Smolke Weight Control (Light) Kat 2 kg

Smolke Weight Control (Light) Kat 2 kg

16,45 - 23,03
Bestel nu direct voor € 16,45

Smolke Sterilised - voor gesteriliseerde en gecastreerde kattenDoor een ingreep veranderd de stofwisseling en wordt de voedingsbehoefte van de kat tot 30% lager, echter is er wel een neiging om meer te gaan eten. Dit kan resulteren in overgewicht. Smolke Sterilised is hier een goede oplossing voor.Smolke Sterilised bevat 20% minder vet dan de reguliere Smolke kattenbrokken. De extra natuurlijke vezels in de voeding zorgen voor een verzadigd gevoel en door de toevoeging van L-Carnitine en Choline wordt de vetverbranding extra gestimuleerd.De voordelen van Smolke sterilised: * Voorkomen en gaat overgewicht tegen * Geeft een verzadigd gevoel * Voorkomt tandplak * Biotine ondersteunt de huid en vacht * De extra vezels helpen haarballen voorkomen * Door middel van het eiwit DL-Methionine wordt de kans op nierstenen verkleint * Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen * Geen toegevoegde suikers (Plein.nl)

Smølke Sterilised kattenvoer is een complete kattenvoeding met natuurlijke ingrediënten voor gecastreerde of gesteriliseerde katten. De voeding helpt uw kat met neiging om te zwaar te worden op een gezond gewicht te komen of te blijven.  * Bevat 20% minder vet * L-carnitine bevordert de vetstofwisseling * Stimuleert een langduriger verzadigd gevoel (Brekz.nl)

De sterilised weight control is een compleet, premium voer van smølke, geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten. dit voer bevat 40% minder vet en extra vezels, waardoor de kat beter op gewicht zal blijven, maar wel een verzadigd gevoel heeft na het eten. dit voer bevat mineralen, die ervoor zorgen dat tandplak moeilijk aan de tanden kan hechten, waardoor de bacteriën op de tanden zullen afnemen. dit voer bevat dl-methionine, waardoor de zuurgraad van de urine wordt verlaagd en struvietstenen worden voorkomen. daarnaast zorgt biotine voor een stralende vacht. het voer is vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.samenstelling:gevogeltevleesmeel (24%), tarwe, rijst, maisgluten, cellulose (7%), msc vismeel (4%), gevogeltevet, gist (1,5%), mineralen, lupinemeel, gehydroliseerde kippenlever, gehydroliseerde visproteïne, cichorei, natriumpolyfosfaat (0,1%), kaliumchloride , rozemarijn extract, groene thee extract, raapzaadolie, zonnebloemolie, pepermunt extract.toevoegingsmiddelen (per kg):vit. a: 21.000 ie, vit. d3: 1.550 ie, vit. e: 520 mg, biotine: 175 µg, choline: 2.500 mg.analytische bestanddelen:eiwit: 33%ruwe celstof: 7%vetgehalte: 9%ruwe as: 7,5%calcium: 1,2%fosfor: 0,9% (Dierspecialist.nl)

Smølke Kat Sterilised is er speciaal voor de gesteriliseerde of gecastreerde kat. Een complete voeding die helpt om jouw kat op een gezond gewicht te houden. (Medpets.nl)

Smolke Cat Sterilised Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg Gesteriliseerd / Overgewicht direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one cat food Een complete kattenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat, dat is Adult Sterilised kattenvoeding van Smølke. Deze brokjes bevatten alles wat je gesteriliseerde of gecastreerde kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor volwassen geholpen katten of katten met gewichtsproblemen, vanaf 1 jaar tot 8 jaar oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Wanneer je kat geholpen is, heeft ze een veranderende stofwisseling, dit zorgt voor een lagere voedingsbehoefte. Veel katten hebben echter de neiging om juist méér te gaan eten, wat kan zorgen voor overgewicht. Om overgewicht te voorkomen bevatten deze brokken 20% minder vet (it.t. de reguliere Smølke Adult kattenvoedingen) en L-carnitine en choline om de vetstofwisseling te ondersteunen. Daarnaast dragen extra vezels bij aan een verzadigd gevoel. Als laatste zorgt Sterilised ook voor het behoud van een gezond gebit en gezonde urinewegen. Adult Sterilised bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw lieve kat. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Sterilised is verkrijgbaar in 2 kg en 4 kg. . Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429017221
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke Kattenvoer Sterilised 2 kg
€ 20,35
Smolke Kattenvoer Sterilised 2 kg bestellen
Smølke Sterilised kattenvoer 2 kg
€ 20,90
Smølke Sterilised kattenvoer 2 kg bestellen
SM KAT STERILISED 2KG N 00001
€ 20,98
SM KAT STERILISED 2KG N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Kat Sterilised - 2 kg
€ 21,70
Smølke Kat Sterilised - 2 kg bestellen
Smolke sterilised weight control light - 2 kg
€ 23,03
Smolke sterilised weight control light - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke sterilised weight control light - 2 kg
€ 23,03
Smolke sterilised weight control light - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Cat Sterilised Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg Gesteriliseerd / Overgewicht
€ 23,48
Smolke Cat Sterilised Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg Gesteriliseerd / Overgewicht bestellen
Bekijkt u ook: