Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Sterilised 12+ 4 kg
Thursday, 28 March 2024

Royal Canin Sterilised 12+ 4 kg

43,310 - 126,490
Bestel nu direct voor € 43,31

Royal Canin Ageing Sterilised 12+ kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde of gecastreerde katten vanaf 12 jaar. Dit speciale voer voldoet aan de behoefte van de kat op leeftijd. * Helpt uw kat om mooi op gewicht te blijven * Ondersteunt de nierfunctie * Ondersteunt de urinewegen (Brekz.nl)

Jouw gesteriliseerde kat heeft een complete en uitgebalanceerde voeding nodig ter ondersteuning van haar gezondheid tijdens haar seniorjaren. Royal Canin Ageing Sterilised 12+ is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw gesteriliseerde seniorkat in het achterhoofd. Als katten ouder worden, bewegen ze vaak minder, met name als ze gesteriliseerd zijn zoals jouw kat. Dit kan leiden tot een ongewenste toename van het lichaamsgewicht. Royal Canin Ageing Sterilised 12+ bevat een matige hoeveelheid vet dat je kat helpt haar ideale lichaamsgewicht te bewaren. Ons ‘healthy ageing complex’ bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, zoals lycopeen en omega 3 vetzuren, dat helpt de gezonde lichaamsfuncties van je kat te ondersteunen tijdens het ouder worden. De omega 3 vetzuren in Royal Canin Ageing Sterilised 12+ helpen de gezonde gewrichten te ondersteunen. Dankzij een aangepast fosforgehalte helpt Royal Canin Ageing Sterilised 12+ de gezonde nierfunctie van jouw seniorkat te ondersteunen. Het is belangrijk dat de voeding de urinewegen van je kat ondersteunt. Daarom bevat Royal Canin Ageing Sterilised 12+ specifieke voedingsstoffen die de gezonde urinewegen helpen te ondersteunen. Royal Canin Senior Ageing Sterilised 12+ in een overzicht: Afgestemd droogvoer voor oudere, gecastreerde katten vanaf 12 jaar Ideale ondersteuning op oudere leeftijd De speciale formule kan je oudere, gesteriliseerde kat helpen om zijn ideale gewicht en vitale functies te behouden. Aangepast dieet De speciale brokken zijn ontworpen voor oudere katten, zijn gemakkelijk op te pakken, stimuleren kauwen en kunnen zo de mond- en tandhygiëne bevorderen. Gewichtsverbruik: verminderd vet kan het ideale gewicht bevorderen Healthy Ageing Complex: antioxidantcomplex met Lycopene Omega-3 vetzuren voor een gezond verouderingsproces Ondersteuning van de nierfunctie door aangepast fosforgehalte Gezonde botten en gewrichten: kan worden bevorderd door omega-3-vetzuren Urinaire gezondheid: door aangepast mineraalgehalte Licht verteerbaar: met L.I.P.-eiwitten Royal Canin Ageing +12 als natvoer Omdat ook bij katten smaken verschillen is Royal Canin Ageing 12+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke saus of sappige gelei. Er is ook een droogvoeding met heerlijke krokante brokjes beschikbaar voor niet gesteriliseerde katten. Royal Canin Ageing 12+ in Saus Royal Canin Ageing 12+ in Gelei Royal Canin kwaliteitsbehoefte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Ageing Sterilised 12+ eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Ageing Sterilised 12+ Katten die gesteriliseerd of gecastreerd zijn krijgen een verandering in de stofwisseling. Hierdoor heeft jouw kat minder calorieën nodig, maar de eetlust kan toenemen. De kans op overgewicht neemt hierdoor toe. Speciaal voor deze katten is er de Ageint Sterilised 12+ van Royal Canin. Dit voer is geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten van 12 jaar en ouder. De voeding draagt bij aan het gewichtsbehoud, de vitaliteit en het ondersteunen van de nierfunctie en urinewegen. Eigenschappen Speciaal droogvoer voor gesteriliseerde en gecastreerde katten van 12 jaar en ouder Draagt bij aan de vitaliteit van ouder wordende katten Draagt bij aan het behoud van een ideaal lichaamsgewicht door het gebruik van minder calorieën Ondersteunt de nierfunctie door het gebruik van hoogwaardige eiwitten van goede kwaliteit Ondersteunt de urinewegen door het gebruik van een hoog mineraalgehalte Geschikt voor: Gesteriliseerde en gecastreerde katten van 12 jaar en ouder Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2 of 4 kg Samenstelling Maïs, isolaat van plantaardige eiwitten, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, maïsgluten, dierlijke vetten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, mineralen, visolie, sojaolie, gist en delen daarvan, tomaat (bron van lycopeen), Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 15%, ruwe as: 5,4%, ruwe celstof: 4,9%, fosfor: 0,6 g, lycopeen: 6,5 mg, ruw eiwit: 30%, omega-3 vetzuren: 10,9 g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 19000.00 IE/kg, vitamine D3: 700.00 IE/kg, E1 (ijzer): 40.00 mg/kg, E2 (jodium): 4.00 mg/kg, E4 (koper): 12.00 mg/kg, E5 (mangaan): 52.00 mg/kg, E6 (zink): 154.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.07 mg/kg. (Medpets.nl)

Royal Canin Ageing Sterilised 12+ - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw gecastreerde oudere kat Jouw gesteriliseerde kat heeft een complete en uitgebalanceerde voeding nodig ter ondersteuning van haar gezondheid tijdens haar seniorjaren. Ageing Sterilised 12+ van Royal Canin is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw gesteriliseerde seniorkat in het achterhoofd. Gezond ouder worden Als katten ouder worden, bewegen ze vaak minder, met name als ze gesteriliseerd zijn zoals jouw kat. Dit kan leiden tot een ongewenste toename van het lichaamsgewicht. Royal Canin Ageing Sterilised 12+ bevat een matige hoeveelheid vet dat je kat helpt haar ideale lichaamsgewicht te bewaren. Het healthy ageing complex van Royal Canin bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, zoals lycopeen en Omega 3-vetzuren, dat helpt de gezonde lichaamsfuncties van je kat te ondersteunen tijdens het ouder worden. De Omega 3-vetzuren helpen ook de gezonde gewrichten te ondersteunen. Dankzij een aangepast fosforgehalte helpt Ageing Sterilised 12+ de gezonde nierfunctie van jouw seniorkat te ondersteunen. Ook bevat deze voeding specifieke voedingsstoffen die de urinewegen de ondersteuning geven die ze nodig hebben. Omdat ook bij katten smaken verschillen is Royal Canin Ageing 12+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke saus of sappige gelei. Er is ook een droogvoeding met heerlijke krokante brokjes beschikbaar voor niet gesteriliseerde katten. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Ageing Sterilised 12+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Ageing Sterilised 12+ is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg en 4 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)





Categorie
EAN(s)
3182550805407
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ageing Sterilised 12+ - Kattenvoer - 4 kg
€ 43,31
Royal Canin Ageing Sterilised 12+ kattenvoer 4 kg
€ 43,95
Thuiswinkel Waarborg
4kg Sterilised 12+ Royal Canin Kattenvoer
€ 44,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ageing Sterilised 12+ - 4 kg
€ 48,55
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ageing Sterilised 12+ - Kattenvoer - 4 kg
€ 50,95