Royal Canin Veterinary Care Neutered Satiety Balance Kat 12 kg

98,490 - 217,950
Bestel nu direct voor € 98,49

Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw kat veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je kat verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Als je jouw kat wilt helpen haar optimale lichaamsgewicht te behouden, is Royal Canin Neutered Satiety Balance droogvoer voor katten een uitstekende keuze. Je krijgt een complete voeding speciaal voor gesteriliseerde en gesteriliseerde katten, met een gematigd vet- en caloriegehalte om te helpen bij gewichtscontrole en het gemakkelijker te maken een ideaal gewicht te behouden. Royal Canin Expert Neutered Satiety Balance droogvoer voor katten wordt gekenmerkt door een hoog aandeel oplosbare en onoplosbare vezels, die kunnen helpen de eetlust te reguleren en een aangenaam gevoel van verzadiging na de maaltijd te creëren. Dankzij de heerlijke smaak wordt het kattenvoer door vele katten gemakkelijk geaccepteerd. Royal Canin Expert Neutered Satiety Balance droogvoer voor katten in één oogopslag: Volledig droogvoer voor gesteriliseerde en gesteriliseerde katten. Speciaal recept: evenwichtige voedingsstoffenmix, perfect aangepast aan de voedingsbehoeften van katten na castratie/sterilisatie Gewichtsbeheersing: matig calorie- en vetgehalte ter ondersteuning van gewichtsbeheersing, vergemakkelijkt het behoud van het ideale gewicht Goed verzadigingsvermogen: rijk aan oplosbare en onoplosbare vezels, eetlustregulerend en goed verzadigend Passend eiwitgehalte: kan helpen bij de opbouw en het behoud van spiermassa S/O-index: ter ondersteuning van de urinewegen Smakelijk: goed geaccepteerd door veel katten (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Neutered Satiety Balance - Kattenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Behoud het optimale gewicht na castratie Het is voor katten net zo belangrijk als voor mensen om een gezond gewicht te hebben. Dieren worden nou eenmaal een stuk ouder bij een optimaal gewicht. Is je kat gecastreerd of gesteriliseerd? En heeft je kat last van een continu hongergevoel? Probeer dan Royal Canin Neutered Satiety Balance. Een gezond gewicht is van levensbelang Wanneer een kat gecastreerd of gesteriliseerd is, verandert zijn voedingsbehoefte. Je kat heeft namelijk minder calorieën nodig dan voorheen, maar hij kan nog wel even veel eetlust hebben. Sommige katten krijgen zelfs meer eetlust na de castratie. Hierbij ontstaat het risico dat je kat te veel eet en te zwaar wordt. Neutered Satiety Balance is geschikt voor gecastreerde/gesteriliseerde katten tot 7 jaar oud en bevat voedingsvezels en een vezel-eiwitverhouding die ervoor zorgen dat je kat sneller verzadigd is. Je kat krijgt zo alle benodigde voedingsstoffen binnen, zonder dat hij blijft zeuren om eten. Ook bevat het voer een matig vet- en caloriegehalte zodat je kat zijn optimale gewicht behoudt. Naast het gewicht, helpt de voeding ook ter ondersteuning van gezonde urinewegen. De brokken creëren een ongunstig pH-milieu voor de vorming van urinestenen. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Behoud van ideale gewicht na castratie/sterilisatie * Continu hongergevoel (verzadigend) * Overgewicht (obesitas) Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Expert Neutered Satiety Balance kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde of gecastreerde katten tot 7 jaar. * Verlaagd caloriegehalte * Stimuleert een verzadigd gevoel * Helpt het ideale gewicht te behouden (Brekz.nl)



Categorie
EAN(s)
3182550799669
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Neutered Satiety Balance Royal Canin Veterinary Kattenvoer
€ 98,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Neutered Satiety Balance - tot 7 jaar - Kattenvoer - 12 kg
€ 99,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Neutered Satiety Balance - Kattenvoer - 12 kg
€ 107,99
Royal Canin Expert Neutered Satiety Balance kattenvoer 12 kg
€ 111,25