Royal Canin X-Small Junior 3 kg

Royal Canin X-Small Junior 3 kg

20,95 - 26,95
Bestel nu direct voor € 20,95

Hondenvoer voor pups van zeer kleine honden van 2 tot 10 maanden met een volwassen gewicht tot 4 kilo Royal Canin X-Small Puppy is heerlijk droogvoer voor zeer kleine puppy's tot 4 kg. De voeding is geschikt voor pups tussen 2 en 10 maanden leeftijd, precies in de tijd dat zij een enorme groeispurt nemen. Het immuunsysteem van je kleine pup wordt met dit voer ondersteunt door de aanwezige vitamine C en E. De overige natuurlijke ingrediënten ondersteunen de darmen en gewrichten van jouw kleine viervoeter. (Medpets.nl)

Royal Canin X-Small - Puppy Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge mini pup Kleine honden leven over het algemeen langer dan grote honden, maar worden eerder volwassen. Jouw extra kleine puppy heeft voldoende energie nodig ter ondersteuning van zijn natuurlijke weerstand tijdens zijn ontwikkeling. Hiervoor is Royal Canin X-Small Puppy perfect geschikt. Geef je puppy de perfecte start X-Small Puppy is samengesteld met de voedingsbehoeften van je kleine pup in het achterhoofd. Een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels helpt de darmpassage en kwaliteit van de ontlasting te verbeteren. Het voldoet daarnaast aan de energiebehoefte van de extra kleine puppy's tijdens de groei. Puppy's zijn kwetsbaarder dan volwassen honden. Door je puppy speciaal voor hem samengestelde voeding voor te zetten, geef je hem de beste start en ondersteuning tijdens zijn ontwikkeling. Deze voedig bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand van je puppy. De kleine en makkelijk te kauwen brokjes zijn perfect voor je kleine puppy. Zelfs de meest kieskeurige eter kan de smaak en geur ervan niet weerstaan. Royal Canin X-Small Puppy is geschikt voor puppy's van extra kleine rassen tussen de 2 en 10 maanden leeftijd en een volwassen gewicht van minder dan 4 kilogram. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin X-Small Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin X-Small Puppy is verkrijgbaar in 500 gr, 1,5 kg en 3 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin X-Small Puppy voor de hond is speciaal hondenvoer voor pups van zeer kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo. De voordelen van deze voeding: * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Bevordert de spijsvertering * Hoog energiegehalte (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550793636
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin X-Small Puppy - 3 kg
€ 24,90
Royal Canin X-Small Puppy - 3 kg bestellen
ROYAL CANIN SHN X-Small Puppy 3kg
€ 25,33
ROYAL CANIN SHN X-Small Puppy 3kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
ROYAL CANIN SHN X-Small Puppy 3kg
€ 25,33
ROYAL CANIN SHN X-Small Puppy 3kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin X-Small - Puppy Hondenvoer - 3 kg
€ 26,08
Royal Canin X-Small - Puppy Hondenvoer - 3 kg bestellen
Royal Canin X-Small Puppy hondenvoer 3 kg
€ 29,90
Royal Canin X-Small Puppy hondenvoer 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: