Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Shih Tzu 24 Adult 1,5 kg
zaterdag, 25 september 2021
Royal Canin Shih Tzu 24 Adult 1,5 kg

Royal Canin Shih Tzu 24 Adult 1,5 kg

12,50 - 21,80
Bestel nu direct voor € 14,99

Royal Canin Shih Tzu 24 Voeding voor volwassen Shih Tzu s vanaf 10 maanden.Door zijn grote, ronde ogen kijkt de Shih Tzu altijd bijzonder levendig en verwachtingsvol. Zijn elegante pluimstaart en unieke vacht maken van hem... (Dierenwinkelxl.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Shih Tzu vanaf 10 maanden Royal Canin Shih Tzu Adult is rasspecifieke voeding voor je volwassen Shih Tzu vanaf 10 maanden oud. Deze hondenbrokken zijn specifiek samengesteld voor de grootte van de kaken van je Shih Tzu. Dit voer ondersteunt de spijsvertering en zorgt het voor een mooie, glanzende vacht. (Medpets.nl)

Royal Canin Shih Tzu Adult - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Shih Tzu Ieder hondenras heeft zijn eigen specifieke voedingsbehoeften. Het is belangrijk dat de voeding die jij je Shih Tzu voorzet voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Shih Tzu Adult is geschikt voor Shih Tzu's vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Shih Tzu in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De overvloedige vacht met lang vol haar van de Shih Tzu is één van zijn belangrijkste kenmerken. Naast regelmatige vachtverzorging kan ook voeding de gezondheid van de vacht ondersteunen. Royal Canin Shih Tzu Adult bevat een specifieke combinatie van voedingsstoffen die de gezondheid van de huid van jouw Shih Tzu helpen te behouden en de vacht verzorgen. Deze formule bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA, en is daarnaast verrijkt met bernagieolie. Deze vetzuren spelen een rol in de ondersteuning van de gezonde huid en vacht van jouw hond. De voeding bevat calciumvangers die de vorming van tandsteen helpen verminderen. De voeding ondersteunt de spijsvertering door bij te dragen aan de vermindering van de ontlasting. Daarnaast helpt het ook de geur te verminderen! De Shih Tzu is kortschedelig: zijn schedel is breder dan lang. De brokjes zijn speciaal ontwikkeld voor de Shih Tzu. De vorm en grootte zijn zo aangepast dat deze gemakkelijk voor je hond zijn op te pakken en te kauwen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Shih Tzu Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Shih Tzu Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 7,5 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Adult Shih Tzu hondenvoer is een diervoeder voor de Shih Tzu vanaf 10 maanden.  * Ondersteunt de vacht en huid * Helpt gebitsproblemen en tandsteen voorkomen * Beperkt de geur van ontlasting (Brekz.nl)

Voor volwassen Shih Tzu's vanaf 10 maandenDoor zijn grote, ronde ogen kijkt de Shih Tzu altijd bijzonder levendig en verwachtingsvol. Zijn elegante pluimstaart en unieke vacht maken van hem een opvallende verschijning. Het weelderige en zijde zachte haar moet zorgvuldig verzorgd worden.Een gevoelige huidAllergische reacties zijn een belangrijke reden voor een Shih Tzu om een bezoek aan de dierenarts te brengen. Hij is extra gevoelig voor vlooien, stuifmeel en mijten. Deze kunnen klachten veroorzaken die variren van lichte jeuk tot ernstige irritatie.Verzorging van zijn unieke, weelderige vachtDe Shih Tzu heeft een lange, dikke vacht met een dichte ondervacht die heerlijk zacht aanvoelt. Dit is een van de karakteristieke kenmerken van de hond. De vacht moet dagelijks worden geborsteld om klitten en vuil te verwijderen.Hoge levensverwachtingDe gemiddelde levensverwachting van de Shih Tzu is ruim 13 jaar en de hond kan makkelijk 15 tot 17 jaar worden. Oudere honden kunnen echter wel problemen met hun nieren, hart, gewrichten of ogen krijgen.Typisch kortschedeligEen grote, ronde kop, een platte schedel, sterke kaken en een korte neus zijn de kenmerken van kortschedelige honden. Door de plaatsing van hun tanden in de kaak kunnen ze problemen krijgen met kauwen en lopen ze meer risico op gebitsproblemen. Deze kunnen leiden tot verlies van tanden of erger.Healthy skin&beautiful coatDe huid heeft een beschermende functie. Bij allergische reacties kan de huid gerriteerd raken. Het huidcomplex en EPA/DHA ondersteunen daarom de gezondheid van de huid. Shih Tzu 24 Adult draagt bij aan een glanzende vacht door een combinatie van bernagieolie, biotine, vitamine A en zink.TandsteenreductieHelpt het ontstaan van tandsteen te beperken door het gebruik van'calciumvangers'en door middel van het schurende effect van de speciale brokjes.Beperking van ontlasting en geurHelpt de hoeveelheid en geur van de ontlasting te beperken.Brok speciaal voor kortschedelige kaakEen brok die dankzij de speciale vorm makkelijker in de bek te nemen is en het kauwen stimuleert. Zo eet hij langzamer en wordt zijn mondhygine verbeterd. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550743228
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Shih Tzu Adult
€ 14,99
Royal Canin - Shih Tzu Adult bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Shih Tzu Adult - 1,5 kg
€ 16,45
Royal Canin Shih Tzu Adult - 1,5 kg bestellen
Royal Canin Shih Tzu Adult - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 16,55
Royal Canin Shih Tzu Adult - Hondenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Shih Tzu Adult - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 16,55
Royal Canin Shih Tzu Adult - Hondenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Shih Tzu Adult - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 16,58
Royal Canin Shih Tzu Adult - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Royal Canin Adult Shih Tzu hondenvoer 1,5 kg
€ 16,90
Royal Canin Adult Shih Tzu hondenvoer 1,5 kg bestellen
Royal Canin Shih Tzu Adult 24 1,5 kg
€ 25,70
Royal Canin Shih Tzu Adult 24 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: