Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin X-Small Adult 8+ 3 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Royal Canin X-Small Adult 8+ 3 kg

Royal Canin X-Small Adult 8+ 3 kg

19,99 - 29,80
Bestel nu direct voor € 19,99

Royal Canin X-Small Adult 8+ is geschikt voor zeer kleine honden met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd. De voedingsstoffen in Royal Canin X-Small Adult 8+ zijn zeer geschikt voor honden, zoals de jouwe, die de eerste symptomen van ouder worden vertonen. Een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels, zoals psyllium, helpen samen met de uitermate goed verteerbare eiwitten in Royal Canin X-Small Adult 8+ bij een goede darmpassage. Royal Canin X-Small Adult 8+ ondersteunt de gezonde urinewegen van jouw zeer kleine hond. De kleine en makkelijk te kauwen brokjes zijn perfect voor je kleine hond. Zelfs de meest kieskeurige eter kan de smaak en geur ervan niet weerstaan. Royal Canin X-Small Adult 8+ in één overzicht: Compleet voer voor honden van kleine rassen (tot 4 kg) vanaf de leeftijd van 8 jaar Speciale receptuur De samenstelling is speciaal op maat gemaakt voor oudere honden van kleine rassen. Makkelijk te kauwen De brokken bevorderen de kaakspieren in goede mate zonder ze te belasten. Licht verteerbaar: dankzij speciaal geselecteerde eiwitten en voedingsvezels wordt een gezonde darmactiviteit optimaal bevorderd Urinewegenfunctie: de speciale samenstelling van voedingsstoffen kan de gezondheid van de urinewegen en de urinewegenfunctie ondersteunen Omega-3-vetzuren: EPA DHA kunnen de gezondheid van de huid en vacht ondersteunen Optimale acceptatie: door een specifieke aanpassing van de brokken aan honden van zeer kleine rassen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin X-Small Adult 8 + eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het juiste natvoer voor Royal Canin X-Small Adult 8+ is hier te vinden: Royal Canin Mini Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer is een complete droogvoeding voor zeer kleine honden tot 4 kg, vanaf een leeftijd van 8 jaar oud. * Ondersteunt de vitaliteit * Draagt bij aan de gezondheid van de urinewegen * Zeer smakelijke, kleine brokjes (Brekz.nl)

Royal Canin X-Small Adult 8+ - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw zeer kleine volwassen hond Ook nu hij wat ouder wordt, blijft een uitgebalanceerde voeding voor jouw kleine hond belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. X-Small Adult 8+ van Royal Canin is geschikt voor zeer kleine honden met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd. Gezond ouder worden De exclusieve samenstelling van antioxidanten in deze voeding helpt om de vitaliteit van zeer kleine honden te behouden. De voedingsstoffen in Royal Canin X-Small Adult 8+ ondersteunen je volwassen hond bij de eerste tekenen van veroudering. Een uitgebalanceerde inname van voedingsvezels, waaronder psyllium, in X-Small Adult 8+ helpt samen met de uitermate goed verteerbare L.I.P.-eiwitten bij een goede darmpassage en dragen bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. De voedingsstoffen in deze voeding zijn zeer geschikt voor honden die de eerste symptomen van ouder worden vertonen. De kleine en makkelijk te kauwen brokjes zijn perfect voor je kleine hond. Zelfs de meest kieskeurige eter kan de smaak en geur ervan niet weerstaan. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin X-Small Adult 8+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin X-Small Adult 8+ is verkrijgbaar in 500 gr, 1,5 kg en 3 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor oudere zeer kleine honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo Speciaal voor de kleinere hondjes van 8 jaar en ouder is er de Royal Canin X-Small Adult 8+. Deze hondenbrokken zijn speciaal samengesteld om kleinere hondenrassen tot 4 kg zo gezond en vitaal mogelijk te houden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550831352
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg X-Small Adult 8 + Royal Canin Size Hondenvoer
€ 22,98
3kg X-Small Adult 8 + Royal Canin Size Hondenvoer bestellen
Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer 3 kg
€ 24,90
Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin X-Small Adult 8+ - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,55
Royal Canin X-Small Adult 8+ - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin X-Small Adult 8+ - 3 kg
€ 28,80
Royal Canin X-Small Adult 8+ - 3 kg bestellen
Royal Canin X-Small Adult 8+ - Hondenvoer - 3 kg
€ 29,80
Royal Canin X-Small Adult 8+ - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin X-Small Adult 8+ - Hondenvoer - 3 kg
€ 29,80
Royal Canin X-Small Adult 8+ - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: