Home > Kattenvoer > Smølke > Smolke Senior Kat 2 kg
woensdag, 29 juni 2022
Smolke Senior Kat 2 kg

Smolke Senior Kat 2 kg

15,49 - 21,95
Bestel nu direct voor € 15,49

De senior is een compleet, premium voer van smølke, geschikt voor katten vanaf 8 jaar. dit voer bevat mineralen, die ervoor zorgen dat tandplak moeilijk aan de tanden kan hechten, waardoor de bacteriën op de tanden zullen afnemen. speciaal voor de oudere kat bevat dit voer minder energie, zodat het juiste gewicht wordt behouden. dit voer bevat dl-methionine, waardoor de zuurgraad van de urine wordt verlaagd en struvietstenen worden voorkomen. het voer is vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.samenstelling:granen, vlees en dierlijke bijproducten (23% kip), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten (0,9% cellulose, 0,4% inuline), vis- en visproducten (4% vis met msc keurmerk), gist (1,4%), mineralen.toevoegingsmiddelen (per kg):vit. a: 21.000 ie, vit. d3: 1.550 ie, vit. e: 520 mg, biotine: 200 µg, choline: 2.500 mg.analytische bestanddelen:eiwit: 31%ruwe celstof: 2,5%vetgehalte: 15%ruwe as: 7,4%calcium: 1,2%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)

Smølke Senior kattenvoer is een complete kattenvoeding gemaakt met natuurlijke ingrediënten die uw kat helpen om vitaal te blijven op zijn oude dag.  * Draagt bij aan een gezond gebit * Ondersteunt de gewrichten * Bevat verminderd vetpercentage en L-carnitine (Brekz.nl)

Smølke Kat Senior is een complete voeding voor jouw senior kat en draagt bij aan gezond ouder worden. (Medpets.nl)

Smolke Smolke Kattenvoer Senior Smolke Kattenvoer voor Senior katten. Hoewel het aan de buitenkant soms nog niet zichtbaar is, verandert er veel aan de binnenkant bij een oudere kat. Organen zoals de lever en de nieren gaan minder goed functioneren en de opname van voedingsstoffen door de darmen verloopt minder efficiënt. Oudere katten zijn niet meer zo actief als voorheen, daarom bevat deze voeding minder energie maar meer hoogwaardige eiwitten die de verteerbaarheid vergroten. De extra vitamine E draagt bij aan het gezond ouder worden van jouw trouwe vriend. * Deze voeding bevat minder energie maar meer hoogwaardige eiwitten * Extra vitamine E draagt bij aan het gezond ouder worden * Toevoeging van speciale mineralen voorkomt dat tandplak zich kan hechten aan de tanden (Plein.nl)

Smolke Cat Senior Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one cat food Een complete voeding voor met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een vitale en tevreden kat, dat is Adult Senior kattenvoeding van Smølke. Deze brokjes bevatten alles wat je oudere kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor senior katten vanaf 8 jaar oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Een oudere kat leidt een minder actieve levensstijl, de energiebehoefte wordt lager en de vetstofwisseling langzamer. Daarom bevat Senior minder vet (i.t.t. de Smølke Adult kattenvoedingen) en is er L-carnitine toegevoegd om een gezonde vetstofwisseling te ondersteunen. Zo blijft je kat op een gezond gewicht. Daarnaast ondersteunen visolie en betaglucanen uit gist het behoud van soepele gewrichten. Als laatste bevatten de brokken extra vitamines voor een sterk immuunsysteem en speciale mineralen om tandplak te voorkomen en het gebit te verzorgen. Adult Grain Free Formula bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw lieve kat. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Senior is verkrijgbaar in 2 kg en 4 kg. . Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429017191
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
SM KAT SENIOR 2KG N 00001
€ 19,48
SM KAT SENIOR 2KG N 00001 bestellen
Smølke Senior kattenvoer 2 kg
€ 19,90
Smølke Senior kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Kat Senior - 2 kg
€ 20,85
Smølke Kat Senior - 2 kg bestellen
Smolke Kattenvoer Senior Kip 2 kg
€ 21,89
Smolke Kattenvoer Senior Kip 2 kg bestellen
Smølke Kat Senior - 2 kg
€ 21,95
Smølke Kat Senior - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Kat Senior - 2 kg
€ 21,95
Smølke Kat Senior - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Cat Senior Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg
€ 21,98
Smolke Cat Senior Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: