Royal Canin West Highland White Terriër Adult 3 kg

21,820 - 31,700
Bestel nu direct voor € 21,82

Royal Canin Adult West Highland White Terriër hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor de helderwitte vacht van de volwassen West Highland White Terriër. * Ondersteunt gezonde huid en vacht * Voor kieskeurige honden * Exclusieve brok voor een gezond gebit (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen West Highland White Terrier (Westie) vanaf 10 maanden.Royal Canin West Highland White Terriër Adult is speciaal samengesteld voor volwassen honden van het ras West Highland White Terriër. Dit smakelijke droogvoer draagt bij aan het voeden van de huid en het behouden van een gezonde, glanzende en helderwitte vacht. (Medpets.nl)

Royal Canin West Highland White Terrier Adult - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Westie Klein van formaat, maar vol met energie. De West Highland White Terriër of Westie is één van de meest populaire rassen binnen de terriërgroep. Royal Canin West Highland White Terrier Adult is geschikt voor Westies vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen West Highland White Terriër in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De bijzondere ruige witte vacht van jouw Westie heeft ondersteuning nodig om de kwaliteit van zijn vacht en de gezondheid van zijn huid te behouden. Daarom bevat Royal Canin West Highland White Terrier Adult een specifiek complex aan voedingsstoffen en de Omega 3-vetzuren EPA en DHA die de gezondheid van de huid en de vacht van jouw Westie helpen te behouden. Ook heeft de West Highland White Terriër een ruwe vacht en een gevoelige huid en daarom bevat deze voeding specifieke aminozuren ter ondersteuning van de haargroei en vetzuren uit bernagieolie en lijnzaad ter ondersteuning van de gezonde huid. Een voeding die het gebit ondersteunt is belangrijk voor het in stand houden van de gezonde tanden en kiezen van jouw hond. Dankzij de toegevoegde calciumvangers helpen de brokjes de vorming van tandsteen te verminderen. Daarnaast is deze brok geschikt voor zelfs de meest kieskeurige eter en is dankzij de combinatie aan uitzonderlijke smaken extra smakelijk! Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin West Highland White Terrier Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin West Highland White Terrier Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 3 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550811774
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult West Highland White Terrier hondenvoer 3 kg
€ 24,77
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin West Highland White Terrier Adult - 3 kg
€ 28,70
Royal Canin West Highland White Terrier Adult 3 KG
€ 29,07
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin West Highland White Terrier Adult 3 KG
€ 29,07
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin West Highland White Terrier Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 29,10