Supreme Science Selective Rat 1,5 kg

10,970 - 16,080
Bestel nu direct voor € 11,85

Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Supreme Science Selective Rat Supreme Science Selective Rat is een unieke vegetarische voeding met soja eiwitten, die perfect aansluit op de voedingsbehoefte van de rat en hem gezond en fit houdt. Antioxidanten en onverzadigde vetzuren Het bevat appel en zwarte bessen, die beiden rijk zijn aan antioxidanten en een uitstekende bron van natuurlijke vitaminen vormen. Science Selective Rat is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren en arm aan verzadigde vetzuren en cholesterol, voor een betere hart- en vaatfunctie. Ingrediënten: Granen, plantaardige eiwitextracten, fruit (appel 2,5%, zwarte bes 2,5%), oliën en vetten, mineralen, DL-methionine, L-lysine, zout. Bevat EC toegestane conserveermiddelen. (Medpets.nl)

Supreme Science Selective Rat&MouseSupreme Science Selective Rat is een complete, smakelijke en vegetarische rattenvoeding. Door de toegevoegde soja is de voeding rijk aan eiwitten, maar arm aan verzadigde vetzuren en cholesterol. De mix is gebaseerd op appel en zwarte bes en zit vol vitaminen en antioxidanten. De uniforme brokken voorkomen het selectief eten en zorgen ervoor dat ratten alle voedingstoffen die ze nodig hebben ook binnenkrijgen. De stevige en vezelrijke brokken bevorderen de spijsvertering en de gezondheid van het gebit. * Uniek vegetarisch recept– zonder afbreuk te doen aan de voedingswaarde * Voorkomt selectief eten * Bevordert de gezondheid van het gebit * Bevat appel en zwarte bes (antioxidanten en vitaminen) * Soja eiwitten (hoge kwaliteit eiwitten voor een gezond leven) * Zeer smakelijk * Zonder toegevoegde suikers * Zonder toegevoegde kleurstoffen (Plein.nl)

Supreme Science Selective Rat - Rattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Evenwichtige voeding voor ratten en muizen Speciaal voor kleine huisdieren is er de Science Selective-lijn van Supreme. Science Selective Rat & Mouse is een complete, evenwichtige korrel voor jouw kleine knaagdier. Dit unieke vegetarische recept is ontwikkeld voor ratten en muizen van alle leeftijden. Gezonde ingrediënten voor een gezonde knager Wanneer je je rat of muis een gemengde voeding geeft, bestaat de kans dat hij niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Science Selective Rat & Mouse voorkomt selectief eten, het bestaat uit 1 homogene korrel. Deze complete en uitgebalanceerde voeding is het perfecte dieet om je rat of muis gezond te houden. Zo bevat de korrel appel en zwarte bes vanwege hun antioxiderende eigenschappen en een hoog vitaminegehalte. Daarnaast heeft de voeding veel meervoudig onverzadigde vetzuren en weinig verzadigde vetzuren en cholesterol zodat het hart en de bloedsomloop van je dier zo goed mogelijk worden ondersteund. Science Selective Rat & Mouse is speciaal samengesteld om de huid en vacht van je dier in topconditie te houden. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Met smakelijke appel en zwarte bes * Rijk aan natuurlijke ingrediënten * Geen toegevoegde suikers en laag in calorieën om overgewicht te voorkomen * Ondersteunt een gezond maagdarmstelsel * Met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht * Hoog vezelgehalte (22%) * Verrijkt met vitaminen en mineralen * Zeer smaakvol en licht verteerbaar * Recyclebare verpakking Science Selective Rat & Mouse is verkrijgbaar in 1,5 kg en 3 kg. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
5015622208081
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rat - 1,5 kg
€ 11,85
Supreme - Selective Rat
€ 12,99
Supreme Science Selective Rat&Muis 1,5 kg
€ 14,87
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Selective - Rattenvoer - 1,5 kg
€ 16,08
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rat - Rattenvoer - 1.5 kg
€ 18,28