Supreme Science Selective Rabbit Graanvrij 1,5 kg

14,050 - 17,600
Bestel nu direct voor € 14,99

De Selective Naturals Grain Free van Supreme is een volledig voer voor konijnen. Dit voer is vrij van mais en tarwe en voldoet aan alle voedingsbehoeften van het konijn. Dit voer heeft een hoog vezelgehalte en is vrij van suikers.... (Dierenwinkelxl.nl)

Supreme Science Naturals Grain Free Konijn Met deze monocomponent konijnenvoeding van Supreme Science kunt u uw konijn een smakelijke voeding zonder toegevoegde granen voorzetten. Deze voeder is hoog in vezels (22%) en is samengesteld op basis van timothy hooi. De brokken bevatten geen maïs, tarwe, toegevoegde suikers of kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor is de graanvrije voeder ook geschikt voor konijnen die overgevoelig kunnen reageren op deze ingrediënten. De erwtenvlokken die in het voer verwerkt zijn, maken het brokje extra smakelijk. Daarnaast bevat Naturals Grain Free Rabbit ook lijnzaad, welke bijdraagt aan een gezonde huid en vacht. Eigenschappen Hoog in vezels (22%) Vrij van tarwe en maïs Bevat geen toegevoegde suikers Met lijnzaad voor een gezonde huid en vacht Varianten Verkrijgbaar in een verpakking van 1,5 kg. Samenstelling Timothy hooi, sojabonendoppen, erwtenbloem, erwtenvlokken, sojaschrootmeel, johannesbroodpitmeel, bruin lijnzaad, sojaolie, calciumcarbonaat, gehydroliseerde gist, Yucca extract. (Medpets.nl)

Supreme Selective Naturals Grain Free KonijnMet deze voeding van Supreme kan je jouw konijn een smakelijke voeding zonder toegevoegde granen voorzetten. De brokken bevatten geen maïs, tarwe, toegevoegde suikers of kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor is de graanvrije voeding ook geschikt voor konijnen die overgevoelig kunnen reageren op deze ingrediënten. De erwtenvlokken die in het voer verwerkt zijn, maken het brokje extra smakelijk. * Hoog in vezels (22%) * Vrij van tarwe en maïs * Bevat geen toegevoegde suikers * Met lijnzaad voor een gezonde huid en vacht (Plein.nl)
Categorie
EAN(s)
730582000142
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Supreme Selective - Rabbit Graanvrij
€ 14,99
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Naturals Grain Free Konijn - 1.5 kg
€ 15,80
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Selective Naturals Grain Free - Knaagdierenvoer - 1,5 kg
€ 17,60
Supreme Selective Naturals Graanvrij Konijn 1,5 kg
€ 17,95