Royal Canin Selection Croc Evolution 20 kg

Royal Canin Selection Croc Evolution 20 kg

47,99 - 58,25
Bestel nu direct voor € 47,99

Menig hondenbezitter heeft een voorkeur voor compleetvoer voor zijn hond. Dit voer is bereid met alle essentiële voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft voor een gezond leven. Het voer is erg goed verteerbaar en draagt bovendien bij aan een goede conditie. In onze moderne samenleving is de typische levensstijl eerder weinig actief, zowel voor mensen als voor honden. Dit leidt dan ook steeds vaker tot overgewicht. Om het ideale gewicht van jouw hond in stand te houden, is het belangrijk om een evenwichtig voer te gebruiken. Royal Canin Selection Croc Hondenvoer bevat alles wat jouw hond nodig heeft en lekker vindt, het ruikt heerlijk en smaakt lekker. Royal Canin Selection Croc Hondenvoer in één oogopslag: Enkelvoer voor volwassen honden Geheel evenwichtig recept Erg goed verteerbaar: geselecteerde proteïnen en een gereduceerd zetmeelgehalte ondersteunen een optimale werking van de spijsvertering Darmflora in balans: uitgebalanceerde verhouding van verschillende vezels helpt bij het aansterken van het verteringsstelsel Ideale gewicht behouden: optimale balans tussen proteïnen en vet (14% vetgehalte) Vorm van de brokken: ideaal in grootte en structuur (Zooplus.nl)

Royal Canin Selection Croc - Hondenvoer - 20 kg direct bestellen in onze webshop! Een fijne basisbrok voor jouw volwassen hond Als je op zoek bent naar een eenvoudige maar volledige onderhoudsvoeding voor volwassen honden, zoek dan niet verder dan Selection Croc van Royal Canin. Deze brok is dankzij de textuur en vorm geschikt voor honden in allerlei soorten en maten. Voor een sterk en gezond lichaam De voedingsbehoeften verschillen per hond, afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau. Een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen zorgt voor een betere darmbalans en optimale opname van voedingsstoffen en daarmee draagt het bij aan de gezondheid en vitaliteit van je hond. Selection Croc zorgt voor een goede verteerbaarheid dankzij geselecteerde eiwitten en specifieke vezels. De mix van 30 voedingsstoffen zorgt voor een zeer smakelijke en volledige voeding. Selection Croc bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen zonder onnodige toevoegingen of kunstmatige kleurstoffen om de lichaamsconditie van je hond in vorm te houden. Om de kwaliteit van Selection Croc te waarborgen worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Selection Croc eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Selection Croc bevat 20 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Selection Croc bevat alles wat uw hond nodig heeft. De mix van voedingstoffen, grootte en structuur maken dit voer een goede en gezonde keuze voor elke hond en elk ras. Het voer draagt bij aan een goede conditie. * Voor elke volwassen hond * Goed verteerbaar en ondersteunt darmflora * Relatief laag vetgehalte (14%) stimuleert een gezond gewicht (Brekz.nl)

Royal Canin Selection Croc is uitgebalanceerd hondenvoer dat alle voedingsstoffen bevat die jouw volwassen hond nodig heeft! (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550400374
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
20kg Selection Croc Royal Canin Club Selection Hondenvoer
€ 47,99
20kg Selection Croc Royal Canin Club Selection Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Selection Croc - Hondenvoer - 20 kg
€ 49,99
Royal Canin Selection Croc - Hondenvoer - 20 kg bestellen
Royal Canin Dog Selection Croc 20kg
€ 49,99
Royal Canin Dog Selection Croc 20kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dog Selection Croc 20kg
€ 49,99
Royal Canin Dog Selection Croc 20kg bestellen
Royal Canin Selection Croc hondenvoer 20 kg
€ 53,95
Royal Canin Selection Croc hondenvoer 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Selection Croc - 20 kg
€ 58,25
Royal Canin Selection Croc - 20 kg bestellen
Bekijkt u ook: