Home > Kattenvoer > Smølke > Smolke Adult Chicken & Rice 2 kg
maandag, 26 september 2022
Smolke Adult Chicken & Rice 2 kg

Smolke Adult Chicken & Rice 2 kg

14,49 - 21,95
Bestel nu direct voor € 14,49

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Smølke Adult met kip kattenvoer is een uitgebalanceerde alles-in-één voeding met natuurlijke ingrediënten voor volwassen katten. * Stimuleert een gezond gebit * Helpt bij het voorkomen van haarballen * Draagt bij aan het behoud van gezonde urinewegen (Brekz.nl)

Smolke Cat Adult Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one cat food Een complete kattenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat, dat is Adult Chicken and Rice kattenvoeding van Smølke. Deze brokjes bevatten alles wat je kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor volwassen katten vanaf 1 jaar tot 8 jaar oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Met Adult Chicken and Rice zit je kat lekker in haar vel en heeft ze een gezond gewicht dankzij de juiste hoeveelheden voedingsstoffen en energie. Om te voorkomen dat je kat last krijgt van haarballen is er een speciale vezelmix toegevoegd. Daarnaast zal het voer helpen om veelvoorkomende problemen zoals gebitsproblemen, huid- en vachtproblemen en urinewegproblemen te voorkomen. Adult Chicken and Rice bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw lieve kat. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Chicken and Rice is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Smolke Kattenvoer Kip en RijstVoor volwassen katten vanaf 12 maanden tot ongeveer 8 jaar is er Smølke Adult Chicken&Rice. Smølke Adult Chicken&Rice, bevat maar liefst 24% kip, is een volwaardige voeding die je kat in optimale conditie zal houden. * Uitgebalanceerde en natuurlijke voeding voor volwassen katten van elk ras * Hoge verteerbaarheid en smakelijkheid * Helpt haarballen, tandplak en blaasgruis voorkomen (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429017146
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke - Adult Kip & Rijst
€ 14,49
Smolke - Adult Kip & Rijst bestellen
Geen titel
€ 19,48
Geen titel bestellen
Smølke Adult met kip kattenvoer 2 kg
€ 19,90
Smølke Adult met kip kattenvoer 2 kg bestellen
Smolke Cat Adult Kattenvoer - Kip/Rijst - 2 kg
€ 21,95
Smolke Cat Adult Kattenvoer - Kip/Rijst - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Cat Adult Kattenvoer - Kip/Rijst - 2 kg
€ 21,95
Smolke Cat Adult Kattenvoer - Kip/Rijst - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Cat Adult Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg
€ 21,98
Smolke Cat Adult Kip&Lam&Vis - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Smolke Kattenvoer Adult Kip - Rijst 2 kg
€ 22,39
Smolke Kattenvoer Adult Kip - Rijst 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: