Home > Kattenvoer > Smølke > Smolke Kitten 2 kg
vrijdag, 07 oktober 2022
Smolke Kitten 2 kg

Smolke Kitten 2 kg

17,85 - 21,80
Bestel nu direct voor € 17,95

Smølke Kitten kattenvoer is een uitgebalanceerde alles-in-één voeding met natuurlijke ingrediënten ter ondersteuning van een optimale groeifase bij kittens. * Uitgebalanceerde alles-in-één voeding met natuurlijke ingrediënten voor kittens * Bevordert een sterk immuunsysteem * Ondersteunt een optimale spijsvertering (Brekz.nl)

Smølke Kitten is compleet kattenvoer met natuurlijke ingrediënten en draagt bij aan een optimale groei. (Medpets.nl)

Smolke Kitten Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one cat food Een complete kattenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden kitten, dat is Adult Kitten kattenvoeding van Smølke. Deze brokjes bevatten alles wat je kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor kittens, tot 12 maanden oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Met Kitten kan je jonge kat lekker spelen en optimaal groeien om zo de wereld om haar heen te ontdekken. De brokken bevatten genoeg energie om te kunnen ravotten en gezond op te groeien. Extra vitamines en betaglucanen ondersteunen het nog kwetsbare immuunsysteem, daarnaast zorgen vezels voor een goede spijsvertering. Als laatste helpt de optimale calciumfosforverhouding om een gezond en sterk gebit en skelet te ontwikkelen. Zo geef je jouw kitten gegarandeerd een goede start! Adult Kitten bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw lieve kitten. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Kitten is verkrijgbaar in 2 kg en 4 kg. . Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Smolke Kattenvoer KittenSmolke kitten is speciaal afgestemd op de behoeftes van opgroeiende kittens. Kittens zijn op jonge leeftijd speels en ontzettend actief, want ze moeten tenslotte veel leren en ontdekken. Tegelijkertijd moeten ze ook groeien en moet hun lichaam zich ontwikkelen. * Extra energie * Met calcium voor een sterk en gezond gebit * Makkelijk verteerbaar (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429017030
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smølke Kitten kattenvoer 2 kg
€ 20,90
Smølke Kitten kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Kitten - 2 kg
€ 21,80
Smølke Kitten - 2 kg bestellen
Smolke Kitten Kattenvoer - 2 kg
€ 21,80
Smolke Kitten Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Kitten Kattenvoer - 2 kg
€ 21,80
Smolke Kitten Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Kitten Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg
€ 21,98
Smolke Kitten Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Smolke Kattenvoer Kitten 2 kg
€ 23,39
Smolke Kattenvoer Kitten 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: