Home > Hondenvoer > Smølke > Smolke Adult Maxi 12 kg
zaterdag, 25 juni 2022
Smolke Adult Maxi 12 kg

Smolke Adult Maxi 12 kg

37,99 - 41,99
Bestel nu direct voor € 37,99

Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor grote volwassen honden in de leeftijd van ongeveer 14 tot 18 maanden tot 6 jaar (volwassen gewicht >30 kg). Vanaf de leeftijd van 14 tot 18 maanden zijn grote honden... (Dierenwinkelxl.nl)

is speciaal op de behoeften van honden van grote rassen vanaf 30 kg volwassen gewicht afgestemd. Toegevoegd lijnzaadolie en de reeds in de vis aanwezige visolie zorgen bovendien voor extra gezonde omega-3- en omega-6-vetzuren voor een positief effect op de huid- en vachtgezondheid. Groente met prebiotisch werkend inuline en speciale mineralen voor gezonde tanden zonder tandsteen maken Smølke tot een evenwichtig, hoog functioneel voer. Smølke wordt in het noorden van Nederland geproduceerd en staat bekend om zijn internationaal gecertificeerde producten, waarin veel kennis over de voeding van honden en katten evenals jarenlange ervaring in de voerproductie is toegepast. De producent biedt een excellent voer met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Smølke staat voor een bovengemiddelde kwaliteit, een samenstelling van de recepturen, die op 100% natuurlijke ingrediënten en vis uit duurzame visvangst is gebaseerd en zo voor een hoge acceptatie en een optimale verteerbaarheid zorgt. Vanzelfsprekend is Smølke vrij van kunstmatige toevoegingen zoals synthetische antioxidanten of kleurstoffen. Het motto "Smullen met Smølke" is daarmee geen loze uitspraak! Smølke adult maxi hondenvoer in één oogopslag: Droogvoer voor honden van grote rassen Ideaal voor volwassen honden boven 30 kg 100% natuurlijke ingrediënten: internationaal gecertificeerd premium-voer Alles-in-één hondenvoeding: afgestemd op de behoefte van grote volwassen honden Uniek eiwitprofiel: met Nederlandse Kip, MSC Vis en Brits Lam Speciale mineralen: gaan plak tegen en ondersteunen de tandgezondheid Zonder tarwegluten Met glucosamine: helpt jouw hond zijn gewrichten soepel te houden Zonder kunstmatige aroma's, kleur- en geurstoffen evenals synthetische antioxidanten: voor echt, gezond genot (Zooplus.nl)

Smolke Hondenvoer Adult MaxiSmølke Adult Maxi is speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen honden van grote rassen. Honden van grote rassen zijn volwassen vanaf ongeveer 14 tot 18 maanden en hebben een volwassen lichaamsgewicht van meer dan 30 kilogram. Smølke Adult Maxi is een uitgebalanceerde voeding en is compleet enhoogwaardig. * Uitgebalanceerde en natuurlijke voeding voor volwassen honden van een middelgroot ras * Glucosamine helpt je hond zijn gewrichten soepel te houden * Omega 3 en 6 zorgen voor een glanzende vacht * Speciale mineralen helpen de vorming van tandplak te beperken * Hoge verteerbaarheid en smakelijkheid (Plein.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Smolke Adult Maxi Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one dog food Een complete hondenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond, dat is Adult Maxi hondenvoeding van Smølke. Dit hondenvoer voor je grote viervoeter (zwaarder dan 30 kg) bevat alles wat hij nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor honden vanaf 14 maanden tot 6 jaar oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Speciaal voor grote honden heeft Adult Maxi extra aandacht voor de gewrichten die het grote lijf van je hond moeten dragen. Zo is er glucosamine toegevoegd om te zorgen voor soepele gewrichten. Daarnaast vind je in Adult Maxi ook omega 3- en 6-vetzuren, afkomstig uit visolie, om een gezonde huid en vacht te stimuleren. Als laatste bevat het voer speciale mineralen die tandsteen en daarmee nare luchtjes uit de bek helpen te voorkomen. Adult Maxi bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van je trouwe viervoeter. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Maxi is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Smølke Hond Adult Maxi is een complete voeding voor honden van een groot ras van meer dan 30 kg. Het voer is vrij van tarwegluten, draagt bij aan soepele gewrichten en ondersteunt een optimale spijsvertering. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429018105
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke - Adult Maxi
€ 37,99
Smolke - Adult Maxi bestellen
Smolke Adult Maxi 12 kg - Hond
€ 38,95
Smolke Adult Maxi 12 kg - Hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Maxi 12 kg - Hond
€ 38,95
Smolke Adult Maxi 12 kg - Hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Adult Maxi Daily Balance Smolke Hondenvoer
€ 39,99
12kg Adult Maxi Daily Balance Smolke Hondenvoer bestellen
Smolke Hondenvoer Adult Maxi 12 kg
€ 40,99
Smolke Hondenvoer Adult Maxi 12 kg bestellen
SM HOND ADULT MAXI 12KG 00001
€ 41,98
SM HOND ADULT MAXI 12KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Maxi Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg
€ 41,99
Smolke Adult Maxi Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Hond Adult Maxi - 12 kg
€ 45,60
Smølke Hond Adult Maxi - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: