Royal Canin Urinary U/C Low Purine Hond 2 kg

22,950 - 69,750
Bestel nu direct voor € 22,95

Dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen van volwassen honden. Royal Canin Urinary U/C Low Purine is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van aandoeningen van de lagere urinewegen. (Medpets.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Urinary U/C hondenvoer is een complete en hoogwaardige gezondheidsvoeding die speciaal ontwikkeld is voor honden met urinewegproblemen. * Speciale dieetvoeding * Helpt vorming van blaasstenen verminderen * Helpt gezond weefsel beschermen (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Urinary U/C - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde blaas voor iedere hond Blaasproblemen komen veel voor bij honden en katten. Deze problemen zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid van je hond. Royal Canin Urinary U/C is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de urinewegproblemen bij o.a. cystine- en uraatstenen. Geadviseerde gebruiksduur: ten hoogste 6 maanden ter vermindering van uraatsteenvorming, maar levenslang bij blijvende verstoring van het urinezuurmetabolisme. Aanvankelijk ten hoogste 1 jaar ter vermindering van cystinesteenvorming. Blaasproblemen bij de hond Urinewegaandoeningen kunnen zich op meerdere plekken voordoen in de urinewegen van de hond, zoals in de blaas zelf, maar ook in de urineleiders of urinebuis. Als er in de urine zelf kristallen ontstaan, krijgt je hond last van blaasstenen. Gelukkig kan voeding invloed uitoefenen op de vorming van deze kristallen door middel van de zuurgraad van de urine en de samenstelling van mineralen. Urinary U/C ondersteunt de urinewegen op meerdere manieren. Door het beperkte eiwitgehalte wordt het risico op de vorming van cystinestenen verminderd. De eiwitten die wel gebruikt zijn, bevatten een laag purinegehalte om zo ook de vorming van uraatstenen te verminderen. De huid wordt met deze voeding ook ondersteund; een specifieke combinatie van vitaminen en een aminozuur beperkte het waterverlies door de huid en ondersteunt zo de barrièrefunctie. Als laatste worden vrije radicalen geneutraliseerd door een antioxidantencocktail. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Preventie van terugkerende metabole urinewegstenen * Onderhoud bij verhoogd risico op metabole urinewegstenen * Ondersteuning bij leishmaniatherapieDeze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Gelijktijdig gebruik van urineverzurende middelen * Drachtige en zogende teefjes Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
EAN(s)
3182550748292
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary UC hond Low Purine - 2 kg
€ 26,90
Royal Canin Urinary U/C Low Purine - Hondenvoer - 2 kg
€ 26,90
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary U/C Low Purine - Hondenvoer - 2 kg
€ 26,90
Royal Canin Veterinary Urinary U/C hondenvoer 2 kg
€ 27,20
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Urinary U/C - Hondenvoer - 2 kg
€ 27,98