Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin X-Small Junior 3 kg
vrijdag, 09 december 2022
Royal Canin X-Small Junior 3 kg

Royal Canin X-Small Junior 3 kg

22,09 - 25,92
Bestel nu direct voor € 25,69

Royal Canin X-Small Puppy voor de hond is speciaal hondenvoer voor pups van zeer kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo. De voordelen van deze voeding: * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Bevordert de spijsvertering * Hoog energiegehalte (Brekz.nl)

Hondenvoer voor pups van zeer kleine honden van 2 tot 10 maanden met een volwassen gewicht tot 4 kilo Royal Canin X-Small Puppy is heerlijk droogvoer voor zeer kleine puppy's tot 4 kg. De voeding is geschikt voor pups tussen 2 en 10 maanden leeftijd, precies in de tijd dat zij een enorme groeispurt nemen. Het immuunsysteem van je kleine pup wordt met dit voer ondersteunt door de aanwezige vitamine C en E. De overige natuurlijke ingrediënten ondersteunen de darmen en gewrichten van jouw kleine viervoeter. (Medpets.nl)

Royal Canin X-Small - Puppy-Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw jonge mini pup De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. Royal Canin X-Small Puppy is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van een pup van een zeer klein ras (tot 4 kg wanneer volwassen) in het achterhoofd. De brokjes zijn geschikt voor puppy's tot 10 maanden oud. Geef je puppy de perfecte start Hoewel puppy's van kleine hondenrassen niet heel groot worden, groeien ze wel rap. De botten, spieren, zintuigen en het zenuwstelsel ontwikkelen zich razendsnel in slechts 10 maanden. Puppyvoeding bevat daarom andere voedingsstoffen dan een voeding voor volwassen honden. Zo kreeg je puppy veel antilichamen binnen via de eerste moedermelk (colostrum) om het immuunsysteem op peil te houden. X-Small Puppy bevat een optimaal eiwitgehalte en vitamine C en E die het immuunsysteem sterk houden. Daarnaast zorgen de toegevoegde omega 3-vetzuren (DHA) voor een gezonde ontwikkeling van de hersenen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten blijft de darmflora in balans en creëer je een gezonde spijsvertering. Natuurlijk is ook rekening gehouden met het energiegehalte van jonge honden. Het optimale energiegehalte voorziet jouw jonge van alle energie die hij of zij nodig heeft. Als laatste is de vorm van de brok ook belangrijk. De brokjes zijn speciaal ontworpen voor de kleine kaken van je hond. Zo kan je pup de brokjes makkelijk oppakken en kauwen. Wanneer je pup rond de 10 maanden oud is, zullen zijn voedingsbehoeftes weer veranderen. Je hond heeft dan een voeding nodig die past bij de volwassen kat. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van ongeveer 10 maanden over te stappen op producten voor volwassen honden van Royal Canin; zoals Royal Canin X-Small Adult. Royal Canin X-Small Puppy in het kort: * Voor puppy's van zeer kleine rassen tot 10 maanden oud * Aangepast eiwitgehalte voor de spieren en groei * Vitamines C en E voor een sterk immuunsysteem * Prebiotica (MOS) voor een gezonde en evenwichtige darmflora * Kleine brokken die makkelijk te eten zijn Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin X-Small Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550793636
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
ROYAL CANIN SHN X-Small Puppy 3kg
€ 25,69
ROYAL CANIN SHN X-Small Puppy 3kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
ROYAL CANIN SHN X-Small Puppy 3kg
€ 25,69
ROYAL CANIN SHN X-Small Puppy 3kg bestellen
Royal Canin X-Small Puppy hondenvoer 3 kg
€ 25,90
Royal Canin X-Small Puppy hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin X-Small Puppy - 3 kg
€ 26,05
Royal Canin X-Small Puppy - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin X-Small - Puppy-Hondenvoer - 3 kg
€ 27,08
Royal Canin X-Small - Puppy-Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: