Home > Hondenvoer > Smølke > Smolke Adult Mini 12 kg
dinsdag, 06 december 2022
Smolke Adult Mini 12 kg

Smolke Adult Mini 12 kg

37,99 - 43,29
Bestel nu direct voor € 39,95

Smolke Hondenvoer Adult MiniSmølke Adult Mini is een complete Alles-in-één hondenvoeding afgestemd op de behoefte van kleine volwassen honden vanaf tien maanden met een maximaal gewicht van 10kg. Het recept van deze lekkere en gezonde hondenbrokjes heeft als basis drie verschillende dierlijke eiwitbronnen, namelijk (verse) kip, duurzaam gevangen vis en lam. De voeding is samengesteld zonder tarwegluten en er zitten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in. Smølke gebruikt ook geen chemische antioxidanten en conserveermiddelen.Smølke Adult Mini is een eerlijk product gemaakt met natuurlijke ingrediënten. (Prebiotische) voedingsvezels ondersteunen de werking van het darmstelsel. De biotine en Omega 3- en 6- vetzuren in dit product dragen bij aan een optimale conditie van de huid en vacht en speciale mineralen helpen de vorming van tandplak te beperken. Door Smølke te voeren weet je zeker dat je jouw hond alles geeft wat hij nodig heeft. Zo kun jij je focussen op leuke dingen doen samen met je hond! * Uitgebalanceerde en natuurlijke voeding voor volwassen honden van een middelgroot ras * Speciale mineralen helpen de vorming van tandplak te beperken * Zonder tarwegluten (Plein.nl)

Smølke Adult Mini hondenvoer is een uitgebalanceerde alles-in-één voeding met natuurlijke ingrediënten voor volwassen honden van kleine rassen. * Alles-in-één-voeding met natuurlijke ingrediënten * Draagt bij aan een optimale werking van een gezonde spijsvertering * Ondersteunt een gezond en sterk gebit (Brekz.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Smolke Adult Mini Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one dog food Een complete hondenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond, dat is Adult Mini hondenvoeding van Smølke. Dit hondenvoer voor je kleine viervoeter (lichter dan 10 kg) bevat alles wat hij nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Adult Mini zorgt ervoor dat jouw kleine hond genoeg energie binnenkrijgt om lekker te kunnen spelen en ravotten. Daarnaast vind je in Adult Mini ook omega 3- en 6-vetzuren, afkomstig uit visolie, om een gezonde huid en vacht te stimuleren. Dit is belangrijk omdat kleine honden vaak binnenshuis leven en soms last kunnen krijgen van schilfers of onaangename luchtjes. Als laatste bevat het voer speciale mineralen die tandsteen en daarmee nare luchtjes uit de bek helpen te voorkomen. Adult Mini bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van je trouwe viervoeter. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Mini is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Smølke Hond Adult Mini is een complete voeding voor volwassen honden van een klein hondenras tot 10 kg. Deze voeding ondersteunt een optimale spijsvertering en draagt bij aan een gezond en sterk gebit. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429018068
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke Adult Mini - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 39,95
Smolke Adult Mini - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Mini - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 39,95
Smolke Adult Mini - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Smolke Hondenvoer Adult Mini 12 kg
€ 41,75
Smolke Hondenvoer Adult Mini 12 kg bestellen
Smølke Adult Mini hondenvoer 12 kg
€ 41,95
Smølke Adult Mini hondenvoer 12 kg bestellen
SM HOND ADULT MINI 12KG 00001
€ 41,98
SM HOND ADULT MINI 12KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Mini Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg
€ 43,29
Smolke Adult Mini Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Hond Adult Mini - 12 kg
€ 45,70
Smølke Hond Adult Mini - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: