Royal Canin Renal Select Hond 10 kg

72,140 - 151,990
Bestel nu direct voor € 72,14

Royal Canin Veterinary Diet Renal Select Canine - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Nierproblemen bij de hond Nieraandoeningen bij de hond zijn een vervelend probleem. Symptomen als weinig eetlust kunnen wijzen op nierfalen. Het zijn vaak oudere honden die hier last van krijgen en helaas is de aandoening meestal chronisch. Volledige genezing is onmogelijk, de nieren zullen progressief achteruit gaan. Maar je kan de nieren wel onder controle houden met goede voeding, zoals Royal Canin Renal Select. Wanneer jouw hond Royal Canin Renal Select niet lust, kan je Renal of Renal Special proberen. Een goede ondersteuning van de nierfunctie Voeding speelt een belangrijke rol bij het behandelen van nierproblemen. Renal Select is speciaal ontwikkeld om de nierfunctie te ondersteunen bij een chronische aandoening. De voeding heeft een laag fosforgehalte en een matig eiwitgehalte van hoge kwaliteit om de nierfunctie te ondersteunen. Renal Select bevat een aangepast energiegehalte, waardoor de hond slechts een kleine hoeveelheid hoeft te eten voor en vol gevoel. Ook heeft het voer een specifiek aromatisch profiel met een speciale brokvorm om de eetlust te stimuleren. Je kunt de eetlust nog verder stimuleren door je hond zowel nat- als droogvoer te geven. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Chronische nieraandoening * Preventie van (terugkomende) oxolaatstenen bij honden met een verminderde nierfunctie * Preventie van (terugkomende) nier-of blaasstenen, waarbij het noodzakelijk is om de urine minder zuur te maken Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Hyperlipidemie * Pancreatitis * Drachtige of zogende teefjes Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Renal Select hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden die nierproblemen hebben. * Vermindert de belasting op de nieren * Stimuleert een goede eiwitopname * Ondersteunt de nierfunctie (Brekz.nl)

Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw hond veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je hond verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Honden met een chronische nierinsufficiëntie hebben vaak last van een verlies van eetlust, daarom is het belangrijk om voer aan te bieden dat aan de ene kant afgestemd is op de behoeftes en aan de andere kant zelden wordt afgeslagen. Royal Canin Veterinary Canine Renal Select is droogvoer met een zeer appetijtelijke geur en lekkere smaak. Het lokt zelfs veel honden met minder eetlust naar de voerbak. De dieetvoeding van Royal Canin is ook wat betreft het energiegehalte afgestemd op de voedingsbehoeftes van honden met een nierziekte: kleinere porties zijn voldoende om de energiebehoefte van je lieveling te dekken. De speciale brokvorm maakt de voedingsopname makkelijker. Het compleetvoer bevat minder fosfor en heeft een gematigd eiwitgehalte, wat aan de ontlasting van de nieren bij kan dragen. Royal Canin Veterinary Canine Renal Select in één oogopslag: Dieet brokken voor volwassen honden Ondersteuning van de nierfunctie: laag fosforgehalte, gematigd eiwitgehalte Verhoogd caloriegehalte: voorziet van voldoende energie bij kleinere porties, belangrijk bij minder trek Zeer goede smaak: aromatisch, wordt zelfs door veel kieskeurige honden zelden afgeslagen Speciale brokvorm: voor makkelijk eten Bekijk ook het gehele assortiment Royal Canin Veterinary. (Zooplus.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550842648
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Renal Select - Hondenvoer - 10 kg
€ 72,14
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Renal Select Canine - Hondenvoer - 10 kg
€ 73,49
Royal Canin Veterinary Renal Select hondenvoer 10 kg
€ 76,25
Thuiswinkel Waarborg
10kg Canine Renal Select Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer
€ 76,99