brokjes. Whiskas 1+ Adult Droge Brokjes Kip is een volledige en gebalanceerde voeding met kipsmaak en met een optimale balans van vitaminen en mineralen, voor een sterke en gezonde kat. Geschikt voor katten ouder dan 1 jaar. Boordevol gezonde ingrediënten De onweerstaanbaar knapperige brokjes met kipsmaak geven je kat iedere maaltijd precies wat ze nodig heeft. Zo bevatten de brokjes calcium voor sterke botten, eiwitten voor een gezonde groei, omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht en vitamine A voor een sterk gezichtsvermogen. Natuurlijk vind je in de voeding ook alle natuurlijke oliën en mineralen die je kat nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Uniek aan Whiskas is de structuur van de brokjes. Deze zijn namelijk hard van buiten en heerlijk mals van binnen. De licht schurende brokjes zorgen er ook nog eens voor dat het gebit gezond blijft. Zo is elk brokje een feestje en zullen zelfs de meest kieskeurige katten van deze voeding genieten. Een laatste voordeel van Whiskas is dat de zakken hersluitbaar zijn, zo houd je de brokjes altijd vers en knapperig. Whiskas 1+ Adult Droge Brokjes Kip is verkrijgbaar in 900 g, 3,8 kg en 7 kg. . Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Whiskas Adult 1+ met kip kattenvoer is een complete en smakelijke voeding voor volwassen katten. Ideaal te combineren met natvoer. * Zonder toegevoegde kunstmatige kleur- of smaakstoffen * Met vitamine A, D en E * Ter ondersteuning van gezonde urinewegen en huid en vacht (Brekz.nl)

Whiskas Kattenvoer Adult Kip - GroentenEen volledig en uitgebalanceerde droge voeding voor volwassen katten. Met een optimale balans van vitaminen en mineralen * Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar * Perfect te combineren met de maaltijdzakjes van Whiskas * Verkrijgbaar in verschillende smaken * Zorg altijd voor voldoende vers water (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
5900951258701
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3,8kg 1+ Kip Whiskas Kattenvoer
€ 17,99
Thuiswinkel Waarborg
Whiskas 1+ Adult Katten Droogvoer - Kip - 3,8 kg
€ 19,99
Thuiswinkel Waarborg
Whiskas Brokjes Adult Kip - Kattenvoer - 3.8 kg
€ 27,08
Whiskas Adult 1+ met kip kattenvoer 3,8 kg
€ 27,70
Whiskas Kattenvoer Adult Kip - Groenten 3,8 kg
€ 28,65