Royal Canin VCN Pediatric Junior Small Dog Hond 4 kg

Royal Canin VCN Pediatric Junior Small Dog Hond 4 kg

29,95 - 31,65
Bestel nu direct voor € 29,95

Royal Canin VCN Pediatric Junior Small Dog is een voeding voor pups tussen de 2 en 10 maanden oud, met een volwassen gewicht tot 10 kg. De brokken voorzien de pup in de energiebehoefte die ze nodig hebben tijdens het opgroeien. Let op: Dit product is binnenkort helaas niet meer leverbaar. Royal Canin adviseert u om over te stappen op het vergelijkbare product: Royal Canin Mini Puppy hondenvoer (). (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Small Dog Junior - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde pup met Royal Canin Vet Care Nutrition Goede voeding is heel belangrijk om je hond gezond te houden. VCN (Vet Care Nutrition) Small Dog Junior is een voeding voor jonge honden van kleine rassen die de huid en spijsvertering van jouw hond zo goed mogelijk ondersteunt. Royal Canin Vet Care Nutrition Small Dog Junior is te verkrijgen als 2 kg en 4 kg zak. De Royal Canin Vet Care Nutrition range gaat net een stapje verder dan de normale Royal Canin voedingen. Deze innovatieve voedingen houden rekening met de leeftijd en het formaat van het dier, maar ook met gezondheidsrisico's en gevoeligheden waardoor je huisdier zijn hele leven in een optimale conditie en gezondheid kan blijven. Houd je pup vitaal Deze voeding is bedoeld voor honden die niet met een specifiek veterinair probleem rondlopen, maar wanneer je toch je de gezondheid van je hond extra wilt ondersteunen. VCN houdt de huid gezond, zorgt voor een glanzende vacht en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Dit is mogelijk door een combinatie van goed verteerbare eiwitten, voedingsvezels, rijst en visolie. De brok is geschikt voor jonge honden van 2 tot 12 maanden oud van kleine rassen (volwassen gewicht tot 10 kg). Deze voeding kan je gebruiken bij: * Ondersteuning van de huid, de vacht en de spijsvertering * Vanaf 2 tot 12 maanden oud * Ondersteuning van de weerstand Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Samenstelling Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, gedehydreerd varkenseiwit, tarwemeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, tarwegluten*, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn. Nutritionele analyse Ruw eiwit: 29.00 %, Ruw vet: 20.00 %, Ruwe as: 6.90 %, Ruwe celstof: 1.20 %. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor energiebehoefte van pups van kleine rassen tot 10 kilo. Royal Canin VCN - Pediatric Junior Small Dog is een voeding voor pups van minder dan 10 kg en met een leeftijd tussen de 2 en 10 maanden. De brokken voorzien de jonge hond in de energiebehoefte die ze nodig hebben tijdens het opgroeien. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550760201
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin VCN Pediatric Junior Small Dog hondenvoer 4 Kg
€ 29,95
Royal Canin VCN Pediatric Junior Small Dog hondenvoer 4 Kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Small Dog Junior - Hondenvoer - 4 kg
€ 29,99
Royal Canin Veterinary Diet Small Dog Junior - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Royal Canin Small Dog Junior - van 2 t/m 10 maanden - Hondenvoer - 4 kg
€ 31,65
Royal Canin Small Dog Junior - van 2 t/m 10 maanden - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Small Dog Junior - van 2 t/m 10 maanden - Hondenvoer - 4 kg
€ 31,65
Royal Canin Small Dog Junior - van 2 t/m 10 maanden - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin VCN Pediatric - Small Dog Junior - 4 kg
€ 34,35
Royal Canin VCN Pediatric - Small Dog Junior - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: