Home > Hondenvoer > Smølke > Smolke Adult Maxi 12 kg
maandag, 05 december 2022
Smolke Adult Maxi 12 kg

Smolke Adult Maxi 12 kg

37,99 - 41,99
Bestel nu direct voor € 37,99

Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor grote volwassen honden in de leeftijd van ongeveer 14 tot 18 maanden tot 6 jaar (volwassen gewicht >30 kg). Vanaf de leeftijd van 14 tot 18 maanden zijn grote honden... (Dierenwinkelxl.nl)

Smolke Hondenvoer Adult MaxiSmølke Adult Maxi is een complete Alles-in-één hondenvoeding afgestemd op de behoefte van grote volwassen honden vanaf 14-18 maanden met een gewicht boven de 30kg. Het recept van deze lekkere en gezonde hondenbrokjes heeft als basis drie verschillende dierlijke eiwitbronnen, namelijk (verse) kip, duurzaam gevangen vis en lam. De voeding is samengesteld zonder tarwegluten en er zitten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in. Smølke gebruikt ook geen chemische antioxidanten en conserveermiddelen.Smølke Adult Maxi is een eerlijk product gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Glucosamine helpt de gewrichten van je grote hond soepel te houden. De biotine en Omega 3- en 6- vetzuren in dit product dragen bij aan een optimale conditie van de huid en vacht en speciale mineralen helpen de vorming van tandplak te beperken. Door Smølke te voeren weet je zeker dat je jouw hond alles geeft wat hij nodig heeft. Zo kun jij je focussen op leuke dingen doen samen met je hond! * Helpt gewrichten soepel te houden * Voor een gezonde huid en glanzend vacht * Verzorgt het gebit (Plein.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Smolke Adult Maxi Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one dog food Een complete hondenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond, dat is Adult Maxi hondenvoeding van Smølke. Dit hondenvoer voor je grote viervoeter (zwaarder dan 30 kg) bevat alles wat hij nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor honden vanaf 14 maanden tot 6 jaar oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Speciaal voor grote honden heeft Adult Maxi extra aandacht voor de gewrichten die het grote lijf van je hond moeten dragen. Zo is er glucosamine toegevoegd om te zorgen voor soepele gewrichten. Daarnaast vind je in Adult Maxi ook omega 3- en 6-vetzuren, afkomstig uit visolie, om een gezonde huid en vacht te stimuleren. Als laatste bevat het voer speciale mineralen die tandsteen en daarmee nare luchtjes uit de bek helpen te voorkomen. Adult Maxi bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van je trouwe viervoeter. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Maxi is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Smølke Hond Adult Maxi is een complete voeding voor honden van een groot ras van meer dan 30 kg. Het voer is vrij van tarwegluten, draagt bij aan soepele gewrichten en ondersteunt een optimale spijsvertering. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429018105
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke - Adult Maxi
€ 37,99
Smolke - Adult Maxi bestellen
Smolke Hondenvoer Adult Maxi 12 kg
€ 40,99
Smolke Hondenvoer Adult Maxi 12 kg bestellen
SM HOND ADULT MAXI 12KG 00001
€ 41,98
SM HOND ADULT MAXI 12KG 00001 bestellen
Smolke Adult Maxi - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 41,99
Smolke Adult Maxi - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Maxi - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 41,99
Smolke Adult Maxi - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Maxi Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg
€ 41,99
Smolke Adult Maxi Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Hond Adult Maxi - 12 kg
€ 44,90
Smølke Hond Adult Maxi - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: