Home > Kattenvoer > Schesir > Schesir Tonijn met aloe Per stuk
Friday, 22 September 2023

Schesir Tonijn met aloe Per stuk

1,890 - 79,950
Bestel nu direct voor € 1,89

Schesir Kattenvoer Tonijn en Aloë in GeleiSchesir is een Italiaans merk die zowel droog- als natvoeding heeft voor honden en katten. Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt en het bevat geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen. De Schesir natvoedingen zijn 100% natuurlijk en bevatten een hoog gehalte aan vis of vlees. Daarnaast zijn er enorm veel verschillende smaakvarianten beschikbaar. Zelfs de moeilijkst etende katten zullen een lekkere smaak vinden! * Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt * Het bevat geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen * De Schesir natvoedingen zijn 100% natuurlijk en bevatten een hoog gehalte aan vis of vlees (Plein.nl)

Schesir Kat Blik Gelei Vis 85 g - Kattenvoer - Tonijn&Aloë Vera direct bestellen in onze webshop! Schesir kattenvoeding Schesir is een Italiaans merk die zowel droog- als natvoeding heeft voor honden en katten. Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt en het bevat geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen. Natvoeding De Schesir natvoedingen zijn 100% natuurlijk en bevatten een hoog gehalte aan vis of vlees. Daarnaast zijn er enorm veel verschillende smaakvarianten beschikbaar. Zelfs de moeilijkst etende katten zullen een lekkere smaak vinden! Aanvullende voeding of traktatie Natvoer wordt om verschillende redenen gegeven. Zo is het bijvoorbeeld een makkelijke manier om te zorgen dat de kat meer vocht tot zich krijgt. Katten zijn vaak moeilijke drinkers en dit kan leiden tot bijvoorbeeld nierstenen. Het vocht in de natvoeding helpt dit te voorkomen. Daarnaast vinden katten de verschillende smaken vaak enorm lekker. De natvoedingen worden daardoor vaak als traktatie over de brokken of apart gegeven. Gelei, bouillon, water of natuurlijke jus Naast de vis of vlees variaties kan er ook gekozen worden tussen verschillende bereidingen. Zo zijn er natvoedingen met gelei, smakelijke vis- of kipbouillon, water of natuurlijke saus/jus. Voedingsadvies De voedingstabel op de verpakking is een voedingsadvies. Afhankelijk van de behoefte en de activiteit van de kat kan je meer of minder geven. Zorg dat je kat altijd beschikking heeft over vers drinkwater. Het product koel, droog en bij voorkeur donker bewaren. . Alle Schesir voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Schesir Tonijn met aloë is een heerlijke blikvoeding van de hoogste kwaliteit voor uw volwassen kat, samengesteld uit de allerbeste ingrediënten. * Heerlijk van smaak, voor de kieskeurige kat * Zonder kunstmatige toevoegingen * Aloë draagt bij aan de gezondheid (Brekz.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8005852750099
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Schesir Kattenvoer Tonijn en Aloë in Gelei 85 gr
€ 5,79
Thuiswinkel Waarborg
Schesir Kat Blik Gelei Vis 85 g - Kattenvoer - Tonijn&Aloë Vera
€ 6,88
Schesir Tonijn met aloë 2 trays (28 x 85 g)
€ 40,95