Scalibor Protectorband S/M 48 cm

25,950 - 252,490
Bestel nu direct voor € 25,95

Scalibor Protectorband De geurloze Scalibor Protectorband beschermt tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen. Tevens werkt de band preventief tegen door deze parasieten overdraagbare (dodelijke) ziekten. De Scalibor Protectorband heeft een werkingsduur van 5 tot 6 maanden. De halsband is op maat te maken en af te knippen. Het komt bovendien uitstekend van pas op vakantie. De Scalibor Protectorband is veilig voor zowel honden als mensen, maar niet voor katten. De halsband mag tevens gedragen worden door drachtige teven en puppy's vanaf zeven weken. Doordat de band waterproof is, mag jouw hond er mee door de regen lopen. Door wrijving van de band over de huid, komt er constant een actieve stof vrij. Deze verspreidt zich door de bovenste laag van de huid. Of jouw hond lang- of kortharig is, maakt niet uit. De band werkt ongeveer twee weken na het omdoen optimaal. Indicaties & eigenschappen Beschermt tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen Tegen infestaties met teken gedurende 5 tot 6 maanden Tegen bloedzuigende phlebotome zandvliegen gedurende 5 tot 6 maanden Heeft een anti-feeding effect op volwassen muggen gedurende 6 maanden Handig voor op vakantie Geschikt voor Scalibor Protectorband S/M: kleine tot middelgrote honden Scalibor Protectorband L: grote honden Toediening Verwijder de halsband uit het dicht gesealde zakje en breng deze losjes aan rond de hals van je hond. Zorg ervoor dat je 2 platte vingers ruimte houdt tussen de band en de hals van je hond. Haal het einde door de gesp en knip vervolgens de resterend band af op 5 cm van de gesp. De werkzame stof verspreidt zich via het huidvet over het hele lichaam. Daarom is het belangrijk dat de halsband de huid raakt. De band zit goed als er 2 platte vingers tussen de band en de hals van je hond passen. Ook mogen er niet te veel haren tussen de band en de huid zitten. Oudere honden hebben minder huidvet dan jonge honden. Hierdoor is het mogelijk dat de werkzame stof zich minder goed over de huid verspreidt. De werkzaamheid kan hierdoor vertraagd zijn, maar teken zullen gewoonlijk binnen 48 uur gedood zijn. Hoewel de werking van de halsband niet vermindert als deze af en toe in contact komt met water, dient de halsband te allen tijde verwijderd te worden vóórdat de hond gaat zwemmen of wordt gewassen. De werkzame stof van de halsband is schadelijk voor vissen en andere waterorganismen. Het is wenselijk om, gedurende de eerste 5 dagen dat de hond de halsband draagt, deze niet te laten zwemmen. Tip: de halsband bereikt na één week zijn volledige werkzaamheid. Breng de halsband bij voorkeur aan één week voordat je hond mogelijk blootgesteld wordt aan infestatie. Dosering Eén halsband per hond Niet te gebruiken bij (contra-indicaties) Puppy's jonger dan 7 weken oud Honden met huidlaesies Honden met een bekende overgevoeligheid voor pyrethroïden Katten Inhoud 1 stuk Werkzame bestanddelen Deltamethrin (Medpets.nl)

Ter bestrijding van teken en zandvliegjes en ter voorkoming van herbesmetting. Werkzame stof is deltamethrin. De werkingsduur bedraagt 5-6 maanden als de band continu gedragen wordt. Minimale leeftijd om te gebruiken: vanaf... (Dierenwinkelxl.nl)

Scalibor Protectorband Small/Medium hond is een halsband die dient ter bestrijding van teken, vliegjes en muggen, voorkomt herbesmetting en is geschikt voor kleine en middelgrote honden. * Doodt teken en vliegjes effectief * Weert parasieten gedurende 5 - 6 maanden * Waterproof (Brekz.nl)

MSD Scalibor Protector Anti Tekenband S - MDe Scalibor protectorband beschermd tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen. De scaliborband is de ideale bescherming voor de hond die meegaat op vakantie naar het buitenland. * Geurloos en waterproof * Werkt tot 6 maanden lang (vervang de band tijdig) * Werkt teekwerend en teekdodend * Beschermt tegen zandvliegen (komen voor rond de middelandse zee) * Beschermt tegen hartwormmuggen (komen voor in Zuid-Oost Europa * Veilig voor hond en mens * Gemakkelijk om te doen * Voor honden vanaf een leeftijd van 7 weken * Ook geschikt voor drachtige en lacterende teefjes (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8713184025227; 8713184054784
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Scalibor protectorband S/M 1st. 48 cm
€ 25,95
Scalibor - Tekenband
€ 27,99
Scalibor Protectorband Small/Medium hond Per stuk
€ 29,90
MSD Scalibor Protector Anti Tekenband S - M 48 cm
€ 30,85
Thuiswinkel Waarborg
Intervet Scalibor Protectorband - Maat S/M 48 cm
€ 35,90