Supreme Science Selective Junior Rabbit 1,5 kg

Supreme Science Selective Junior Rabbit 1,5 kg

7,49 - 10,49
Bestel nu direct voor € 10,29

Supreme Science Selective Junior konijnenvoer is een complete en evenwichtige voeding die speciaal ontwikkeld is voor konijnen van 4-20 weken oud. * Uitgebalanceerd konijnenvoer * Hoog vezel- en eiwitgehalte * Zonder kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

Supreme Science Selective Junior RabbitSupreme Science Selective Junior Rabbit is een complete voeding die speciaal ontwikkeld is voor konijnen van 4 tot 20 weken oud en voor zwangere en zogende voedsters. Het bevat veel vezels, extra veel eiwit en alle voedingsstoffen ze nodig hebben om gezond en in topconditie te blijven. * Speciaal voor jonge konijnen en zwangere of zogende voedsters * Voorkomt selectief eten * Het hoge vezelgehalte (19%) ondersteunt de spijsvertering en de ontwikkeling van een gezond gebit * Met lijnzaad– een uitstekende bron van Omega 3&6 voor een gezonde huid en vacht * Hoog eiwitgehalte voor een goede groei en ontwikkeling * Met spinazie, natuurlijke luteïne, alfa-liponzuur en co-enzym Q10 * Zonder toegevoegde suikers en kunstmatige kleurstoffen (Plein.nl)

Supreme Science Selective Junior Konijn is speciaal samengesteld voor de verhoogde voedingsbehoeften van konijnen tussen de 4 -20 weken leeftijd, en drachtige en zogende voedsters. (Medpets.nl)

Deze complete voeding van supreme selective is een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding voor konijnen van ieder ras van 4 tot 20 weken oud en zwangere of zogende voedsters. het voer bevat geen toegevoegde suikers en kleurstoffen, waardoor overgewicht wordt voorkomen. door de speciale samenstelling wordt selectief eten voorkomen en krijgt het konijn alle nodige voedingsstoffen binnen. tevens wordt hierdoor gebitsslijtage bevorderd en door het hoge vezelgehalte met luzerne zal de spijsvertering in goede conditie blijven. de omega-3 en -6 vetzuren helpen bij het behouden van een gezonde huid en glanzende vacht en het hoge eiwitgehalte helpt bij een gezonde groei.samenstelling:luzerne, tarwe, sojaschillen, sojaschroot, tarwemeel, erwtenvlokken, spinazie (min. 4%), lijnzaad (min. 2%), sojaolie, mineralen, zout, lysine, methionine, blauwe bosbessen, mariadistelzaden, groene thee extract, druivenpitextract.toevoegingsmiddelen:vit. a: 15.000 ie, vit. d3: 1.500 ie, ijzersulfaat monohydraat: 152 mg, watervrij calciumjodaat: 1,5 mg, kopersulfaat pentahydraat: 20 mg, mangaanoxide: 38 mg, zinkoxide: 62 mg, natriumselenet: 0,2 mg.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 17%ruwe celstof: 19%ruw vet: 4%ruwe as: 8%calcium: 0,8%natrium: 0,3%fosfor: 0,5% (Dierspecialist.nl)

Supreme Science Selective Rabbit Junior - Konijnenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Evenwichtige voeding met hoog vezelgehalte voor jonge konijnen Speciaal voor kleine huisdieren is er de Science Selective-lijn van Supreme. Science Selective Junior Rabbit is een aanvullende, evenwichtige korrel voor jouw jonge konijn. Dit voer is ontwikkeld voor konijnen van alle rassen tot 20 weken oud. Ook geschikt voor zwangere en zogende konijnen. Gezonde ingrediënten voor een gezond konijn Wanneer je je konijn een gemengde voeding geeft, bestaat de kans dat hij niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Science Selective Junior Rabbit voorkomt selectief eten, het bestaat uit 1 homogene korrel. Jonge konijnen hebben specifiekere voedingsbehoeftes. Deze smakelijke voeding bevat extra eiwitten om de groei en ontwikkeling van je konijn te ondersteunen. Daarnaast is het voer verrijkt met aminozuren, vitamines en kruiden die dienen als een natuurlijke bron van antioxidanten, voor een natuurlijke start van het leven. Science Selective Junior Rabbit is een aanvullend voeder, je konijn moet te allen tijde hooi en water tot zijn beschikking hebben. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Rijk aan natuurlijke ingrediënten * Geen toegevoegde suikers en laag in calorieën om overgewicht te voorkomen * Prebiotica (MOS) voor een gezond maagdarmstelsel * Met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht * Hoog vezelgehalte (19%) * Verrijkt met vitaminen en mineralen * Zeer smaakvol en licht verteerbaar * Recyclebare verpakking Science Selective Junior Rabbit is verkrijgbaar in 1,5 kg en 10 kg. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5015622207947
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Supreme - Selective Rabbit Junior
€ 10,29
Supreme - Selective Rabbit Junior bestellen
Supreme Science Selective Junior konijnenvoer 1,5 kg
€ 10,44
Supreme Science Selective Junior konijnenvoer 1,5 kg bestellen
Supreme Science Selective Junior Rabbit 1,5 kg
€ 11,89
Supreme Science Selective Junior Rabbit 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Junior Konijn - 1,5 kg
€ 12,65
Supreme Science Selective Junior Konijn - 1,5 kg bestellen
SU SELECT.JUNIOR RABBIT 1,5KG N 00001
€ 14,28
SU SELECT.JUNIOR RABBIT 1,5KG N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rabbit Junior - Konijnenvoer - 1.5 kg
€ 14,48
Supreme Science Selective Rabbit Junior - Konijnenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: