Scalibor Protectorband S/M 48 cm

Scalibor Protectorband S/M 48 cm

23,95 - 27,45
Bestel nu direct voor € 23,99

Ter bestrijding van teken en zandvliegjes en ter voorkoming van herbesmetting. Werkzame stof is deltamethrin. De werkingsduur bedraagt 5-6 maanden als de band continu gedragen wordt. Minimale leeftijd om te gebruiken: vanaf... (Dierenwinkelxl.nl)

Scalibor Protectorband Small/Medium hond is een halsband die dient ter bestrijding van teken, vliegjes en muggen, voorkomt herbesmetting en is geschikt voor kleine en middelgrote honden. * Doodt teken en vliegjes effectief * Weert parasieten gedurende 5 - 6 maanden * Waterproof (Brekz.nl)

Scalibor protectorband bevat als werkzame stof 4 % deltamethrin dat niet alleen het aanhechten van teken en het bloedzuigen door zandvliegen voorkomt, maar ook voorkomt dat de hond gebeten wordt door muggen. de werkzame stof komt via een uniek, gepatenteerd releasemechanisme door wrijving met de huid vrij.scalibor protectorband heeft een werkingsduur van 5 tot 6 maanden. (Dierspecialist.nl)

MSD Scalibor Protector Anti Tekenband S - MDe Scalibor protectorband beschermd tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen. De scaliborband is de ideale bescherming voor de hond die meegaat op vakantie naar het buitenland. * Geurloos en waterproof * Werkt tot 6 maanden lang (vervang de band tijdig) * Werkt teekwerend en teekdodend * Beschermt tegen zandvliegen (komen voor rond de middelandse zee) * Beschermt tegen hartwormmuggen (komen voor in Zuid-Oost Europa * Veilig voor hond en mens * Gemakkelijk om te doen * Voor honden vanaf een leeftijd van 7 weken * Ook geschikt voor drachtige en lacterende teefjes (Plein.nl)

De Scalibor Protectorband is een halsband die jouw hond gedurende vijf tot zes maanden tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen beschermt. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713184025227; 8713184054784
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Intervet Scalibor Protectorband - Maat S/M 48 cm
€ 23,99
Intervet Scalibor Protectorband - Maat S/M 48 cm bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Intervet Scalibor Protectorband - Maat S/M 48 cm
€ 23,99
Intervet Scalibor Protectorband - Maat S/M 48 cm bestellen
Scalibor - Tekenband
€ 24,99
Scalibor - Tekenband bestellen
Scalibor Protectorband Small/Medium hond Per stuk
€ 26,90
Scalibor Protectorband Small/Medium hond Per stuk bestellen
SCALIBOR TEKEN/VLOBAND S/M 00001
€ 28,94
SCALIBOR TEKEN/VLOBAND S/M 00001 bestellen
MSD Scalibor Protector Anti Tekenband S - M 48 cm
€ 30,46
MSD Scalibor Protector Anti Tekenband S - M 48 cm bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Scalibor protectorband S/M 1st. 48 cm
€ 31,40
Scalibor protectorband S/M 1st. 48 cm bestellen
Bekijkt u ook: