Supreme Science Selective Rabbit Graanvrij 1,5 kg

Supreme Science Selective Rabbit Graanvrij 1,5 kg

12,95 - 18,00
Bestel nu direct voor € 14,99

De Selective Naturals Grain Free van Supreme is een volledig voer voor konijnen. Dit voer is vrij van mais en tarwe en voldoet aan alle voedingsbehoeften van het konijn. Dit voer heeft een hoog vezelgehalte en is vrij van suikers.... (Dierenwinkelxl.nl)

Supreme Selective Naturals Grain Free KonijnMet deze voeding van Supreme kan je jouw konijn een smakelijke voeding zonder toegevoegde granen voorzetten. De brokken bevatten geen maïs, tarwe, toegevoegde suikers of kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor is de graanvrije voeding ook geschikt voor konijnen die overgevoelig kunnen reageren op deze ingrediënten. De erwtenvlokken die in het voer verwerkt zijn, maken het brokje extra smakelijk. * Hoog in vezels (22%) * Vrij van tarwe en maïs * Bevat geen toegevoegde suikers * Met lijnzaad voor een gezonde huid en vacht (Plein.nl)

Supreme Science Naturals Grain Free Konijn is een graanvrije voeding voor uw konijn. Het voer bevat geen tarwe of maïs en is samengeteld op basis van timothy hooi. Naturals Grain Free Konijn is verkrijgbaar in een zak van 1,5 kg. (Medpets.nl)

Supreme Science Selective Rabbit Graanvrij - Konijnenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Evenwichtige voeding met hoog vezelgehalte, zonder granen Speciaal voor kleine huisdieren is er de Science Selective-lijn van Supreme. Science Selective Grain Free Rabbit is een aanvullende, evenwichtige korrel voor jouw konijn, met Timothy Hooi als hoofdingrediënt, zonder maïs of tarwe. Dit voer is ontwikkeld voor konijnen van alle rassen vanaf 20 weken oud, inclusief dwergkonijnen. Gezonde ingrediënten voor een gezond konijn Wanneer je je konijn een gemengde voeding geeft, bestaat de kans dat hij niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Science Selective Rabbit voorkomt selectief eten, het bestaat uit 1 homogene korrel. De korrel verbetert de spijsvertering en bevordert gebitsslijtage door een optimaal vezelgehalte van wel 22%. Science Selective Grain Free Rabbit is een aanvullend voeder, je konijn moet te allen tijde hooi en water tot zijn beschikking hebben. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Timothy Hooi als hoofdingrediënt * Rijk aan natuurlijke ingrediënten zonder maïs of tarwe * Geen toegevoegde suikers en laag in calorieën om overgewicht te voorkomen * Prebiotica (MOS) voor een gezond maagdarmstelsel * Met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht * Hoog vezelgehalte (25%) * Verrijkt met vitaminen en mineralen * Zeer smaakvol en licht verteerbaar Science Selective Grain Free Rabbit bevat 1,5 kg. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
730582000142
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Supreme Selective - Rabbit Graanvrij
€ 14,99
Supreme Selective - Rabbit Graanvrij bestellen
Supreme Selective Naturals Graanvrij Konijn 1,5 kg
€ 16,85
Supreme Selective Naturals Graanvrij Konijn 1,5 kg bestellen
Supreme Selective Naturals Grain Free - Knaagdierenvoer - 1,5 kg
€ 18,00
Supreme Selective Naturals Grain Free - Knaagdierenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Selective Naturals Grain Free - Knaagdierenvoer - 1,5 kg
€ 18,00
Supreme Selective Naturals Grain Free - Knaagdierenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Naturals Grain Free Konijn - 1.5 kg
€ 18,10
Supreme Science Naturals Grain Free Konijn - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rabbit Graanvrij - Konijnenvoer - 1.5 kg
€ 21,48
Supreme Science Selective Rabbit Graanvrij - Konijnenvoer - 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: