Supreme Science Selective Hamster 350 gr

Supreme Science Selective Hamster 350 gr

3,65 - 4,59
Bestel nu direct voor € 4,59

Supreme Science Selective HamsterDeze volledige voeding voor hamsters is geëxtrudeerd in plaats van gebakken. De pellets voorkomen selectief eetgedrag. De voeding bevat lijnzaad voor omega 3 en 6. De voeding is zonder toegevoegde suikers en kleurstoffen. * Voorkomt selectief eetgedrag * Zonder toegevoegde sukers en kleurstoffen * Met omega 3 en 6 (Plein.nl)

Deze complete voeding van supreme selective is een hoogwaardige, geëxtrudeerde voeding voor hamsters. het voer bevat geen toegevoegde suikers en kleurstoffen, en is zeer smakelijk. door de speciale samenstelling wordt selectief eten voorkomen en krijgt het dier alle nodige voedingsstoffen binnen. de omega-3 en -6 vetzuren uit lijnzaad helpen bij het behouden van een gezonde huid en glanzende vacht.samenstelling:gemalen tarwe, sojaschroot, gemalen gerst, gemalen haver, gemalen gedroogd johannesbroodpitmeel, hele bruine lijnzaad, sojaolie, gehydrolyseerde gist. (Dierspecialist.nl)

Supreme Science Selective Hamster is complete, evenwichtige voeding voor hamsters. De formule bevat gezonde ingrediënten als lijnzaad, boordevol omega 3- en 6-vetzuren. Er is bovendien rekening gehouden met de kleine pootjes van jouw huisdier, want de brokjes zijn extra klein. (Medpets.nl)

Supreme Science Selective Hamster - Hamstervoer - 350 g direct bestellen in onze webshop! Evenwichtige voeding voor hamsters Speciaal voor kleine huisdieren is er de Science Selective-lijn van Supreme. Science Selective Hamster is een complete, evenwichtige korrel voor jouw hamster. Dit voer is ontwikkeld voor hamsters van alle rassen, inclusief dwerghamsters. Gezonde ingrediënten voor een gezond konijn Wanneer je je hamster een gemengde voeding geeft, bestaat de kans dat hij niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Science Selective Hamster voorkomt selectief eten, het bestaat uit 1 homogene korrel. Deze voeding is geëxtrudeerd in plaats van gebakken en bevat een heerlijke combinatie van ingrediënten zoals haver en gerst, om te voldoen aan de voedingsbehoeften van je hamster. Science Selective Hamster is rijk aan lekkere volkorenproducten en bijvoorbeeld lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Rijk aan natuurlijke ingrediënten * Geen toegevoegde suikers en laag in calorieën om overgewicht te voorkomen * Ondersteunt een gezond maagdarmstelsel * Met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht * Hoog vezelgehalte (22%) * Verrijkt met vitaminen en mineralen * Zeer smaakvol en licht verteerbaar * Recyclebare verpakking Science Selective Hamster bevat 300 g. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5015622205417; 730582206100
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Supreme - Science Selective Hamster
€ 4,59
Supreme - Science Selective Hamster bestellen
Supreme Science Selective Hamster 350 gr
€ 7,55
Supreme Science Selective Hamster 350 gr bestellen
SU SELECTIVE HAMSTER 350GR N 00001
€ 7,98
SU SELECTIVE HAMSTER 350GR N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Hamster - 350 gram
€ 8,00
Supreme Science Selective Hamster - 350 gram bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Hamster - Hamstervoer - 350 g
€ 9,58
Supreme Science Selective Hamster - Hamstervoer - 350 g bestellen
Bekijkt u ook: