Home > Hondenvoer > Smølke > Smolke Vers Gestoomd Adult Kip 395 gr
Wednesday, 29 November 2023

Smolke Vers Gestoomd Adult Kip 395 gr

2,890 - 50,950
Bestel nu direct voor € 2,89

Smolke Hondenvoer Vers Gestoomd KipSmolke vers bevat kip als enige dierlijke eiwitbron en is daardoor ook geschikt voor honden die allergisch zijn voor andere dierlijke eiwitten. De beta-glucanen uit gist en vitaminen zorgen voor een goede ondersteuning van het immuunsysteem. * Bestaat voor 80% uit vlees * Complete maaltijd * Bereid met vers vlees * 100% natuurlijk * Kan ook warm gegeven worden * Glutenvrij (Plein.nl)

Smolke Vers Gestoomde Maaltijd 395 g - Hondenvoer - Kip&Groente&Bruine Rijst direct bestellen in onze webshop! Vers gestoomde maaltijden met vlees Een overheerlijke gestoomde vleesmaltijd, welke hond wordt daar nou niet blij van. Met de Vers Gestoomde Maaltijden van Smølke kan je hond heerlijk genieten van een verrukkelijk gerecht, zachtjes gestoomd in een smaakvolle bouillon, met slechts 1 eiwitbron en rijk aan nutriënten. Een echte verwennerij. Doordat de maaltijden maar 1 dierlijke eiwitbron hebben, is het voer ook geschikt voor honden die allergisch zijn voor bepaalde eiwitten. 4 varianten zijn aangevuld met bruine rijst, groenten en kruiden. Speciaal voor honden met een granen- of glutenallergie is er de 5e grain free formula-variant, zonder granen of gluten, maar met eend en konijn als hypoallergene eiwitbronnen. De maaltijden zijn verkrijgbaar in 5 varianten waardoor deze natvoeding een must-have is op het menu van iedere hond. Elke variant bevat hoogwaardig vlees: lam, kip, eend of vis. Lekker als complete maaltijd of ter afwisseling van de brokken. Door de maaltijd licht in de magnetron te verwarmen zal je hond nog meer genieten. Vers Gestoomde Maaltijd bevat 395 g en is verkrijgbaar in 5 varianten: * Kip-Groente-Bruine Rijst - juicy & fine chicken met sappige kip * Vis-Groente-Bruine Rijst- rich & lovely fish met witvis en zalm * Eend-Groente-Bruine Rijst - rich & juicy duck met malse eend * Eend-Konijn-Aardappel - grain free formula met 80% wild, konijn en eend * Lam-Groente-Bruine Rijst - fine & tender lamb met malse lam . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Smølke Tasty Chicken vers gestoomde kip nat hondenvoer is een complete en natuurlijke vleesvoeding gemaakt met verse ingrediënten.  * Boordevol natuurlijke ingrediënten * Ondersteunt het immuunsysteem * Ook geschikt voor puppy's (Brekz.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8710429017641; 8710429017658
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke Hondenvoer Vers Gestoomd Kip 395 gr
€ 6,79
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Vers Gestoomde Maaltijd 395 g - Hondenvoer - Kip&Groente&Bruine Rijst
€ 7,88
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Tasty Chicken - Kip - Hondenvoer - 395 g
€ 7,99
Smølke Tasty Chicken vers gestoomde kip nat hondenvoer 10 x 395 g
€ 28,90