Royal Canin Satiety Dog 12 kg

Royal Canin Satiety Dog 12 kg

65,69 - 76,95
Bestel nu direct voor € 59,19

Veel honden hebben last van overgewicht. De reden is meestal overmatige toevoer van energie bij gelijktijdig minder energiebehoefte. Veel honden leven tegenwoordig in huis, waardoor ze onvoldoende beweging krijgen en daardoor minder energie nodig hebben voor het behoud van hun lichaamsfuncties. Het welzijn van je hond kan door overgewicht zeer worden beïnvloed. Daarnaast wordt de gezondheid van je hond geriskeerd en neemt de levensverwachting significant af. Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management is een gebalanceerd compleet dieetvoer voor honden vanaf 1 jaar die overgewicht hebben. Dit droogvoer kan ook gegeven worden bij hyperlipidemie en diabetes mellitus. Om dit doel te bereiken bevat het voer maar een laag energiegehalte zodat je je hond dezelfde hoeveelheid voer kan geven. Het verzadigende gevoel van Satiety Weight Management wordt verzorgd door een hoog eiwitgehalte gecombineerd met een groot aandeel aan vezels. Speciale functionele ingrediënten helpen bovendien om de overbelaste gewrichten en botten te ondersteunen. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts geschieden. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Indicaties: Adipositas Diabetes mellitus Gewichtsbehoud Hyperlipidemie Contra-indicaties: Zwangere of zogende teefjes - puppy's Chronische ziektes, waarbij een verhoogd energiegehalte vereist wordt Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management in één oogopslag: Hoog eiwitgehalte: het verhoogde aandeel aan eiwitten kan het behouden van spiermassa tijdens het afvallen ondersteunen. Verzadiging: een speciale combinatie vezels kan het verzadigingsgevoel van de hond bevorderen en de spontane energieopname helpen te verminderen. Botten en gewrichten: geselecteerde voedingsstoffen kunnen erbij helpen om bij de botten en gewrichten te ondersteunen die bij overgewicht bijzonder belast worden. Gebalanceerde voedingsstoffen: verrijkt met mineralen en vitaminen om tekorten bij het voeren van voeding met een verlaagd energiegehalte te vermijden. Behandelingsduur: De tabel met de aanbevolen dagporties is gebaseerd op het streefgewicht van het dier en de mate van overgewicht. De optimale afname van het gewicht ligt bij 1 tot 3% van het lichaamsgewicht per week. Om het streefgewicht te behouden kan op Satiety, Weight Control of Neutered producten worden overgegaan. De energietoevoer tijdens het behouden van het gewicht mag in ieder geval maximaal 10% hoger zijn dan tijdens het afvallen. Verdere informatie: Het verzadigingseffect van Satiety berust op een combinatie van een hoog eiwitgehalte met een hoog vezelgehalte. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management hondenvoer (voorheen obesity) helpt bij afvallen op een effectieve en gezonde manier. Ter bevordering van: * Verzadigd gevoel * Gezonde gewrichten * Onderhoud van spieren (Brekz.nl)

Dieetvoeding voor volwassen honden met overgewicht Royal Canin Satiety is speciaal ontwikkeld ter behandeling van overgewicht bij honden en ter voorkoming van een hongergevoel na de maaltijd. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550731386
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Satiety - Hondenvoer - 12 kg
€ 59,19
Royal Canin Satiety - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Satiety - Hondenvoer - 12 kg
€ 59,19
Royal Canin Satiety - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Satiety Weight Management Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer
€ 66,99
12kg Satiety Weight Management Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer bestellen
Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management hondenvoer 12 kg
€ 68,49
Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Satiety Hond (SAT 30) - 12 kg
€ 79,95
Royal Canin Satiety Hond (SAT 30) - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: