Royal Canin VCN Senior Large Hond 10 kg

66,250 - 67,800
Bestel nu direct voor € 66,25

Royal Canin Expert Mature Consult Medium Dogs hondenvoer is een voeding die speciaal ontwikkeld is voor oudere honden van een middelgroot ras. * Ondersteunt de orgaanfunctie's * Makkelijk verteerbaar * Gezonde en smakelijke maaltijd (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Medium Dog Senior Consult Mature - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde senior met Royal Canin Vet Care Nutrition Goede voeding is heel belangrijk om je hond gezond te houden. Royal Canin Mature Consult Medium Dogs is een voeding voor senior honden van middelgrote rassen die de huid en spijsvertering van jouw hond zo goed mogelijk ondersteunt. De innovatieve voeding houdt rekening met de leeftijd en het formaat van het dier, maar ook met gezondheidsrisico's en gevoeligheden waardoor je huisdier zijn hele leven in een optimale conditie en gezondheid kan blijven. Houd je senior vitaal Deze voeding is bedoeld voor honden die niet met een specifiek veterinair probleem rondlopen, maar wanneer je toch de gezondheid van je hond extra wilt ondersteunen. Mature Consult Medium Dogs houdt de huid gezond, zorgt voor een glanzende vacht en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Bij de seniorvariant ligt er extra nadruk op gezonde spieren en het houdt rekening met ouderdomsverschijnselen. De brok is geschikt voor senior honden vanaf 7 jaar van middelgrote rassen (volwassen gewicht van 10 tot 25 kg). Deze voeding kan je gebruiken bij: * Ondersteuning van de huid, de vacht en de spijsvertering * Ondersteuning van de weerstand Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor middelgrote, oudere honden vanaf 7 jaar Royal Canin VCN - Mature Consult Medium Dog is voeding voor middelgrote honden vanaf 7 jaar. De brokken ondersteunen de huid, vacht en spijsvertering van uw hond. (Medpets.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550782043
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Expert Mature Consult Medium Dogs hondenvoer 10 kg
€ 66,25
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Medium Dog Senior Consult Mature - Hondenvoer - 10 kg
€ 66,35
Royal Canin Medium Dog Senior Consult Mature - vanaf 7 jaar - Hondenvoer - 10 kg
€ 66,35
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Dog Senior Consult Mature - vanaf 7 jaar - Hondenvoer - 10 kg
€ 66,35
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin VCN - Mature Consult Medium Dog - 10 kg
€ 71,75