Home > Kattenvoer > Smølke > Smolke Adult Fish & Rice 2 kg
donderdag, 11 augustus 2022
Smolke Adult Fish & Rice 2 kg

Smolke Adult Fish & Rice 2 kg

15,99 - 22,25
Bestel nu direct voor € 18,50

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Smølke Adult met vis en rijst kattenvoer is een compleet kattenvoer voor de volwassen kat, boordevol natuurlijke ingrediënten. * Stimuleert een gezonde huid en glanzende vacht * Helpt bij het voorkomen van gebitsproblemen * Draagt bij aan het behoud van gezonde urinewegen (Brekz.nl)

Smølke Kat Adult Vis & Rijst is een complete premium voeding voor volwassen katten van 1 tot 8 jaar oud. (Medpets.nl)

Smolke Kattenvoer Adult Vis - Rijst Voor volwassen katten vanaf 12 maanden tot ongeveer 8 jaar is er Smølke Adult Fish&Rice. Overgewicht iséén van de meest voorkomende aandoeningen bij katten en daarom is het van groot belang dat hij of zij precies de juiste hoeveelheden voedingsstoffen en energie binnen krijgt. * Uitgebalanceerde en natuurlijke voeding voor volwassen katten van elk ras * Hoge verteerbaarheid en smakelijkheid *Helpt haarballen, tandplak en blaasgruis voorkomen * Zonder tarwegluten * Met 19% duurzaam gevangen vis (Plein.nl)

Smolke Cat Adult Vis&Kip&Lam - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one cat food Een complete kattenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat, dat is Adult Fish and Rice kattenvoeding van Smølke. Deze brokjes bevatten alles wat je kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor volwassen katten vanaf 1 jaar tot 8 jaar oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Adult Fish and Rice is rijk aan duurzame vis met het MSC-keurmerk. Met deze brokjes zit je kat lekker in haar vel en heeft ze een gezond gewicht dankzij de juiste hoeveelheden voedingsstoffen en energie. Dankzij de omega 3- en 6-vetzuren uit duurzame visolie worden een gezonde huid en vacht gestimuleerd. Daarnaast zal het voer helpen om veelvoorkomende problemen zoals gebitsproblemen, huid- en vachtproblemen en urinewegproblemen te voorkomen. Adult Fish and Rice bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met MSC vis, Nederlandse kip en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw lieve kat. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Fish and Rice is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429017092
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke - Adult Vis & Rijst
€ 18,50
Smolke - Adult Vis & Rijst bestellen
Geen titel
€ 19,98
Geen titel bestellen
Smølke Adult met vis en rijst kattenvoer 2 kg
€ 20,90
Smølke Adult met vis en rijst kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Kat Adult Vis & Rijst - 2 kg
€ 21,80
Smølke Kat Adult Vis & Rijst - 2 kg bestellen
Smolke Kattenvoer Adult Vis - Rijst 2 kg
€ 22,19
Smolke Kattenvoer Adult Vis - Rijst 2 kg bestellen
Smolke Adult fish&rice - 2 kg
€ 22,25
Smolke Adult fish&rice - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult fish&rice - 2 kg
€ 22,25
Smolke Adult fish&rice - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Cat Adult Vis&Kip&Lam - Kattenvoer - 2 kg
€ 22,28
Smolke Cat Adult Vis&Kip&Lam - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: