Supreme Russel Rabbit Bedding 2 kg

Supreme Russel Rabbit Bedding 2 kg

3,80 - 9,20
Bestel nu direct voor € 4,29

Russel & Gerty Supasoft bedding is een zacht en comfortabel strohaksel dat als bodembedekking gebruikt wordt. * Hoge kwaliteit gerstestro * Natuurlijk product * Zeer milieuvriendelijk (Brekz.nl)

Tiny Friends Farm Supasoft Bedding 17 literRussel Bedding is gemaakt van stro van de hoogste kwaliteit en fijngehakt voor extra comfort. Het materiaal kan goed worden opgeschud, zodat het een natuurlijke, warme onderlaag vormt die ideaal voor alle kleine huisdieren is.Russel Bedding heeft een speciale bewerking ondergaan om de hoeveelheid stof te verminderen omdat dit irriterend voor kleine huisdieren kan zijn en hun ademhalingsproblemen kan bezorgen. Bovendien klontert deze Russel Bedding bedekking als deze nat is, zodat vuile kooien gemakkelijker kunnen worden schoongemaakt. Russel Bedding is verkrijgbaar in zakken van ongeveer 2 kg (gecomprimeerd). Met deze hoeveelheid kan een standaard kooi 3 keer worden verschoond. * Gemaakt van stro van de hoogste kwaliteit * Fijngehakt voor extra comfort * Heeft een speciale bewerking ondergaan om de hoeveelheid stof te verminderen (Plein.nl)

De Supasoft Bedding van Supreme Tiny Friends Farm is een stofvrije bodembedekker voor kleindieren. Dit product is gemaakt van gerstestro en dus 100% natuurlijk. (Medpets.nl)

Supreme Tiny Friend Farm Russel And Gerty Supasoft Bedding - Bodembedekking - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke bodembedekking voor je konijn of cavia Niet alleen wij slapen graag in een warm en zacht bed, ook je konijn of cavia zal een warm nest zeer waarderen. Tiny Friends Farm Russel & Gerty Supasoft Bedding van Supreme is een fijne bodembedekking gemaakt van gerstestro, gehakt voor zachtheid en comfort waarbij het stof is afgezogen om ademhalingsproblemen te voorkomen. Warm en comfortabel slapen Supasoft Bedding is een volledig natuurlijk product en is daardoor veiliger dan sommige andere typen bodembedekking. Daarnaast is deze bodembedekking ook nog eens milieuvriendelijk en kan het samen met ander composteerbaar materiaal worden weggegooid. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Gemaakt van gerstestro van de hoogste kwaliteit * Gehakt voor extra comfort en zachtheid * Stof wordt afgezogen om ademhalingsproblemen te voorkomen * Zwelt op voor een natuurlijke, warm absorberende bedekking, ideaal voor kleine dieren Tiny Friends Farm Russel & Gerty Supasoft Bedding bevat 2 kg (17 l). . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5015622203017
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Russel & Gerty Supasoft bedding Per stuk
€ 7,24
Russel & Gerty Supasoft bedding Per stuk bestellen
Tiny Friends Farm Supasoft Bedding 17 liter
€ 7,70
Tiny Friends Farm Supasoft Bedding 17 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Tiny Friends Farm Supasoft Bedding - 17 liter
€ 7,75
Supreme Tiny Friends Farm Supasoft Bedding - 17 liter bestellen
Supreme Russel Bedding 2 kg
€ 9,20
Supreme Russel Bedding 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Russel Bedding 2 kg
€ 9,20
Supreme Russel Bedding 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Tiny Friend Farm Russel And Gerty Supasoft Bedding - Bodembedekking - 2 kg
€ 9,93
Supreme Tiny Friend Farm Russel And Gerty Supasoft Bedding - Bodembedekking - 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: