Home > Hondenvoer > Smølke > Smolke Puppy Mini / Medium 3 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Smolke Puppy Mini / Medium 3 kg

Smolke Puppy Mini / Medium 3 kg

14,49 - 21,61
Bestel nu direct voor € 15,95

Smølke Puppy Mini-Medium Optimal Growth hondenvoer is een compleet alles-in-één-hondenvoer boordevol natuurlijke ingrediënten voor pups van kleine en middelgrote rassen met een volwassen gewicht tot 30 kg.  * Bevordert een gezond immuunsysteem  * Ondersteunt een optimale spijsvertering * Draagt bij aan ontwikkeling sterke, gezonde botten en tanden (Brekz.nl)

De puppy mini/medium is een compleet, premium voer van smølke, geschikt voor puppy´s van kleine en middelgrote rassen met een leeftijd tot 10 à 12 maanden. dit voer ondersteunt het immuunsysteem en voorziet in de verhoogde energiebehoefte van de pup. daarnaast wordt de ontwikkeling van tanden en botten gestimuleerd door de ideale verhouding tussen fosfor en calcium. het voer is makkelijk verteerbaar en is vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.samenstelling:granen (14% rijst in het lam en rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (24% kip, 14% lam in het lam en rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige eiwit extracten, vis en -bijproducten (2% vis met msc keurmerk), gist (1,4%), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), mineralen.toevoegingsmiddelen (per kg):vit. a: 20.000 ie, vit. d3: 2.000 ie, vit. e: 250 mg, choline: 2.000 mg.analytische bestanddelen:eiwit: 27%ruwe celstof: 2%vetgehalte: 17%ruwe as: 6%calcium: 1,3%fosfor: 1%omega-3 vetzuren: 7 gr/kgomega-6 vetzuren: 28 gr/kgoverige koolhydraten: 39% (Dierspecialist.nl)

Smølke Puppy Mini/Medium is een complete premium voeding voor pups van een klein of middelgroot ras tot 10 à 12 maanden oud. Dit voer draagt bij aan een sterk immuunsysteem en sterke botten en ondersteunt de spijsvertering (Medpets.nl)

Smølke Puppy Mini-Medium is een complete Alles-in-één hondenvoeding afgestemd op de behoefte van puppy’s tot 10-12 maanden en met een maximaal volwassen gewicht van 30kg. Het recept van deze lekkere en gezonde hondenbrokjes heeft als basis drie verschillende dierlijke eiwitbronnen, namelijk (verse) kip, duurzaam gevangen vis en lam. De voeding is samengesteld zonder tarwegluten en er zitten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in. Smølke gebruikt ook geen chemische antioxidanten en conserveermiddelen. Smølke Puppy Mini-Medium is een eerlijk product gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Calcium en vitamine D helpen je puppy bij het ontwikkelen van gezonde tanden en botten. (Prebiotische) voedingsvezels ondersteunen de werking van het darmstelsel en vitamines en mineralen zoals vitamine A en zink helpen je puppy bij de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem. Door Smølke te voeren weet je zeker dat je jouw hond alles geeft wat hij nodig heeft. Zo kun jij je focussen op leuke dingen doen samen met je hond! Smølke puppy mini/medium in één oogopslag: Droogvoer voor hondenpuppies van middelgrote en kleine rassen Ideaal voor hondenpuppies en jonge honden met een volwassen gewicht onder 30 kg Verhoogd energiegehalte: optimale ondersteuning van de groei 100% natuurlijke ingrediënten: internationaal gecertificeerd premium-voer Gevogelte, lam en vis: als eiwitbron Lijnzaadolie en vis uit duurzame visvangst: omega-3- en omega-6-vetzuren voor een gezonde en glanzende vacht Groente met inuline: werkt prebiotisch op de darmgezondheid Gist: waardevolle aminozuren en vitaminen voor algemeen welzijn en betere smaak Met calcium: voor een verbeterde bot- en tandgroei Zonder kunstmatige aroma's, kleur- en geurstoffen evenals synthetische antioxidanten: voor echt, gezond genot (Zooplus.nl)

Smolke Puppy Mini-Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one dog food Een complete puppyvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond, dat is Puppy Mini-Medium hondenvoeding van Smølke. Dit hondenvoer voor je kleine tot middelgrote puppy (lichter dan 30 kg wanneer volwassen) bevat alles wat hij nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor puppy's tot 10 à 12 maanden oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Een gezonde pup is actief en speels en moet natuurlijk nog veel groeien. Daarom bevatten deze brokken genoeg energie zodat je pup goed kan groeien en spelenderwijs de wereld kan ontdekken. Door het toevoegen van extra vitamines en bèta-glucanen wordt het nog kwetsbare immuunsysteem ondersteund, daarnaast zorgen vezels voor een gezonde spijsvertering. Dankzij de optimale calciumfosforverhouding ontwikkelt je pup een sterk en gezond gebit en skelet. Zo heeft je jonge hond gegarandeerd een gezonde start van zijn leven! Puppy Mini-Medium bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van je trouwe viervoeter. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Puppy Mini-Medium is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Smolke Hondenvoer Puppy Mini-MediumSmølke Puppy Mini-Medium is een complete Alles-in-één hondenvoeding afgestemd op de behoefte van puppy’s tot 10-12 maanden en met een maximaal volwassen gewicht van 30kg. Het recept van deze lekkere en gezonde hondenbrokjes heeft als basis drie verschillende dierlijke eiwitbronnen, namelijk (verse) kip, duurzaam gevangen vis en lam. De voeding is samengesteld zonder tarwegluten en er zitten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in. Smølke gebruikt ook geen chemische antioxidanten en conserveermiddelen.Smølke Puppy Mini-Medium is een eerlijk product gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Calcium en vitamine D helpen je puppy bij het ontwikkelen van gezonde tanden en botten. (Prebiotische) voedingsvezels ondersteunen de werking van het darmstelsel en vitamines en mineralen zoals vitamine A en zink helpen je puppy bij de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem. Door Smølkete voeren weet je zeker dat je jouw hond alles geeft wat hij nodig heeft. Zo kun jij je focussen op leuke dingen doen samen met je hond! * Voor puppy’s tot 10-12 maanden en met een maximaal volwassen gewicht van 30kg * 100% natuurlijke ingrediënten * Tarwe glutenvrij * Zonder kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429018013
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke - Puppy Mini/medium
€ 15,95
Smolke - Puppy Mini/medium bestellen
Smølke Puppy Mini-Medium hondenvoer 3 kg
€ 17,47
Smølke Puppy Mini-Medium hondenvoer 3 kg bestellen
SM PUPPY MINI/MEDIUM 3KG 00001
€ 18,48
SM PUPPY MINI/MEDIUM 3KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Puppy Mini/Medium - 3 kg
€ 20,85
Smølke Puppy Mini/Medium - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Puppy Mini/Medium Hondenvoer - 3 kg
€ 21,48
Smolke Puppy Mini/Medium Hondenvoer - 3 kg bestellen
Smolke puppy hondenvoer - mini/medium - 3 kg
€ 21,61
Smolke puppy hondenvoer - mini/medium - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke puppy hondenvoer - mini/medium - 3 kg
€ 21,61
Smolke puppy hondenvoer - mini/medium - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Puppy Mini-Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,48
Smolke Puppy Mini-Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Smolke Hondenvoer Puppy Mini-Medium 3 kg
€ 23,40
Smolke Hondenvoer Puppy Mini-Medium 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: